Новости
Последние статьи и обзоры
GSC Game World перенесла вихід оновлення з додатковим контентом для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
denizen
Member
Пропоную обговорити GSC Game World перенесла вихід оновлення з додатковим контентом для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
як несподівано...
як несподівано...
-
Artempo100
Member
Але довго вони підтримують гру
-
AntonyKandaurov
Member
Несподівані ускладнення - це рушій ує5 напевне 
-
erkins007
Member
игра еще с беты не вышла, не говоря про длц и мульт, за которые люди заплатилиArtempo100: ↑ 16.12.2025 18:20 Але довго вони підтримують гру
-
n6407
Member
Узнаю, это наши 
-
Руся
Junior
Украинский киберпанк в деле
ниче , года через 3 станет играбельно 
-
vovo
Member
После патча 1.3 уже можно было спокойно играть.
-
Diablique
Member
90 відсотків постів, чисто кацапська нудьга, неграбильна, с бети не вишла, 3 роки чекати... Поторочі ватні.
Гра вже давно працює справно, її можно було пройти і на релізі, а зараз зовсім без проблем.
Гра вже давно працює справно, її можно було пройти і на релізі, а зараз зовсім без проблем.
-
IronWithin
Member
Да ну, пройшов її після пари патчів вже, скрінів з багами штук 30 валяється, де трупи без рук та ніг, де під час массових сутичок з монолітівцями я бігав впритул серед десятків ворогів і на мене не звертали уваги навіть коли я їх в рукопашну дубасив, де персонажі під час діалогу змінювали положення з сидячого на стояче миттєво по 5 разів на секунду, не кажучи вже про вильоти і ще купу різного лайна, чисто «кацапська нудьга» кажете? Ну ну…Diablique: ↑ 16.12.2025 20:06 90 відсотків постів, чисто кацапська нудьга, неграбильна, с бети не вишла, 3 роки чекати... Поторочі ватні.
-
Nehrk
Member
Diablique этот кусок …овна для скуфяр можно было на релизе пройти? Мы с одной планеты вообще?
-
alex_sul
Advanced Member
блабла! Запахло чікеном)IronWithin: ↑ 16.12.2025 20:10
Да ну, пройшов її після пари патчів вже, скрінів з багами штук 30 валяється, де трупи без рук та ніг, де під час массових сутичок з монолітівцями я бігав впритул серед десятків ворогів і на мене не звертали уваги навіть коли я їх в рукопашну дубасив, де персонажі під час діалогу змінювали положення з сидячого на стояче миттєво по 5 разів на секунду, не кажучи вже про вильоти і ще купу різного лайна, чисто «кацапська нудьга» кажете? Ну ну…
До речі, якщо Мозко-промиті не звертають увагу, то певно менше гратись консоллю треба.. Щось накшталт XALifeDisable
- Один баг який я знайшов перепрходячи вже на 1.7.1 виглядає так
- Загін Граніт вимагає такого на "Майстрі" Ліва - від Шрама, Права - Двупалов
Nehrk
- Так сонечко, можна :D
- Ось тобі тоді, та зараз на Майстрі І софтлоків не було) Шо конечно же ніправда!
-
Fen1xz
Member
До сих пор при покупке игры обещают многопользовательский режим в будущих обновлениях, уже больше года прошло, а обещания всё там же. И это не говоря ещё про 2 платных длс. С такой скоростью и качеством поддержки когда чинят одно, а ломают другое - игра лет через 5 будет полностью готова. Хочется верить что хотя бы через 5, но возможно я слишком оптимистично настроен к конторе Григоровичей.Artempo100: ↑ 16.12.2025 18:20 Але довго вони підтримують гру
-
Diablique
Member
Nehrk
Я її на релізі пройшов, один баг, не зміг закрити, квест в заліссі, і пару вилітів було після другого чи третього патчу, які пофіксили мікропатчем, ВСО!
Я її на релізі пройшов, один баг, не зміг закрити, квест в заліссі, і пару вилітів було після другого чи третього патчу, які пофіксили мікропатчем, ВСО!
-
Afit
Member
Ооо... Це по сталкерскі
Впізнаю GSC
-
Mumik
Member
Вже наче півтора року пройшло як зробив передзамовленням, але руки так і не дійшли до нового Сталкера. А знайомив умудрився його пройти ще на релізі на мобільній 1050.
