World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Sanьka: 14.12.2025 10:24 Хтось в 2026 ще дро..... на процент перемог ? :laugh:
Гра стала повною аркадою з турбяшниками за 4 хвилини.
Мвахаха. Добре казати це з плюсовим вінрейтом.
Ось останні мої тачанки, після отримання 11ки:
кількість боїв % перемог
спойлер
803 15 - 53
миша 10 - 50
бат 40 - 58
50/51 15 -33
75 84 - 44 (при чому десь 10 бої ось ось а 70 ще коли його ввели)
паттон 45 - 40
чарфтур 10 30
контендер 30 - 33
еміль2 25 - 44
прожетто66 10 - 33
муц 100 - 44 (3 рази купував але але)
віндхунд 10 - 33
БП2 9 - 33
При тому з цієї всієї пачки, от реально те шо мені не зайшло і я не зрозумів його, тобто можна списати на руки, це 50/51 і віндхунд. Миша просто втомила, наразі не актуальний взагалі танчик.
Все інше мені +- зрозуміло, проте якось не має ну ніякого бажання спостерігати зливи. Коли ти поки догребеш до позиції рахунок вже 0-3.
Вчора на БП2 взагалі епік, 1 бій програш, зіграв пагано. Другий бік програш захватом, при цьому продавлено фланг, не встиг повренутися, рахунок шось тіпа 12-6.
наступний бій допоміг продавити фланг проте вбилися об стріляючи кусти. Після 9-3 програш 15-12. :facepalm:
Сьогодні +- те саме, шось робиш а команда тупо всасує. Ну прям дуже хочеться
Хтось в 2026 ще дро..... на процент перемог ?
Hotspur
Member

Sanьka: 14.12.2025 09:21З подарункової коробки отримав Льюіса
вітаю :D
Sanьka
Member

Pathfinder: 14.12.2025 13:13Сьогодні +- те саме, шось робиш а команда тупо всасує. Ну прям дуже хочеться
Мені пофіг на вінрейт.
Я люблю настрілювати, тоді отримую задоволення.
Тому інколи навіть зручно коли команда потихеньку зливається. Мені головне щоб бої були довгі.

Вплинути на бій можна тільки взводом із 3 статюг на імбах.
Pathfinder
Member

Sanьka: 14.12.2025 15:52
Pathfinder: 14.12.2025 13:13Сьогодні +- те саме, шось робиш а команда тупо всасує. Ну прям дуже хочеться
Мені пофіг на вінрейт.
Я люблю настрілювати, тоді отримую задоволення.
Тому інколи навіть зручно коли команда потихеньку зливається. Мені головне щоб бої були довгі.

Вплинути на бій можна тільки взводом із 3 статюг на імбах.
Я не те шоб вихваляю той вінрейт, але без нього навіть вкачати танчик проблема. Як доприкладу качати 9ку з 200-400 досвіду?
Да і на настрій це теж достає. Не знаю, в тому ж БФ чи Колді якось на той вінрейт взагалі побоку було.
KPAH
Member

WG сказали жаловаться на все 10000 аккаунтов с таким же как у меян ником, если я хочу чтоб их тоже забанили. Удобная и справедливая система.
lewerlin
Member

Pathfinder: 14.12.2025 17:08Як доприкладу качати 9ку з 200-400 досвіду?
Завдання на х5+кнопках3 з прем. акку(халявного пристойно сипле якщо що)+резерви:
1. Настріляв мінімум(аби в топ10 потрапити, 0.3-0.5хп вистачає) - 5-6к досвіду.
2. "Відбив ХП" - 8-10к досвіду.
3. "Втащив" - до 15+к досвіду.
Кнопок х3 дається 5 на добу. Це 30-50к досвіду за сесію(статюги і 80-100 робитимуть). Гілка від 6 по 10лвл качається два тижні, сесіями 10-12 боїв/день, для "жовтого" гравця.
З новорічними плюхами буде ще швидше.
Shade
Member

lewerlin: 14.12.2025 19:16 Завдання на х5+кнопках3 з прем. акку
Так воно застосовується лише до переможних боїв, а не коли раз за разом злив :facepalm:

Суть взагалі не у вінрейті, просто коли по 5-10 зливів підряд на одному танку за одну сесію - то це вже просто виводить з себе.
VovaII
Member

Pathfinder
lewerlin
У ЕвілГрані є відос, як він на новому сьогодні створеному акаунті, за день викачав і купив в ангар ІС-7.
mycolaevich
Member

Pathfinder
Shade
Спробуйте завести собі окремі танки яких не шкода для таких сесій. Виходиш в бій і ставиш собі завдання: злитись максимально швидко і максимально по-дебільному. І проблема стає ціллю яку дуже легко досягти :gigi:
Hells Angels
Member

VovaII: 14.12.2025 19:41У ЕвілГрані є відос
це просто дно, дивитись сво-шніка і ще й його сюда притягни :facepalm:
Adamantium
Ghost

VovaII
Это ж узкая глеста, на кой они тут нужны?
Pathfinder
Member

mycolaevich: 14.12.2025 19:45 Pathfinder
Shade
Спробуйте завести собі окремі танки яких не шкода для таких сесій. Виходиш в бій і ставиш собі завдання: злитись максимально швидко і максимально по-дебільному. І проблема стає ціллю яку дуже легко досягти :gigi:
Останнім часом мені простіше, майже любий шо викатую тупа серія зливів. :facepalm: При чому без різниці як я граю. Туплю чи стараюся.
Був раніше пазік на окурку, так ці ує.и зламали фугаси. Так смачно було лопати 67мі.

