Пропоную обговорити Розробники Exodus представили новий трейлер і розкрили подробиці гри — це фантастична пригода в дусі Mass Effect
Наче й прикольно, але оці космоведмеді одразу ж віддають другим сортом... Але грати буду
Новости
Последние статьи и обзоры
Розробники Exodus представили новий трейлер і розкрили подробиці гри — це фантастична пригода в дусі Mass Effect
-
dret09
Member
-
s1nedus
Member
Супер, очень жду космооперу 
-
Paladin
Member
Not bad, not bad... 
-
Сidonix
Member
Згоден. Космоведмеді це якась дичина.dret09: ↑ 12.12.2025 13:19 Пропоную обговорити Розробники Exodus представили новий трейлер і розкрили подробиці гри — це фантастична пригода в дусі Mass Effect
Наче й прикольно, але оці космоведмеді одразу ж віддають другим сортом... Але грати буду
-
miroslav_mm
Member
Відчуття масштабу, вони хочуть створити свій всесвіт, на кшталт Star Wars.
-
МОНАХ
Member
► Прикольна ідея із розвитком світу і впливом на нього. Мені в першу чергу Хайнлайн прийшов на згадку ("Чужинець на чужій землі", здається, роман називається...), в зв'язку з основною ідеєю гри, а вже потім Азімов, але - яка різниця: якщо справді побудують геймплей на такій концепції і зможуть в хорошу та різноманітну реалізацію, це буде цікаво спробувати.
► 2027-й: ще одна причина обов'язково оновитися відеокартою в тому році...
► 2027-й: ще одна причина обов'язково оновитися відеокартою в тому році...
-
Барбарис
Member
Космоопера, радості повні штани. А мене це дивує:
2. Мотивація. Який сенс йому лізти в спасіння світу, в якому він переважно зайнятий виживанням та важкою роботою? Альтруїзм зазвичай в таких людей не виховують. Якщо зміняться цілі покоління, то його близьких там вже не буде. Де сенс?
3. Витікає з 2: коли проявились здібності, то я радше повірю, що він використає їх в особистих цілях, ніж у філантропії.
Чого не зробити його найманцем чи представником аристократії/правлячої касти або партії, якому є що втрачати і він використовує здібності над збереженням контролю над планетою та особистого збагачення?
Ці наївні «рятівники» набридли.
1. Якщо за час його відсутності змінюватимуться покоління, то навіщо він треба? Техновірус, отже не такий і страшний та й у планети схоже є час та можливість підключити мізки науковців.Рідна планета героя перебуває під загрозою знищення через техновірус.
Історія розвивається впродовж безлічі поколінь, адже час на планеті та під час космічного перельоту йде по-різному. Тому до моменту повернення після кожної подорожі на рідній планеті все змінюватиметься.
2. Мотивація. Який сенс йому лізти в спасіння світу, в якому він переважно зайнятий виживанням та важкою роботою? Альтруїзм зазвичай в таких людей не виховують. Якщо зміняться цілі покоління, то його близьких там вже не буде. Де сенс?
3. Витікає з 2: коли проявились здібності, то я радше повірю, що він використає їх в особистих цілях, ніж у філантропії.
Чого не зробити його найманцем чи представником аристократії/правлячої касти або партії, якому є що втрачати і він використовує здібності над збереженням контролю над планетою та особистого збагачення?
Ці наївні «рятівники» набридли.
-
Yukon
Member
Як на мене, на Mass Effect це взагалі не схоже. Просто чергове фентезі у космосі 
-
nochnik89
Member
Пускай делают, а мы заценим. Там уже видно будет про космомедведей. Круто это или нет