Не минуло й року — Capcom обіцяє значні покращення продуктивності в Monster Hunter Wilds

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Не минуло й року — Capcom обіцяє значні покращення продуктивності в Monster Hunter Wilds

Несподівано і приємно :D
Хотів купити, але відгуки про погану оптимізацію відштовхнули
kairo
Member

Пропоную обговорити Не минуло й року — Capcom обіцяє значні покращення продуктивності в Monster Hunter Wilds

Що їх до цього могло спонукати...
Screenshot 2025-12-11 175833.png
Earanak
Member

Драгонс Хохму 2 тоже год оптимизировали, может это у Саркомы план такой, задумка так сказать :laugh:
denizen
Member

Гарний план, сподіваюсь у них все вийде, і інші розробники почнуть більше уваги приділяти оптимізації.
Enjthesilence
Member

denizen: 11.12.2025 18:07 Гарний план, сподіваюсь у них все вийде, і інші розробники почнуть більше уваги приділяти оптимізації.
Ні не почнуть, поки додіки роблять предзамовлення, жодних причин рухатись в цьому напрямку. Сьогодні вже норма випускати недоробок рівня дочасного доступу і маринувати його роками
kairo
Member

denizen: 11.12.2025 18:07Гарний план, сподіваюсь у них все вийде, і інші розробники почнуть більше уваги приділяти оптимізації.
Контора, яка випустила найгірше оптимізовану гру цього року, пообіцяла, що десь там планує оптимізацію. Грі скоро рік виповниться. Не вистачало, щоб інші за ними повторяли.
Yaroslav308
Member

І вся оптимізація заключатиметься в вирізанні денуво?)
Earanak
Member

Оффтоп - В Path of Exile 2 тоже говорят завтра патч завезут который внезапно прибавит от 25% до 50% FPS, прикольно конечно, когда игра год+ кряхтит и пердит а потом разрабы такие - хм... Наверное нужно сделать что бы она норм работала ! Получается в лейтгейм бричах будет просадка до 45FPS вместо 30FPS :laugh:
Enjthesilence
Member

Earanak: 11.12.2025 19:13 Оффтоп - В Path of Exile 2 тоже говорят завтра патч завезут который внезапно прибавит от 25% до 50% FPS, прикольно конечно, когда игра год+ кряхтит и пердит а потом разрабы такие - хм... Наверное нужно сделать что бы она норм работала ! Получается в лейтгейм бричах будет просадка до 45FPS вместо 30FPS :laugh:
але "поє" хоча б ховається за ширмою недоробки-бети, а mhw типу як вийшла в реліз за фулл прайс
maxud_b
Member

kairo: 11.12.2025 18:00 Що їх до цього могло спонукати...
Вони ще й відмовилися від підтримки він10 для своєї гри. Принаймі, так було в пресрелізі перед завершенням строку пілтримки він10. Що ж могло піти не так? :gigi:
MqM
Member

kairo: 11.12.2025 18:00 Пропоную обговорити Не минуло й року — Capcom обіцяє значні покращення продуктивності в Monster Hunter Wilds

Порржнечу в гаманцях почали відчувати та зазирнули в статистику :D

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
maxud_b: 11.12.2025 20:40
kairo: 11.12.2025 18:00 Що їх до цього могло спонукати...
Вони ще й відмовилися від підтримки він10 для своєї гри. Принаймі, так було в пресрелізі перед завершенням строку пілтримки він10. Що ж могло піти не так? :gigi:
Та тут вже є адепти того, що Вінда 10 застаріла і з презирством розповідають, як все стало коаще на 11
waryag
Member

kairo: 11.12.2025 18:30Контора, яка випустила найгірше оптимізовану гру цього року, пообіцяла, що десь там планує оптимізацію. Грі скоро рік виповниться. Не вистачало, щоб інші за ними повторяли.
Найгірша, мабуть, все ж борда )
MqM: 11.12.2025 22:27 Порржнечу в гаманцях почали відчувати та зазирнули в статистику :D
ра заробила багато. Може, чекали на більше, але з їх гаманцями все добре.
Kullerok
Member

MqM: 11.12.2025 22:27
kairo: 11.12.2025 18:00 Пропоную обговорити Не минуло й року — Capcom обіцяє значні покращення продуктивності в Monster Hunter Wilds

maxud_b: 11.12.2025 20:40
Та тут вже є адепти того, що Вінда 10 застаріла і з презирством розповідають, як все стало коаще на 11
Ну сижу на 11 и чё. Вообще не вижу смысла сидеть на 10. Да она неплохая. Но а смысл если есть 11 которая работает без проблем.
Tetronga
Member

