Ну добреSTARL1GHT: ↑ 14.12.2025 14:30Не виходить. Як і не виходить те, що ігри — для дітей чи можна пограти на відеокарті за 300 баксів.Tiufin: ↑ 14.12.2025 14:06 Так це ж навпаки виходить - low tech - якщо комп'ютерне залізо стає менш доступним.
Всюди — мимо.
Новости
Последние статьи и обзоры
SK Hynix очікує, що дефіцит оперативної пам’яті триватиме до 2028 року
-
Tiufin
Member
-
Vlaad13
Member
Купив собі пам'ять за 4к зараз така 12, думаю через декілька місяців її взагалі не буде. Ссд теж прикупив, з ними ситуація наче не така критична. Також можна привітати всіх ждунів.Rosberg: ↑ 14.12.2025 14:30 Тиждень тому купив m2 на 500гб за 2200, согодні 3800...
-
leif
Member
Юра, ти?)Tiufin: ↑ 14.12.2025 13:57а діти - як би, основна аудиторія, щоб гратися
-
Tiufin
Member
1. https://ek.ua/ua/ek-list.php?katalog_=1 ... der_=priceVlaad13: ↑ 14.12.2025 14:38Угу мені теж цікаво як людина пограє на 3060 у 1440 в умовну Монстер Хантер чи Батлфілд 6STARL1GHT: ↑ 14.12.2025 14:30
Не виходить. Як і не виходить те, що ігри — для дітей чи можна пограти на відеокарті за 300 баксів.
Всюди — мимо.![]()
2.
-
leif
Member
так а що ж ви замість того щоб вирішувати ці проблеми поважливіше на форумі прикол тягнете з чуваків 30-40, яким напряжніше ігровий ПК зібрати стало? навіщо це вам?Tiufin: ↑ 14.12.2025 13:57Особливо смішно це виглядає у нас в країні, де є проблеми поважливіше, але люди концентруються на якійсь дрібниці. Хоча, можливо це такий механізм психіки- відволікатись на щось неважливе.
-
Tiufin
Member
Ні, я не Юра, але мені здається, це дивно та навіть сумно, якщо основна аудиторія для ігор - це дядьки 30-40 років.leif: ↑ 14.12.2025 14:41Юра, ти?)Tiufin: ↑ 14.12.2025 13:57а діти - як би, основна аудиторія, щоб гратися
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Так хочу вас оптимізмом зарядитиleif: ↑ 14.12.2025 14:46так а що ж ви замість того щоб вирішувати ці проблеми поважливіше на форумі прикол тягнете з чуваків 30-40, яким напряжніше ігровий ПК зібрати стало? навіщо це вам?Tiufin: ↑ 14.12.2025 13:57Особливо смішно це виглядає у нас в країні, де є проблеми поважливіше, але люди концентруються на якійсь дрібниці. Хоча, можливо це такий механізм психіки- відволікатись на щось неважливе.
-
mrigi
Member
Так, на гпу був ажіотаж, на мікроконтроллери був, тепер на пам'ять. Що наступне.
64гб потрібні. особливо на 11ій вінді, де меморі ліков стільки що аж лячноTiufin: ↑ 14.12.2025 13:57тепер не зможуть купити собі 64-128гб озу (наче воно впринципі необхідне для чогось, окрім власного его)
-
leif
Member
просто всім відомий форумний персонаж закидав такі ж тейки.Tiufin: ↑ 14.12.2025 14:47Ні, я не Юра
чому? мені, наприклад, в свою чергу "дивно та навіть сумно", що досі існують люди, які стверджують такі речіTiufin: ↑ 14.12.2025 14:47це дивно та навіть сумно, якщо основна аудиторія для ігор - це дядьки 30-40 років
Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
нічосі, яка ви добра душа, але "проблеми побільше" хто буде вирішувати?Tiufin: ↑ 14.12.2025 14:49Так хочу вас оптимізмом зарядити Що не варто засмучуватись по всіляким дрібницям
я до того, що не варто людям розповідати, з приводу чого їм заморачуватись а з приводу чого ні. це так не працює, ККД таких дій навколонульовий, які б у вас не були благородні інтенції
в той же час це виглядає трошечки отак:
- спойлер
-
harito
Member
Нет ,выросли в 5 раз .
-
Tiufin
Member
Ну взагалі-то та тьотя, як би вона дивно не виглядала, як виявилась по ітогу- мала рацію
-
leif
Member
Tiufin
я до "цієї тьоті" ставлюся з великою повагою, але використав цю картинку безвідносно до її діяльності та її особи)
та, я думаю, ви зрозуміли
я до "цієї тьоті" ставлюся з великою повагою, але використав цю картинку безвідносно до її діяльності та її особи)
та, я думаю, ви зрозуміли
-
Demedik
Member
Согласен. Просто ужс, что 20+(чего ограничиваться 30-40 годами) делают что-то кроме приобретение навыков. Игры, фильмы, музыка, художественная литература и другое - все от лукавого.Tiufin: ↑ 14.12.2025 14:49 Ні, я не Юра, але мені здається, це дивно та навіть сумно, якщо основна аудиторія для ігор - це дядьки 30-40 років.
