Вітаю.
В мене виникла проблема з відео картою, допоможіть будь ласка
Новости
Последние статьи и обзоры
Відеокарта відвалилась
-
Feldwebel838383
Junior
-
WakeMe
Member

Тримай
-
Feldwebel838383
Junior
-
Filabatya
Member
стяжки чорні, я на свого звіря поставив 120тку як тільки купив. то мале лайно гуде як порохотяг
саму 120тку до мамки підєднати на сайлент режим, хіба сталкера 2 будете грати то може перегріватись
саму 120тку до мамки підєднати на сайлент режим, хіба сталкера 2 будете грати то може перегріватись
-
KimRomik
Member
Можу продати ASUS GTX 550 Ti. Вона ідеально підійде під ваш системник.Feldwebel838383: ↑ 15.12.2025 17:57Відеокарта відвалилась
-
AntonyKandaurov
Member
Диви яке гарне, особливо заводська пилюка 
-
Feldwebel838383
Junior
А що ще можна зробити?KimRomik: ↑ 15.12.2025 18:39Можу продати ASUS GTX 550 Ti. Вона ідеально підійде під ваш системник.Feldwebel838383: ↑ 15.12.2025 17:57Відеокарта відвалилась
-
OverPow
Member
Наприклад, частіше прибиратись в хаті.
-
Filabatya
Member
насправді рішення просте, помити радіатор під краном, поміняти термопасту і закрутит то гімно на саморізи в алюмінієвий радіатор, як воно часто з заводу і ставиться.
Тому стяжки або ізолента, я за стяжки
https://ibb.co/jZyq91zr і повірте воно безшумне проти заводу
Тому стяжки або ізолента, я за стяжки
https://ibb.co/jZyq91zr і повірте воно безшумне проти заводу
Последний раз редактировалось Filabatya 15.12.2025 19:26, всего редактировалось 11 раз.
-
Feldwebel838383
Junior
ДякуюFilabatya: ↑ 15.12.2025 19:06 насправді рішення просте, помити радіатор під краном, поміняти термопасту і закрутит то гімно на саморізи в алюмінієвий радіатор, як воно часто з заводу і ставиться. але люди які це зроблять таку тему тут не створюють
Тому стяжки або ізолента, я за стяжки![]()
-
KimRomik
Member
так ви тільки прискорите відвал чіпа, бо по фото чітко видно як натягнуті стяжки прогибають плату
більше не рекомендуйте таке
-
AntonyKandaurov
Member
Диви яка гарненька