Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Megaclite
Member

fludimir: 12.12.2025 15:23 Це не просто потужно, а надпотужно
Прикольно, можна так і 9% зарядити на лоха, не всі замітять
KimRomik
Member

що робити, коли ти в описі пишеш що продаєш тільки в місті, натомість люди вперто продовжують замовляти олх доставкою?
вони навіть спершу не законтактували, і у вас немає можливості їм написати (немає такої опції) що продаєш тільки по місту, а телефон як завжди прихований
Oakenfold
Junior

Megaclite: 12.12.2025 17:44
fludimir: 12.12.2025 15:23 Це не просто потужно, а надпотужно
Прикольно, можна так і 9% зарядити на лоха, не всі замітять
На Шафе 15%, есть куда расти)

Отправлено спустя 2 минуты 29 секунд:
KimRomik: 12.12.2025 18:44 що робити, коли ти в описі пишеш що продаєш тільки в місті, натомість люди вперто продовжують замовляти олх доставкою?
вони навіть спершу не законтактували, і у вас немає можливості їм написати (немає такої опції) що продаєш тільки по місту, а телефон як завжди прихований
С этим ничего не сделать. По моей статистике процентов 90 не читают текст объявления, потом спрашивают то, что там написано и могутзаказать олх доставку, хотя там написано, что отправляешь после аванса и т.д.
Tim
Member

Oakenfold: 11.12.2025 22:42 Так все правильно, если у тебя больше 4 наложек и сумма больше 30 тыс то могут заблокировать, поэтому надо максимум 4 наложки в месяц и сумму тогда можно до 100 тыс.
До 30 тыс и не более 4 посылок. Если оба из этих параметра превышаются,то блок.
То есть если у тебя 4 посылки и сумма более 30 тыс,не заблокируют. Либо сумма до 30к,но посылок 50шт,тоже все нормально будет.
Oakenfold
Junior

Tim: 12.12.2025 23:23
Oakenfold: 11.12.2025 22:42 Так все правильно, если у тебя больше 4 наложек и сумма больше 30 тыс то могут заблокировать, поэтому надо максимум 4 наложки в месяц и сумму тогда можно до 100 тыс.
До 30 тыс и не более 4 посылок. Если оба из этих параметра превышаются,то блок.
То есть если у тебя 4 посылки и сумма более 30 тыс,не заблокируют. Либо сумма до 30к,но посылок 50шт,тоже все нормально будет.
Я тебе это и написал)
shnok
Member

Продав дешеву річ( близько 350грн) олх доставкою, придбала людина через укрпошту. Загалом воно пішло на пересувне відділення в якесь селище. Так ось, людина придбала накладним платежем, ну думаю гаразд. Та не все так просто, мені прийшлося йти фізично і стояти в черзі щоб отримати ті нещасні 300 грн, так як на картку вони не зараховуються( карта на виплату підключена і з нею все гаразд) після накладного платежа, чи пересувного відділення я так і не зрозумів. Після цього вимкнув в себе укрпошту :)
nummus777
Junior

Oakenfold: 12.12.2025 19:22 На Шафе 15%, есть куда расти)
А 75 % на шафі не хочете? Продав лот за 20 грн., а комісія склала 15 грн. В принципі я знав що комісія буде 15 грн., просто не хотів отримати негативний відгук через відмову в продажі покупцю. Раптом, що то ціна була стара. Лот разом з ціною було перенесено з іншого торгового майданчику, а закласти комісію в ціну не встиг.

Відправлено через 4 хвилини 17 секунд:
shnok: 13.12.2025 01:06 Продав дешеву річ( близько 350грн) олх доставкою, придбала людина через укрпошту. Загалом воно пішло на пересувне відділення в якесь селище. Так ось, людина придбала накладним платежем, ну думаю гаразд. Та не все так просто, мені прийшлося йти фізично і стояти в черзі щоб отримати ті нещасні 300 грн, так як на картку вони не зараховуються( карта на виплату підключена і з нею все гаразд) після накладного платежа, чи пересувного відділення я так і не зрозумів. Після цього вимкнув в себе укрпошту :)
Дякую, що поділися. Я Укрпошту вимкнув після того, як мені зарядили 10 грн. за повернення посилки.