Kullerok: 12.12.2025 10:13
MqM: 11.12.2025 22:27

Ну сижу на 11 и чё. Вообще не вижу смысла сидеть на 10. Да она неплохая. Но а смысл если есть 11 которая работает без проблем.
Таке є питання: а який сенс в існуванні 11? Заради чого на неї переходити? Щоб нові баги з кожним оновленням ловити і потім бігати шукати як все те пофіксити? :D
Zealoth
Member

Earanak: 11.12.2025 19:13 Оффтоп - В Path of Exile 2 тоже говорят завтра патч завезут который внезапно прибавит от 25% до 50% FPS, прикольно конечно, когда игра год+ кряхтит и пердит а потом разрабы такие - хм... Наверное нужно сделать что бы она норм работала ! Получается в лейтгейм бричах будет просадка до 45FPS вместо 30FPS :laugh:
В пое2 хотя бы по картинке и куче всего на экране понятно что ресурсы жрёт,а когда смотришь на монстер хантер, который чуть ли не хуже прошлой части, возникает куча вопросов. Он же не просто плохо работает, он плохо работает на ТОПОВОМ железе, выдавая не ахти картинку.
Earanak
Member

Zealoth: 12.12.2025 14:54В пое2 хотя бы по картинке и куче всего на экране понятно что ресурсы жрёт,а когда смотришь на монстер хантер, который чуть ли не хуже прошлой части, возникает куча вопросов. Он же не просто плохо работает, он плохо работает на ТОПОВОМ железе, выдавая не ахти картинку.
Дык блин в PoE2 как раз таки и проблемы с утилизацией железа (в лейтгейме/двойных бричах/когда куча Abyssal ям), особенно когда у тебя Хэдхантер и тебя еще и трясет телепортами в разные стороны :lol: В моменты просадок на моем профильном железе и (минимальных настройках) FPS улетает в моментах с 200 вплоть до 30, и в эти моменты нагрузка идет на половину одного ядра и видяха пыхтит на уровне простоя, будто я 4К видос с ютуба смотрю а не в игру играю. Собственно, разрабы и говорят говорят и показывают что теперь игра хавает больше ядер, видяху больше задействует и просадки не такие яростные. Впрочем и количество мобов стало на 40% меньше в игре.
Kullerok
Member

Tetronga: 12.12.2025 10:28
Kullerok: 12.12.2025 10:13
Таке є питання: а який сенс в існуванні 11? Заради чого на неї переходити? Щоб нові баги з кожним оновленням ловити і потім бігати шукати як все те пофіксити? :D
Ох уш эти мифические баги. Я как обычный пользователь со времён 7 всегда обновляюсь на все обновления которые винда давала. Неразу не было что бы у меня что-то перестало работать. Я тебе так скажу какой смысл от старья если есть новая рабочая винда без багов ну лично у меня :-P как там у вас и что вы с ней делаете я не знаю.проблемы ваши как говрриться
Tetronga
Member

Kullerok: 13.12.2025 02:22
Tetronga: 12.12.2025 10:28

Ох уш эти мифические баги. Я как обычный пользователь со времён 7 всегда обновляюсь на все обновления которые винда давала. Неразу не было что бы у меня что-то перестало работать. Я тебе так скажу какой смысл от старья если есть новая рабочая винда без багов ну лично у меня :-P как там у вас и что вы с ней делаете я не знаю.проблемы ваши как говрриться
Дада, міфічні баги, яких не існує якщо ти особисто їх не бачив. :lol:
А тепер послухай з чим я зіштовхнувся на 25Н2:
Відвал відеокарти в системі разом з драйвером; система просто перестала бачити дискретну
Відвал драйвера якоїсь мікросхеми в Диспетчері пристроїв
Відвал пуска і повне зависання системи

Все це сфотографовано (на память :gigi: ), показати?
Kullerok
Member

Tetronga: 13.12.2025 08:17
Kullerok: 13.12.2025 02:22
Дада, міфічні баги, яких не існує якщо ти особисто їх не бачив. :lol:
А тепер послухай з чим я зіштовхнувся на 25Н2:
Відвал відеокарти в системі разом з драйвером; система просто перестала бачити дискретну
Відвал драйвера якоїсь мікросхеми в Диспетчері пристроїв
Відвал пуска і повне зависання системи

Все це сфотографовано (на память :gigi: ), показати?
Ну у меня было тоже это обновление ибо я тупо их все устанавливаю. Нечего подобного у меня и в помине не было. Отсюда вывод проблема не в винде а конкретно в твоём ПК или софте. У меня отвалы пуска были на старом ПК. Ну там комп тупо динозавр с 3570к на борту :gigi:
MessiaH
Member

Не знаю что и кому они там обещают, патчи гигантские выходят, но особых изменений нет, при такой картинке оптимизация днище донное, ладно хоть не статеррит как каждая вторая через одну дрысня на урине 5
Nekros: 11.12.2025 17:43Хотів купити, але відгуки про погану оптимізацію відштовхнули
её реально там нет
Ответить