Передзамовив і зрозумів за що заплатив: перше проходження з передзамовлення зайняло більше 200 годин - менше 8 грн.\год. Де ще за такі гроші можна розважитись? Скільки там найпізніші сеанси на дешманські фільми коштують? Гривень 40 за 1,5 год.? Досить ліпити всякої дурні.Vpupkin: ↑ 19.12.2025 04:14 От тільки зараз ви набагато краще розумієте, за що платите.
Новости
Последние статьи и обзоры
У Steam стартував великий зимовий розпродаж
-
Барбарис
Member
-
mult
Member
Я поки взяв dead island 2, ультімейт, вперше бачу таку низьку ціну.
Не шедевр, але для розваги зійде.
Не шедевр, але для розваги зійде.
-
Selyk_s
Junior
Я собі взяв The Riftbreaker та Defense Grid: Containment Bundle, мені вистачить до наступної розпродажі.
За звичай беру старі ігри, дуже рідко купую нові. В цьому році за весь рік купував лише одну гру на релізі це PEAK - дуже сподобалася в копі з друзями топчик.
За звичай беру старі ігри, дуже рідко купую нові. В цьому році за весь рік купував лише одну гру на релізі це PEAK - дуже сподобалася в копі з друзями топчик.
-
Ostin
Member
Я так розумію, що карток вже не дають за перегляд рекомендацій?
-
NST1983
Member
Не вірю, пруфи в студію! Скільки це все коштувало?kino30055: ↑ 19.12.2025 05:31 Придбав TLOU 1 + 2, God of war, The Medium, Baldur's gate 3, Death Stranding, Dark Pictures house of ashes
-
item2
Member
Хто хоче Hogwarts саме в Стім, 159 грн.
-
hohlid19
Member
Даже не знаю что брать. Е33 во время ТГА стоила столько же, сколько сейчас, а больше и ничего интересного нету 
-
Dragobes
Member
Нічого не буду купувати, але можу прийняти дещо у подарунок 
-
Геральт
Member
Немає навіть що брати, то ак епіків треба, то юбіків, то денува, то ru без UA...О, придумав! Взяв House Flipper2, порелаксувати 
-
MSiAventador
Member
-
Draqoon
Member
Нічого немає більше 40-50-60-65%
Якщо є той хто хоче вивисти з стіму грошей то пишіть в приват, домовимося про купівлю ігор зі знижкою
через місяць друзяшек
Якщо є той хто хоче вивисти з стіму грошей то пишіть в приват, домовимося про купівлю ігор зі знижкою
-
Геральт
Member
-
daesz
Member
Я вже двічі пройшов :Р
-
Skiff93
Member
Відносно недавно взяв майже вдвічі дорожчеitem2: ↑ 19.12.2025 10:32 Хто хоче Hogwarts саме в Стім, 159 грн.
Ну його ще в ЕГС недавно роздавали.
Відправлено через 5 хвилин 33 секунди:
Сталкер 2 - 40%
Колекція "кінця" від Quantic Dream зі скидкою 90%.
Також хотілось би DLC до Elden Ring зі скидкою хоч зараз побачити....
-
Lukash
Member
Мабуть візьму Half Life Alyx на честь придбання VR шолому.
-
DEVES
Member
https://newpromos.privatbank.ua/keshbek ... _platformyDraqoon: ↑ 19.12.2025 12:12 Нічого немає більше 40-50-60-65%![]()
Якщо є той хто хоче вивисти з стіму грошей то пишіть в приват, домовимося про купівлю ігор зі знижкоючерез місяць друзяшек
15% кешбеку в категорії «Геймінг»
з 3 грудня 2025 до 31 січня 2027
У разі оплати з кредитних або власних коштів картки «Універсальна», «Універсальна Gold» або преміальної Visa. Строк надання кешбеку – 1 рік (365 днів)
-
kairo
Member
Із всього розпродажу хіба E33 + Alters комбо думаю взяти. Чисто через те, що поважаю 11біт та відгуки по Експедиції. Бо в мене вже біля 20 придбаних ігор, які чекають на свою чергу.
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Звичайно брати. Головна ААА гра ВР.Lukash: ↑ 19.12.2025 14:01Мабуть візьму Half Life Alyx на честь придбання VR шолому.
-
Draqoon
Member
В моєму списку
-
kino30055
Junior
4КNST1983: ↑ 19.12.2025 10:02Не вірю, пруфи в студію! Скільки це все коштувало?kino30055: ↑ 19.12.2025 05:31 Придбав TLOU 1 + 2, God of war, The Medium, Baldur's gate 3, Death Stranding, Dark Pictures house of ashes![]()
![]()
-
Геральт
Member
Nordic немаMSiAventador: ↑ 19.12.2025 11:47 Я правильно розумію що всі мапи ЕТС2 тепер за 1100 грн ?