-
alex_sul
Advanced Member
Бо він ДЖЕДАЙ! З ним сіля!Mumik: ↑ 16.12.2025 20:57 Вже наче півтора року пройшло як зробив передзамовленням, але руки так і не дійшли до нового Сталкера. А знайомив умудрився його пройти ще на релізі на мобільній 1050.
-
Diablique
Member
Mumik
Ну може і краще, якщо читати "ватні" коментарі, то здається що гра жахлива, але я пройшов одразу, 100 часів, на одному подиху і мені сподобалось, знайомий який взагалі в ігри грає дуже рідко, завершив її за неділю, для нього це майже рекорд. Той хто хоче, той грає, інші пишуть русняві вкиди, так, гра має проблеми, але не такі роздуті як пише вата.
Ну може і краще, якщо читати "ватні" коментарі, то здається що гра жахлива, але я пройшов одразу, 100 часів, на одному подиху і мені сподобалось, знайомий який взагалі в ігри грає дуже рідко, завершив її за неділю, для нього це майже рекорд. Той хто хоче, той грає, інші пишуть русняві вкиди, так, гра має проблеми, але не такі роздуті як пише вата.
-
Mumik
Member
Ага, адепт мила. В мене очі витікли від побаченого.alex_sul: ↑ 16.12.2025 21:03Бо він ДЖЕДАЙ! З ним сіля!Mumik: ↑ 16.12.2025 20:57 Вже наче півтора року пройшло як зробив передзамовленням, але руки так і не дійшли до нового Сталкера. А знайомив умудрився його пройти ще на релізі на мобільній 1050.
-
Enjthesilence
Member
так-так, критикувати сталкера може тільки вата, звичайно) особливо англомовний реддіт. в гри тонна проблем, жахливий реліз, купа невиконаних обіцянок і маринування гри до притомного стану. гру з подібним букетом від інших розробників залюбки поливають брудом, але тут звичайно неможна. своє ж, чим правда це допоможе розвитку гри, не розумію.Diablique: ↑ 16.12.2025 21:06 Mumik
Последний раз редактировалось Enjthesilence 16.12.2025 21:32, всего редактировалось 1 раз.
-
IronWithin
Member
Фанатикам нічого довести нереально, в мене друг якраз із «вашого» табору, йому скріни кидаєш, а він «не знаю, в мене все прекрасно»alex_sul: ↑ 16.12.2025 20:34блабла! Запахло чікеном)IronWithin: ↑ 16.12.2025 20:10
Да ну, пройшов її після пари патчів вже, скрінів з багами штук 30 валяється, де трупи без рук та ніг, де під час массових сутичок з монолітівцями я бігав впритул серед десятків ворогів і на мене не звертали уваги навіть коли я їх в рукопашну дубасив, де персонажі під час діалогу змінювали положення з сидячого на стояче миттєво по 5 разів на секунду, не кажучи вже про вильоти і ще купу різного лайна, чисто «кацапська нудьга» кажете? Ну ну…
До речі, якщо Мозко-промиті не звертають увагу, то певно менше гратись консоллю треба.. Щось накшталт XALifeDisable![]()
![]()
![]()
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
- Один баг який я знайшов перепрходячи вже на 1.7.1 виглядає так
- Загін Граніт вимагає такого на "Майстрі"
Screenshot_95.png
Ліва - від Шрама, Права - Двупалов
Nehrk
- Так сонечко, можна :D
- Ось тобі тоді, та зараз на Майстрі
Screenshot_11.jpg
Screenshot_97.png
І софтлоків не було) Шо конечно же ніправда!
P.S Модів ніяких взагалі не ставив, нічого з грою не робив, стім версія. Хоча здається краще б ставив, можливо б відношення до неї було б краще без кривої зміни освітлення, перевантажень, недостачі витривалості і дебільної економіки через яку тільки на ремонт грошей вистачало, це правда виправили частоково в патчах, але ж в ваших очах це теж напевно була «фішка» гри, а не недолік правда?)
Відправлено через 6 хвилин 30 секунд:
Ваш друг - мазохіст, моя 1080ті пихтіла більше ніж чорношкірі на плантаціях в фулхд на середніх просідаючи хоч і не часто але до менше 60, він що його в potato-mode запускав?Mumik: ↑ 16.12.2025 20:57 Вже наче півтора року пройшло як зробив передзамовленням, але руки так і не дійшли до нового Сталкера. А знайомив умудрився його пройти ще на релізі на мобільній 1050.