Новости
Последние статьи и обзоры
Пожелания и критика конференции
-
l-m
Member
Раніше "Рейтинг користувача" у профілі показував додатково скільки + та - отримав користувач. Тепер тільки суму.
-
avuremybe
Member
Показує деталі при наведенні.l-m: ↑ 22.08.2025 23:10 Раніше "Рейтинг користувача" у профілі показував додатково скільки + та - отримав користувач. Тепер тільки суму.
Так само, як і при наведенні на рейтинг конкретного повідомлення.
-
l-m
Member
Можливо змінили необхідний рейтинг, щоб це бачити, та мого тепер не вистачаєavuremybe: ↑ 23.08.2025 06:47Показує деталі при наведенні.l-m: ↑ 22.08.2025 23:10 Раніше "Рейтинг користувача" у профілі показував додатково скільки + та - отримав користувач. Тепер тільки суму.
Так само, як і при наведенні на рейтинг конкретного повідомлення.
Ось хтмл-код який мені видає сайт:
Код: Выделить всё
<dt>Рейтинг користувача:</dt>
<dd class="rate-positive">+7403</dd>
<dt>Рід занять:</dt>-
avuremybe
Member
При наведенні:l-m: ↑ 23.08.2025 13:54Можливо змінили необхідний рейтинг, щоб це бачити, та мого тепер не вистачаєavuremybe: ↑ 23.08.2025 06:47
Показує деталі при наведенні.
Так само, як і при наведенні на рейтинг конкретного повідомлення.![]()
Ось хтмл-код який мені видає сайт:Код: Выделить всё
<dt>Рейтинг користувача:</dt> <dd class="rate-positive">+7403</dd> <dt>Рід занять:</dt>
-
NIKOLAY-Forum
Junior
система мінусів, зі зловживанням, та відсутністю модерації у гілці про вибір відеокарти, коли задаєш слушне питання, а місцеві старожили, які живуть у гілці теми))
і відверто спамлять флейм ні про що, мінусують повідомлення,та й ще й видаляють його ,
який сенс у видаленні цього питання у профільній темі :
і відверто спамлять флейм ні про що, мінусують повідомлення,та й ще й видаляють його ,
який сенс у видаленні цього питання у профільній темі :
Натомість тема з купою розмов ні про що, в якій із спортивним інтересом новачкам ставлять купу мінусівviewtopic.php?p=4072198#p4072198
Вибір відеокарти
Форум: Видеокарты
щось відсутні свіжі тести й порівняння між 5070ti, яку б таку обрати в межах 46 тис грн? Щоб поставив та забув про неї), не супергарячу,й не нарватися на брак чіпа
-
daesz
Member
Частково продовжуючи попередній пост : було б добре мати декілька тем в розділі відеокарт на подобі розділу "Носіїв інформації", де є окремо тема вибору SSD i окремо тема обговорення SSD. Теперішня тема вибору ВК перетворилась в якусь солянку із всього підряд, де часто обговорюють теми які тільки побічно торкаються ВК в цілому, та й то з натяжкою.
Дивно, мені також не показує, але, тим не менше, показує в кожному окремому пості. Враховуючи, що у нас із l-m в обох по 3к+, а у вас 7к+ - то мб є якийсь мінімальний поріг для цьогоavuremybe: ↑ 23.08.2025 14:40При наведенні:l-m: ↑ 23.08.2025 13:54
Можливо змінили необхідний рейтинг, щоб це бачити, та мого тепер не вистачає![]()
Ось хтмл-код який мені видає сайт:Код: Выделить всё
<dt>Рейтинг користувача:</dt> <dd class="rate-positive">+7403</dd> <dt>Рід занять:</dt>
зображення_2025-08-23_143943041.png
-
avebael
Member
минусы никак не лимитируются из-за этого молчуны тролли лепят их всем подряд. на томже 4пда - есть лимит, тут анархия.
отбивает всякое желание участвовать в конфе, на реддите есть паблики по железу, там гораздо информативнее дискуссии.
тут только из-за неплохой подборки новостей. новостнику вашему респект.
зато плюсиков можно легко набрать запостив какойто баян из 2021.
забагованная система репутации самое неудачное решение последних лет.
начинайте минусить, да.
отбивает всякое желание участвовать в конфе, на реддите есть паблики по железу, там гораздо информативнее дискуссии.
тут только из-за неплохой подборки новостей. новостнику вашему респект.
зато плюсиков можно легко набрать запостив какойто баян из 2021.
забагованная система репутации самое неудачное решение последних лет.
начинайте минусить, да.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
В профиле (у себя можете проверить) есть "Заряд" - это суточный лимит на раздачу плюсов и минусов.
-
7mindfields
Member
На редіті при фармі кількості мінусів вище рівня карми можна легко відлетіти в тіньовий бан, на що система мінусів впливає тут?avebael: ↑ 18.03.2026 13:38 минусы никак не лимитируются из-за этого молчуны тролли лепят их всем подряд.
-
Piter Cantrope
Member
Маю доволі своєрідне побажання: чи можна прибрати з тем користувача теми обговорень матеріалів сайту? І залишити тільки теми, створені в тематичних форумах (проци, відеокарти і т.д.) і на барахолці?
Я тепер ніколи не залишаю першим коментар під новинами, бо не хочу, щоб вони висвічувались у мене в профілі. Не тому, що соромно за написане
А просто не хочеться, щоб вони там були. От недавно опублікували огляд на материнку, я хочу прокоментувати, але не хочу, щоб потім та тема завжди висіла в мене в профілі. І чекаю, поки хтось інший почне обговорення 
Я тепер ніколи не залишаю першим коментар під новинами, бо не хочу, щоб вони висвічувались у мене в профілі. Не тому, що соромно за написане
-
waryag
Member
Можете прокоментувати видалення новини про кабель асус і дербауера?
Це самодіяльність модераторів чи нова політика ресурсу?
Це самодіяльність модераторів чи нова політика ресурсу?