Новости
Последние статьи и обзоры
Перезагрузка роутера при подключении к павербанку
-
PROWINS
Junior
Привет!
Имеются в наличии роутер TP-LINK Archer AX1500 и Powerbank XO PR240 30000mAh 22.5W.
Вчера купил кабеля с USB-A на DC 12v. Терминал от провайрдера включился от павербанка.
А вот роутер уходит в цикличную перезагрузку при попытке включения.
Потребление роутера 12v 1A (сказано внизу на шильдике), а павербанк выдаёт с USB-A по 12v 1.5А 22.5W. Т.е. должно хватать, ещё и с запасом.
При этом, USB-A со стороны павербанка очень сильно раскаляется.
Имеются в наличии роутер TP-LINK Archer AX1500 и Powerbank XO PR240 30000mAh 22.5W.
Вчера купил кабеля с USB-A на DC 12v. Терминал от провайрдера включился от павербанка.
Потребление роутера 12v 1A (сказано внизу на шильдике), а павербанк выдаёт с USB-A по 12v 1.5А 22.5W. Т.е. должно хватать, ещё и с запасом.
-
Polybius
Member
Залежить що то за кабелі. Дайте лінк.PROWINS: ↑ 15.12.2025 11:37купил кабеля с USB-A на DC 12v
Якщо то оті перетворювачі з 5 на 12В - то не дивно, бо залежно від "китайчаності" в них можуть стояти різні перетворювачі і добре якщо воно може нормально 600мА після перетворення віддавати. У випадку таких кабелів - не має значення, що там ваш повербанк, павер віддає 5в, які цей кабельок перетворює на 12.
Якщо ж ви кажете про PD-тригери на 12В, то інша справа. Треба розуміти, що саме ви придбали.
Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
Повербанк теж повідомте модель
-
Евгений King
Member
Кабелі чесний 1А не дають
Плюс якщо ви на один кабель і ONU і роутера чіпляєте - то діла не буде
-
Polybius
Member
Якщо мова про те що я згадав у попереднбому повідомленні - я б рекомендував викинути ці так звані "повишайки" та придбати пд-тригер. Який змусить ваш повербанк віддавати вже з нього 12в з нормальною потужністю.
Щось або таке наприклад:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/trig ... Vallr.html
Або є кабелі готові з вбудованим тригером.
Зауважу, що воно працює від Type-C порту, який у більшості повербанків один, тобто вам буде потрібен розгалужувач на два 5,5*2,1 конектори, щоб одним кабелем під'єднати й роутер, й онушку.
Або ось, наприклад, придбати саморобні на форумі:
viewtopic.php?t=267177
Напишіть що потрібно, людина вам зробить під замовлення потрібні.
PS. нікого не рекомендую, сам ніде з вищенаведеного не замовляв. Проте, все це робив власноруч.
Щось або таке наприклад:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/trig ... Vallr.html
Або є кабелі готові з вбудованим тригером.
Зауважу, що воно працює від Type-C порту, який у більшості повербанків один, тобто вам буде потрібен розгалужувач на два 5,5*2,1 конектори, щоб одним кабелем під'єднати й роутер, й онушку.
Або ось, наприклад, придбати саморобні на форумі:
viewtopic.php?t=267177
Напишіть що потрібно, людина вам зробить під замовлення потрібні.
PS. нікого не рекомендую, сам ніде з вищенаведеного не замовляв. Проте, все це робив власноруч.
-
NST1983
Member
Це не просто кабеля USB-A на DC 12v
Це і є переобразовувач 5 в на 12 і саме в ньому проблема, бо в більшості випадків мусор.
Купуйте щось нормальне типа UPS для роутерів.
Я собі брав по акції дві штуки - один для роутера, другий для оптичного модему - працює понад 6-8 годин.
Джерело безперебійного живлення Andes DC1018P 18W 8800mAh 12V/9V/5V для роутера
Це і є переобразовувач 5 в на 12 і саме в ньому проблема, бо в більшості випадків мусор.
Купуйте щось нормальне типа UPS для роутерів.
Я собі брав по акції дві штуки - один для роутера, другий для оптичного модему - працює понад 6-8 годин.
Джерело безперебійного живлення Andes DC1018P 18W 8800mAh 12V/9V/5V для роутера
-
Alexsandre93
Member
Вставлю свої 5 копійок. Маю Хіаомі бе5000 якому треба 12/1.5, а китай шнурок дає, 12/0.8 і він інколи стартує а буває тупо 0 реакції, і є хіаомі старий якийсь на 100, його тяне без проблем.
Шнурок багато рішає.
Шнурок багато рішає.
-
PROWINS
Junior
Покупал офф-лайн, на упаковке ничего нет, но если искать по штрих-коду, то вот это оно.Polybius: ↑ 15.12.2025 11:46Залежить що то за кабелі. Дайте лінк.PROWINS: ↑ 15.12.2025 11:37купил кабеля с USB-A на DC 12v
Повербанк теж повідомте модель
https://brain.com.ua/ukr/Kabel_jhivlenn ... d_source_1
Модель павербанка в посте указана.
Отправлено спустя 2 минуты 3 секунды:
2 разных кабеля. Один для роутера, 2-й для терминала.Евгений King: ↑ 15.12.2025 11:54 Кабелі чесний 1А не дають
Пробовал в т.ч. и только роутер подключать в соло.
-
Artem_K
Member
PROWINS
Для прикладу.
В мене медіаконвертер заживлений від окремого повербанка (20 000 15W) через такий ж кабель-перетворювач USB-A to DC.