Відправлено через 9 хвилин 8 секунд:
Tim: 11.12.2025 20:32 Oakenfold
30тыс превысил. Чисто случайно,оказывается за прошлый месяц тоже считаются отправки,если отправил например 25го ,а получил человек 1го твою посылку,то все суммируется в один месяц. Я этого не знал.
Може Вам є сенс відкрити ФОП, якщо через вас такі суми проходять. В мене за рік стільки не має як у вас за місяць.
movi
Member

shnok: 13.12.2025 01:06мені прийшлося йти фізично і стояти в черзі щоб отримати ті нещасні 300 грн, так як на картку вони не зараховуються( карта на виплату підключена і з нею все гаразд) після накладного платежа, чи пересувного відділення я так і не зрозумів.
Теж така хрінь була. А ще така - пошта приїздить у те селище раз на тиждень.Або ще варік - Людина отримала у суботу, проте не було світла тому кошти не переводили аж до вівторка бо, неділя/понеділок вихідні))
vovse
Junior

nummus777: 13.12.2025 02:50 Відправлено через 9 хвилин 8 секунд:
Tim: 11.12.2025 20:32 Oakenfold
30тыс превысил. Чисто случайно,оказывается за прошлый месяц тоже считаются отправки,если отправил например 25го ,а получил человек 1го твою посылку,то все суммируется в один месяц. Я этого не знал.
Може Вам є сенс відкрити ФОП, якщо через вас такі суми проходять. В мене за рік стільки не має як у вас за місяць.
100% пора йому відкривати ФОП.
Негідник продав ноутбук і айфон, а також пару своїх б\у штанів з трусами по 40гривень і не заплатив податок, так щей без ФОПа працює. Це нікуди не годиться!!
tablestikus
Member

vovse: 13.12.2025 16:59
nummus777: 13.12.2025 02:50 Відправлено через 9 хвилин 8 секунд:

Негідник продав ноутбук і айфон, а також пару своїх б\у штанів з трусами по 40гривень і не заплатив податок, так щей без ФОПа працює. Це нікуди не годиться!!
а потім такі ниють влада погана, хоча роблять те саме що і влада :laugh: :lol:
vovse
Junior

tablestikus: 13.12.2025 17:38
за все буде платити кінцевий споживач :)
у нас уже ціни +- як в Європі, а після майбутніх всяких нововведень будуть більші чим там :laugh:
Krawez
Member

shnok: 13.12.2025 01:06 Продав дешеву річ( близько 350грн) олх доставкою, придбала людина через укрпошту. Загалом воно пішло на пересувне відділення в якесь селище. Так ось, людина придбала накладним платежем, ну думаю гаразд. Та не все так просто, мені прийшлося йти фізично і стояти в черзі щоб отримати ті нещасні 300 грн, так як на картку вони не зараховуються( карта на виплату підключена і з нею все гаразд) після накладного платежа, чи пересувного відділення я так і не зрозумів. Після цього вимкнув в себе укрпошту :)
Тоді готуйтесь до суттєвого зниження продаж.

Відправлено через 38 секунд:
Як там кажуть: почни з себе :) :)
tablestikus
Member

Krawez: 13.12.2025 20:31
Так он вище ж не хочуть, бунтують, хочу ухилятися від сплати податків.
shnok
Member

Я продаю тільки особисті речі. Раз десь в 2-3 місяця щось продам, тому... :)
Krawez
Member

tablestikus: 13.12.2025 20:34
Це святий обов'язок любого громадянина, як там в школі вчили; держава це апарат насилля з яким треба боротись.
tablestikus
Member

Krawez: 13.12.2025 20:39
tablestikus: 13.12.2025 20:34
Це святий обов'язок любого громадянина, як там в школі вчили; держава це апарат насилля з яким треба боротись.
Держава то відображення народу.
Krawez
Member

shnok: 13.12.2025 20:37

Я продаю тільки особисті речі. Раз десь в 2-3 місяця щось продам, тому... :)
Із особистого досвіду, також продаю особисті речі. Ціну ставлю щоб тільки забрали, але забирають тільки через Укрпошту.
leonid4d
Junior

shnok: 13.12.2025 01:06 карта на виплату підключена і з нею все гаразд
У меня, кстати, ни в какую карта в личном кабинете укрпочты не привязывается. Хоть приват, хоть моно, в любом браузере
_VlaD_
Member

KimRomik: 12.12.2025 18:44 що робити, коли ти в описі пишеш що продаєш тільки в місті, натомість люди вперто продовжують замовляти олх доставкою?
У мене одне питання.
А нафіга ОЛХ користувач, який дає оголошення та продає по місту?
Тобто, продавець не плате комісію, покупець не плате комісію.
А що на тому заробить ОЛХ?
Коли ОЛХ називають ЛОХом, то не мається на увазі що це вони лохи.
Лохами стають іноді користувачі цієї платформи. :D
KimRomik
Member

_VlaD_
ОЛХ заробляє достатньо щоб підтримувати себе
просто у людей бувають різні причини не продавати через олх доставку
Ответить