Larian Studios розробляє масштабну рольову гру Divinity, яка перевершить Baldur’s Gate 3

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Divine Divinity <3

эх, это было прекрасно.
Draqoon
Member

Ще 5 років чекати :weep:
Барбарис
Member

erazel: 12.12.2025 11:45 Пропоную обговорити Larian Studios розробляє масштабну рольову гру Divinity, яка перевершить Baldur’s Gate 3

Ну гра буде добіса провокативна, я так бачу. Секс, гуро, флагелянство та обжорство там є. Чувака палять а двоє лижуться на фоні, причому то не цілуються 😂
Взагалі не двоє: в одній сцені 4, а потім ще двоє.
yariksom
Member

Skiff93: 12.12.2025 16:56 Одні з небагатьох розробників в яких не сумніваюсь взагалі. Навіть ті самі поляки з CD PR уже чомусь не сильно викликають довіру, перевершити свої попередні ігри у них навряд вийде. А от Larian впевнений, що зможуть чимось здивувати, хоч і їхні дві попередні гри також практично шедеври, але Свен Вінке не боїться експерементувато, а з баблом, зробленим на BG3, можна уже щось грандіозне створити.
Коли передбачається щось "грандіозне" зразу лізуть всілякі інвестори з великим баблом, потім диктують студії, що і як робити, на виході - г-но.

Отправлено спустя 16 минут :
Взагалі враження від трейлеру позитивні, мені чомусь зразу здалося, що атмосфера свята взята від Відьмака, але це особисті враження.
Phos4
Member

lostsoulforever
сподіваюсь Ларіани не прогнуться під зумерів, які нічого окрім екшн рпг осилити не можуть
Ну взагалі жанр тактики згас не при зумерах, навпаки зараз він живіший ніж був 10-15 років тому, шкода що ртс так і не піднявся з мертвих.
zaqik
Member

Люблю изометрические РПГ, но как бы это проще объяснить... Я люблю стратегии, но есть стратегии, а есть игры от Парадокс. Вот для меня Лариан - это рпг-шные Парадоксы :rolleyes: Почему-то не заходят их игры, и нет, в отличие от игр параходов они может простые и понятные, только скучные.
KPAH
Member

Vincke confirmed that Divinity will be a turn-based roleplaying game, just like the studio's last three games including their most famous one, Baldur's Gate 3

Увы и ах.
Scoffer
Member

KPAH: 16.12.2025 17:00Увы и ах.
Навпаки. Покрокові їм вдаються. А перші дві дівініті відносно тогочасних екнш рпг були досить слабенькі. Дівайн це якась недодьябла, а в другій мене вибісило що абсолютно всі персонажі в грі включно з гг бігають походняком як дівка. :D
KPAH
Member

Scoffer: 16.12.2025 17:53
KPAH: 16.12.2025 17:00Увы и ах.
Навпаки. Покрокові їм вдаються. А перші дві дівініті відносно тогочасних екнш рпг були досить слабенькі. Дівайн це якась недодьябла, а в другій мене вибісило що абсолютно всі персонажі в грі включно з гг бігають походняком як дівка. :D
Ну никто вам не запрещает так считать, но какой смысл тогда называть эту игру Divinity?
Scoffer
Member

KPAH
А як що вона має називатись якщо ігрові події проходять в всесвіті дівініті з персонажами з дівініті?
Ну і окрім того що перші дві частини не вразили особисто мене, вони ж мало не скопитили ларіанів фінансово. Особливо перша. Після неї контора лише якомось дивом не банкрутувала. Так що я не знаю на що ти сподівався.
https://www.pcgamer.com/how-larian-stud ... ginal-sin/
Ответить