А роутерр (Асус AX3000 V2) від 30 000 22,5W через кабель Type-C to DC, який є трігером.
Випадково так вийшло, що витрати повербанків через різну єїх мність та споживання пристроїв однакові за % - зручно слідкувати та заряджати. Такого комплекту 30 000 + 20 000 вистачає на 23 години.
PS. Обидва повербанки - Baseus bipow.
Для прикладу.
В мене медіаконвертер заживлений від окремого повербанка (20 000 15W) через такий ж кабель-перетворювач USB-A to DC.
А роутерр (Асус AX3000 V2) від 30 000 22,5W через кабель Type-C to DC, який є трігером.
Випадково так вийшло, що витрати повербанків через різну єїх мність та споживання пристроїв однакові за % - зручно слідкувати та заряджати. Такого комплекту 30 000 + 20 000 вистачає на 23 години.
PS. Обидва повербанки - Baseus bipow.
Последний раз редактировалось Artem_K 15.12.2025 12:23, всего редактировалось 1 раз.
-
PROWINS
Junior
Купил был Marsriva 18W Mini DC UPS 16000mAh KP1 Plus. Год проработал и умер. Сначала заряд перестал держать и при зарядке громкие звуки "сверчка" были. А спустя неделю даже заряжаться перестал.NST1983: ↑ 15.12.2025 11:59 Купуйте щось нормальне типа UPS для роутерів.
-
Avenger80
Member
PROWINS
Вони всі однакові на вигляд, я ось такий брав - https://www.aliexpress.com/item/1005004974676688.html - так справно працює, навіть пробував роутер з жорстким диском тягнути і тягнув нормально, але я не ризикнув так довго користуватися.
Вони всі однакові на вигляд, я ось такий брав - https://www.aliexpress.com/item/1005004974676688.html - так справно працює, навіть пробував роутер з жорстким диском тягнути і тягнув нормально, але я не ризикнув так довго користуватися.
-
PROWINS
Junior
Попутный вопрос. Имеется старый роутер TP-Link, но на 9v. Если я попробую запитать его через этот кабель USB-A на DC 12v, он сгорит или возьмёт только 9v?
-
tablestikus
Member
PROWINS
згорить
згорить
-
Wiking007
Member
Нужен триггер типа такого https://kolega-power.ua/ru/catalog/pere ... hatgpt.com, искать нужно именно под протокол QC, у вас повербанк только его поддерживает.
-
maxud_b
Member
Скоріш за все повербанк не працює з PD і дає 5Вх3А - тому і гріється, про це писали вище. Я купив собі ДБЖ Voltronic 18W для роутера вихід 5В/9В/12В з DC штекером. Там наборні аккуми і є можливість поміняти в разі потреби. Як вам треба є: 9в і 12в, але не одночасно. Та й ціна по вартості 7 акумів... Один прожив в мене рік - живив ону і роутер одночасно протягом 6 годин (правда підключав по черзі, бо перебирав по току при завантаженні), купив другий на заміну - най буде.PROWINS: ↑ 15.12.2025 11:37 Привет!
-
Polybius
Member
Так, це повишайки, фігняPROWINS: ↑ 15.12.2025 12:16Покупал офф-лайн, на упаковке ничего нет, но если искать по штрих-коду, то вот это оно
Він буде працювати від 12В, від 12 не згорить, спробуйте, неодноразово заживлював тплінки 12вольтами. Там в середині все одно стоїть дс-дс перетворювач, який зазвичай 12в також без проблем витягне, а омже йому навіть буде краще ніж від 9. Звісно, щось може піти не так, але я з таким не зустрічався на 9-вольтових тплінках.PROWINS: ↑ 15.12.2025 12:23Имеется старый роутер TP-Link, но на 9v. Если я попробую запитать его через этот кабель USB-A на DC 12v, он сгорит или возьмёт только 9v
Тим паче старі тплінки мало що споживають, як тимчасове рішення - норм.
Отправлено спустя 8 минут 49 секунд:
Нічого з ним не буде від 12в у більшості випадків.
Ось 841й TP-Link від 12В через PD-тригер
В простої споживання навіть менше 100мА
-
artko
Member
розбирав колись 841-й, там на вході - DC-DC MC34043 був, який формально до 40в витримує. і конденсатори вхідні на 25в були...Polybius: ↑ 15.12.2025 13:26Ось 841й TP-Link від 12В через PD-тригер
-
Polybius
Member
artko: ↑ 15.12.2025 13:46розбирав колись 841-й, там на вході - DC-DC MC34043 був, який формально до 40в витримує. і конденсатори вхідні на 25в були...
Ага, я й кажу
Щобільше, в нього може навіть ККД буде більшим при 12В, треба даташит дивитися.Polybius: ↑ 15.12.2025 13:26Там в середині все одно стоїть дс-дс перетворювач, який зазвичай 12в також без проблем витягне
-
amfiton
Junior
розбирав колись 841-й, там на вході - DC-DC MC34043 був, який формально до 40в витримує. і конденсатори вхідні на 25в були...
ці старі тплінки спокійно працюють від 5вольт, тому можна просто піключити до повера й не паритися.
-
AntonyKandaurov
Member
viewtopic.php?t=267177
А я прорекламую, брав такий тригер і все працює від подібного павера на 22.5 W . Купляв в 2024 і зараз досі у вжитку. Шнурок брав роздвоєний на ONU та роутер, все працює як треба
А я прорекламую, брав такий тригер і все працює від подібного павера на 22.5 W . Купляв в 2024 і зараз досі у вжитку. Шнурок брав роздвоєний на ONU та роутер, все працює як треба
-
PROWINS
Junior