Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
daesz
Member

_VlaD_: 13.12.2025 21:26
KimRomik: 12.12.2025 18:44 що робити, коли ти в описі пишеш що продаєш тільки в місті, натомість люди вперто продовжують замовляти олх доставкою?
У мене одне питання.
А нафіга ОЛХ користувач, який дає оголошення та продає по місту?
Тобто, продавець не плате комісію, покупець не плате комісію.
А що на тому заробить ОЛХ?
Коли ОЛХ називають ЛОХом, то не мається на увазі що це вони лохи.
Лохами стають іноді користувачі цієї платформи. :D
Ну от на лоху продають автомобілі чи мотоцикли, ви що думаєте їх поштою пересилають чи що? :gigi:
tablestikus
Member

KimRomik: 12.12.2025 18:44 що робити, коли ти в описі пишеш що продаєш тільки в місті, натомість люди вперто продовжують замовляти олх доставкою?
вони навіть спершу не законтактували, і у вас немає можливості їм написати (немає такої опції) що продаєш тільки по місту, а телефон як завжди прихований
а вони в інше місто хочуть чи по тому ж місту на укрпошту чи нову?
Rosberg
Member

tablestikus: 13.12.2025 20:34
Krawez: 13.12.2025 20:31
Як там кажуть: почни з себе :) :)
Так он вище ж не хочуть, бунтують, хочу ухилятися від сплати податків.
Нема там з чого і за що податки платити. Хай Гетьманцев зі свого кармана докине, якщо бракує. Умовно в чувака може бути оборот коштів великий, бо речі не дешеві, а заробляє він на тому 10-15%.
KimRomik
Member

tablestikus: 14.12.2025 10:55
вони навіть спершу не законтактували, і у вас немає можливості їм написати (немає такої опції) що продаєш тільки по місту, а телефон як завжди прихований
а вони в інше місто хочуть чи по тому ж місту на укрпошту чи нову?
в інше місто, нп
leonid4d
Junior

_VlaD_: 13.12.2025 21:26
У мене одне питання.
А нафіга ОЛХ користувач, який дає оголошення та продає по місту?
Тобто, продавець не плате комісію, покупець не плате комісію.
А що на тому заробить ОЛХ?
Коли ОЛХ називають ЛОХом, то не мається на увазі що це вони лохи.
Лохами стають іноді користувачі цієї платформи. :D
На olx рекламы банерной, как прнсайте из 2000х, как минимум. Плюс рекламные опции, выставление сверх лимитов и т.д.
KimRomik
Member

P.S.: покупець вже відхилив, причина (Продавець довго не відповідає / не підтверджує угоду)

ну камон, якщо продавець не відправляє, то могли б спершу спитати в чому причина, а не все робити в односторонньому порядку
der_meister
Member

а что там за кнопка "поторгуватись" появилась? кто пользовался, как работает?
vovse
Junior

der_meister: 14.12.2025 21:21 а что там за кнопка "поторгуватись" появилась? кто пользовался, как работает?
https://help.olx.ua/olxuahelp/s/article ... 1%81%D1%8F
shnok
Member

У всіх пропала можливість замовити товар накладним платежем нп? Укрпоштою дозволяє, нп ні...
Upd: у всіх,
der_meister
Member

vovse
дякую
BOBAHH
Member

shnok
только что разговаривал с НП - наложенный платеж живее всех живых . )))
shnok
Member

BOBAHH
Та вже працює зранку
Rosberg
Member

KimRomik: 14.12.2025 14:15 P.S.: покупець вже відхилив, причина (Продавець довго не відповідає / не підтверджує угоду)

ну камон, якщо продавець не відправляє, то могли б спершу спитати в чому причина, а не все робити в односторонньому порядку
Це класика. Але найбільша загадка для мене, коли людина питає чи є в наявності? Ти йому відповідаєш - Так. А далі нічого...
vovse
Junior

Rosberg: 16.12.2025 16:02
KimRomik: 14.12.2025 14:15 P.S.: покупець вже відхилив, причина (Продавець довго не відповідає / не підтверджує угоду)

Це класика. Але найбільша загадка для мене, коли людина питає чи є в наявності? Ти йому відповідаєш - Так. А далі нічого...
так це срачка який десь купив хто швидше відповів, або купило десь дешевше.
shnok
Member

vovse: 16.12.2025 19:17

так це срачка який десь купив хто швидше відповів, або купило десь дешевше.
Так і є, скоріше за все декільком особам написав. Хоча я якось продав рідкісну річ, де в Україні було взагалі важко придбати, також така ситуація була. Напевно купили схожу дешевшу альтернативу
fludimir
Member

Rosberg: 16.12.2025 16:02Це класика. Але найбільша загадка для мене, коли людина питає чи є в наявності? Ти йому відповідаєш - Так. А далі нічого...
в этом нет ничего удивительного, я и сам иногда пишу/звоню нескольким продавцам насчет наличия и очень часто у 2 из 3 либо нет либо вообще продавец не отвечает. Потому в своих объявлениях я пишу и периодически обновляю дату на которую данная вещь в наличии.
Dark Knight
Member

В мене теж 2 покупця писали - "в наявності є?
- "Так, є.
Не бачу в цьому нічого кримінально, написати коротку відповідь на питання :D
Rosberg
Member

Dark Knight: 18.12.2025 18:09

В мене теж 2 покупця писали - "в наявності є?
- "Так, є.
Не бачу в цьому нічого кримінально, написати коротку відповідь на питання :D
Відьповідь не важко написати. Але... логіка цього? Написати 5 чи є в наявності і злитись.
Ektalion
Member

Rosberg: 16.12.2025 16:02 Але найбільша загадка для мене, коли людина питає чи є в наявності? Ти йому відповідаєш - Так. А далі нічого...
Це походу спам , або перевірка чи живий профіль . Мені так теж вчора написали , я відповів через 2 хв і тишина.
vovse: 16.12.2025 19:17 так це срачка який десь купив хто швидше відповів, або купило десь дешевше.

Не згідний . Я он продаю внутрішній usb 3.0 hub, штука дуже рідкісна . Це точно не той випадок.
спойлер
Изображение
olezhka28
Member

Вітаю! Маю питання по оплаті у відділенні, НП бере додаткову комісію, чи сума сходиться з тією яку розрахував ОЛХ?

Умовно в додатку написано 7414 грн(з врахуванням доставки і переказу коштів), потрібно буде ще новій пошті додатково платити щось?
Ответить