-
Tiufin
Member
Довго пояснювати. Та ще й може вас задіти чимось, конфлікт почнеться. То ж, як кажуть - якщо треба пояснювати - то не треба пояснювати.leif: ↑ 14.12.2025 14:53чому?
До речі, я й сам іноді люблю пограти, але все має бути в міру.
-
leif
Member
ой, за такі дрібниці можете точно не хвилюватись, пишіть як думаєте, якщо є натхненняTiufin: ↑ 14.12.2025 15:03Та ще й може вас задіти чимось, конфлікт почнеться.
це не той випадок. я не маю наміру вам щось доводити, просто цікаво, яким спектром аргументації ви керуєтесь в цьому питанні. я цей набір аргументів, скоріше за все, сто разів вже чув. але, тим не менш, розказуйтеTiufin: ↑ 14.12.2025 15:03То ж, як кажуть - якщо треба пояснювати - то не треба пояснювати.
Відправлено через 55 секунд:
це скільки? де написано? в конституції України? в Біблії? в вікіпедії?Tiufin: ↑ 14.12.2025 15:03все має бути в міру.
-
waryag
Member
Пограти можна і на карті за 50 баксів, і на пк за 30. Звичайно, не у все.STARL1GHT: ↑ 14.12.2025 14:30Не виходить. Як і не виходить те, що ігри — для дітей чи можна пограти на відеокарті за 300 баксів.Tiufin: ↑ 14.12.2025 14:06 Так це ж навпаки виходить - low tech - якщо комп'ютерне залізо стає менш доступним.
Всюди — мимо.
-
n+gibat[]r
Member
Киберпанк который мы заслужилиSTARL1GHT: ↑ 14.12.2025 13:51 Все по канону. Потихеньку котимося до hight tech, low life.
-
Tiufin
Member
Я просто наведу пару фактів, які і є основним доказом того, що основна цільова аудиторія ігор - це діти (не кажучі вже про те, що саме слово "гра" якби натякає на це):leif: ↑ 14.12.2025 15:07це не той випадок. я не маю наміру вам щось доводити, просто цікаво, яким спектром аргументації ви керуєтесь в цьому питанні. я цей набір аргументів, скоріше за все, сто разів вже чув. але, тим не менш, розказуйте
Факт 1: У вашому дитинстві вам подобались майже будь-які відеоігри (із піксельною графікою, благами, 15фпс та ще бозна чим), а зараз вам не подобається більшість ігор, навіть серед топових. Це не ігри стали гірше, це так працює дорослішання.
Факт 2: навіть зараз діти у більшості бавляться у всілякі піксельні або в цілому досить примітивні ігри, і їх це влаштовує. А от щоб затягнути дорослих, треба вже вигадувати всіляку фотореалістичну графіку, закручений сюжет, якісь механіки та ще купу всього. І все одно буде купа критики у бік гри.
-
7mindfields
Member
Без 1440p життя не існує?
-
leif
Member
це не факт. звідки ви це взяли? чимало класних ігор виходить, як на мене.Tiufin: ↑ 14.12.2025 15:27а зараз вам не подобається більшість ігор, навіть серед топових.
це теж якесь ваше однобоке бачення. вам гарний графоній не доставляє? нема питань, не купуйте його і залізо для його відтворення. вам не подобаються ігри з цікавим сюжетом? не грайте.Tiufin: ↑ 14.12.2025 15:27Факт 2: навіть зараз діти у більшості бавляться у всілякі піксельні або в цілому досить примітивні ігри, і їх це влаштовує. А от щоб затягнути дорослих, треба вже вигадувати всіляку фотореалістичну графіку, закручений сюжет, якісь механіки та ще купу всього. І все одно буде купа критики у бік гри.
але в чому проблема і чому це "дивно та навіть сумно", що це подобається іншим дорослим людям?
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
ні не натякає. звідки ви це притягнули?Tiufin: ↑ 14.12.2025 15:27саме слово "гра" якби натякає на це
такі тейки це вкрай спрощене і стереотипне бачення, друже. при чому навіть стереотипи ці як лайно мамонта вже застаріли
-
Tiufin
Member
На будь що можна відмахнутися: "це стереотипи". Зараз модно (та й це дуже зручно) на все казати: "це норма", але результати такого підходу ще гірші, ніж у стереотипного.leif: ↑ 14.12.2025 15:33такі тейки це вкрай спрощене і стереотипне бачення, друже. при чому навіть стереотипи ці як лайно мамонта вже застаріли