Новости
Последние статьи и обзоры
Capcom показала новий трейлер Resident Evil Requiem — у грі буде Леон Кеннеді
-
AlexWest
Member
Предлагаю обсудить Capcom показала новий трейлер Resident Evil Requiem — у грі буде Леон Кеннеді
Просто автоматом купую все із заголовком Resident Evil, поки воно в руках Capcom. Топ із топів. Матьорий Леон іде рятувати зелену оперативницю. Джентльмен з бензопилою.
Просто автоматом купую все із заголовком Resident Evil, поки воно в руках Capcom. Топ із топів. Матьорий Леон іде рятувати зелену оперативницю. Джентльмен з бензопилою.
-
Mcloud
Member
Так, це ми любимо

-
yariksom
Member
Мені більше подобається коли він рятує дев'ятнадцятирічну дочку президента сша, Ада Вонг також вогонь.AlexWest: ↑ 13.12.2025 11:47 Предлагаю обсудить Capcom показала новий трейлер Resident Evil Requiem — у грі буде Леон Кеннеді
-
AlexWest
Member
Хто зна що для нас готує дев'ятка. Проте Леона без Ади важко уявити, тому...yariksom: ↑ 13.12.2025 13:18Мені більше подобається коли він рятує дев'ятнадцятирічну дочку президента сша, Ада Вонг також вогонь.AlexWest: ↑ 13.12.2025 11:47 Предлагаю обсудить Capcom показала новий трейлер Resident Evil Requiem — у грі буде Леон Кеннеді
-
Polyaan
Member
Конечно играть стоит.
Но блин, сколько по сюжету лет Леону...
Там ему по внутриигровой вселенной как бы не за 50, не?
Но блин, сколько по сюжету лет Леону...
Там ему по внутриигровой вселенной как бы не за 50, не?
-
AlexWest
Member
Polyaan, 49-50 років.
-
Nekros
Member
Хочеш побачити 50 річну Аду?AlexWest: ↑ 13.12.2025 13:29 Хто зна що для нас готує дев'ятка. Проте Леона без Ади важко уявити, тому...
-
IronWithin
Member
Аду завалили в 6 частині, забудьте)AlexWest: ↑ 13.12.2025 13:29Хто зна що для нас готує дев'ятка. Проте Леона без Ади важко уявити, тому...yariksom: ↑ 13.12.2025 13:18
Мені більше подобається коли він рятує дев'ятнадцятирічну дочку президента сша, Ада Вонг також вогонь.
-
AlexWest
Member
Це ж Резик. Хоч я 6-у не грав.IronWithin: ↑ 13.12.2025 17:19Аду завалили в 6 частині, забудьте)AlexWest: ↑ 13.12.2025 13:29
Хто зна що для нас готує дев'ятка. Проте Леона без Ади важко уявити, тому...
-
Enjthesilence
Member
вона жива, її концепти навіть з віледж є, але вирішили не додаватиIronWithin: ↑ 13.12.2025 17:19Аду завалили в 6 частині, забудьте)AlexWest: ↑ 13.12.2025 13:29
Хто зна що для нас готує дев'ятка. Проте Леона без Ади важко уявити, тому...
-
AlexWest
Member
Enjthesilence, не додавали, бо не було Леона. Вони невід'ємні частини одне одного. Я б здивувався, якби вона остаточно померла.
-
yariksom
Member
Вибачте, що втручаюся.Nekros: ↑ 13.12.2025 16:49Хочеш побачити 50 річну Аду?AlexWest: ↑ 13.12.2025 13:29 Хто зна що для нас готує дев'ятка. Проте Леона без Ади важко уявити, тому...
![]()
Я хочу, сам не молодий
-
AlexWest
Member
Так. Повір, вона виглядатиме норм.Nekros: ↑ 13.12.2025 16:49Хочеш побачити 50 річну Аду?AlexWest: ↑ 13.12.2025 13:29 Хто зна що для нас готує дев'ятка. Проте Леона без Ади важко уявити, тому...
![]()
-
Enjthesilence
Member
я до того написав, що вона жива і ніхто її не вбивавAlexWest: ↑ 13.12.2025 19:02 Enjthesilence, не додавали, бо не було Леона. Вони невід'ємні частини одне одного. Я б здивувався, якби вона остаточно померла.
-
IronWithin
Member
Вам видніше) напевно…Enjthesilence: ↑ 13.12.2025 21:32я до того написав, що вона жива і ніхто її не вбивавAlexWest: ↑ 13.12.2025 19:02 Enjthesilence, не додавали, бо не було Леона. Вони невід'ємні частини одне одного. Я б здивувався, якби вона остаточно померла.
Нічого собі аргумент, концепт то існує
-
Prescott
Member
Это мы автоматом покупаем.