Відправлено через 4 хвилини :
lewerlin: 14.12.2025 19:16
Pathfinder: 14.12.2025 17:08Як доприкладу качати 9ку з 200-400 досвіду?
Завдання на х5+кнопках3 з прем. акку(халявного пристойно сипле якщо що)+резерви:
1. Настріляв мінімум(аби в топ10 потрапити, 0.3-0.5хп вистачає) - 5-6к досвіду.
2. "Відбив ХП" - 8-10к досвіду.
3. "Втащив" - до 15+к досвіду.
Кнопок х3 дається 5 на добу. Це 30-50к досвіду за сесію(статюги і 80-100 робитимуть). Гілка від 6 по 10лвл качається два тижні, сесіями 10-12 боїв/день, для "жовтого" гравця.
З новорічними плюхами буде ще швидше.
Нє, про це я в курсі, я більше в загальному. Хоча цих бонусів і резервів, акцій сипле так шо згодний пофіг шо там. Я так 803 вкачував, відносно швидко вийшло.
На голду це теж грає, бій на БП2 з голдою проти 8к - все одно в плюсі, без резервів. НР+прем+танчик.

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
KPAH: 14.12.2025 18:04 WG сказали жаловаться на все 10000 аккаунтов с таким же как у меян ником, если я хочу чтоб их тоже забанили. Удобная и справедливая система.
Картопля і зручність це несумісне. Цирк з ніками ще з давніх давен тянеться.
KPAH
Member

43k боев у челвоека, весь бой с 0 урона простоял за красную линию смотрел.
photo_2025-12-14_23-49-11.jpg
Отправлено спустя 59 минут 9 секунд:
:rolleyes:
photo_2025-12-15_00-47-48.jpg
Pathfinder
Member

клан, голда, всі трофейні навіси, екіпаж мабуть вкачаний в 100%. Ну і у супротивника броньованих танків раз-два.
lewerlin
Member

Shade: 14.12.2025 19:30Так воно застосовується лише до переможних боїв, а не коли раз за разом злив :facepalm:
Таке чисто математично, як в лотерею виграти. Навіть якщо стояти АФК, як мінімум 2/5 перемог/поразок в тебе буде. Гра так задизайнена, що навіть кіберкотлета нічого "червоному" васяну не зробить, бо ВБР відірве йому башту випадковою вертухою. Це головний мінус гри, що вона так знецінює скілл, але так само знецінює і анскілл, ставлячи певну планку, нижче якої не впадеш.
Тобі лишається зіграти краще третини команди, в якій і так половина на лайнокомпах/лайноінеті/під пивом, а це реально до півхп настрілу.

Отправлено спустя 2 минуты 3 секунды:
KPAH: 14.12.2025 23:4943k боев у челвоека, весь бой с 0 урона простоял за красную линию смотрел.
43к боїв афк прокачки. Досвід йому все одно дають.
Ostin
Member

lewerlin: 15.12.2025 02:00мінус гри, що вона так знецінює скілл, але так само знецінює і анскілл
Як виявилось, внесення рендомайзу в гру приносить більше емоцій та приваблює більшу кількість користувачів. Це фактично істина. В іншому випадку, скіловики без варіантів будуть гнути новачків і ті швидко кидатимуть процес, бо нескінченний процес пригноблення на шляху до майстерності - то не кожному притаманне.
Bender911
Member

Pathfinder: 14.12.2025 17:08 Я не те шоб вихваляю той вінрейт, але без нього навіть вкачати танчик проблема. Як доприкладу качати 9ку з 200-400 досвіду?
Да і на настрій це теж достає. Не знаю, в тому ж БФ чи Колді якось на той вінрейт взагалі побоку було.
Давно не парюсь з тим, щоб кататись на стоках і качати обладнання. Минулого року докупив 500к вільного досвіду, коли був у магазині і свого нафармив більше 1 млн. Тільки на 11ках трохи довелось покачати.
rage11
Member

Sanьka: 14.12.2025 10:24Хтось в 2026 ще дро..... на процент перемог ?
ну да очень приятно по 8-10 поражений подряд и опыта кот наплакал. и это еще к тому же игра умудряется при таком отстое тебе палки в колеса вставлять в виде непопаданий и непробитий.

Отправлено спустя 52 минуты 47 секунд:
KPAH: 14.12.2025 23:49 43k боев у челвоека, весь бой с 0 урона простоял за красную линию смотрел.
свет выключили или шахед за окном затарахтел, побежал в коридор)
Bender911
Member

rage11: 15.12.2025 14:25 свет выключили или шахед за окном затарахтел, побежал в коридор)
Або просто в туалет припекло, подзвонили по терміновому питанню, купа причин буває важливіших за танки)
lewerlin
Member

Ostin: 15.12.2025 08:20внесення рендомайзу в гру приносить більше емоцій
Хіба що на фугасках. Особливо коли КВ-2 був просто КВ, на 5му рівні, і баланс +/-4 :gigi: .
Ответить