Несподівано і приємно
Хотів купити, але відгуки про погану оптимізацію відштовхнули
Ні не почнуть, поки додіки роблять предзамовлення, жодних причин рухатись в цьому напрямку. Сьогодні вже норма випускати недоробок рівня дочасного доступу і маринувати його рокамиdenizen: ↑ 11.12.2025 18:07 Гарний план, сподіваюсь у них все вийде, і інші розробники почнуть більше уваги приділяти оптимізації.
Контора, яка випустила найгірше оптимізовану гру цього року, пообіцяла, що десь там планує оптимізацію. Грі скоро рік виповниться. Не вистачало, щоб інші за ними повторяли.denizen: ↑ 11.12.2025 18:07Гарний план, сподіваюсь у них все вийде, і інші розробники почнуть більше уваги приділяти оптимізації.
але "поє" хоча б ховається за ширмою недоробки-бети, а mhw типу як вийшла в реліз за фулл прайсEaranak: ↑ 11.12.2025 19:13 Оффтоп - В Path of Exile 2 тоже говорят завтра патч завезут который внезапно прибавит от 25% до 50% FPS, прикольно конечно, когда игра год+ кряхтит и пердит а потом разрабы такие - хм... Наверное нужно сделать что бы она норм работала ! Получается в лейтгейм бричах будет просадка до 45FPS вместо 30FPS![]()
Вони ще й відмовилися від підтримки він10 для своєї гри. Принаймі, так було в пресрелізі перед завершенням строку пілтримки він10. Що ж могло піти не так?kairo: ↑ 11.12.2025 18:00 Що їх до цього могло спонукати...
Порржнечу в гаманцях почали відчувати та зазирнули в статистикуkairo: ↑ 11.12.2025 18:00 Пропоную обговорити Не минуло й року — Capcom обіцяє значні покращення продуктивності в Monster Hunter Wilds
Що їх до цього могло спонукати...
Screenshot 2025-12-11 175833.png
Та тут вже є адепти того, що Вінда 10 застаріла і з презирством розповідають, як все стало коаще на 11maxud_b: ↑ 11.12.2025 20:40Вони ще й відмовилися від підтримки він10 для своєї гри. Принаймі, так було в пресрелізі перед завершенням строку пілтримки він10. Що ж могло піти не так?kairo: ↑ 11.12.2025 18:00 Що їх до цього могло спонукати...![]()
Найгірша, мабуть, все ж борда )kairo: ↑ 11.12.2025 18:30Контора, яка випустила найгірше оптимізовану гру цього року, пообіцяла, що десь там планує оптимізацію. Грі скоро рік виповниться. Не вистачало, щоб інші за ними повторяли.
ра заробила багато. Може, чекали на більше, але з їх гаманцями все добре.
Ну сижу на 11 и чё. Вообще не вижу смысла сидеть на 10. Да она неплохая. Но а смысл если есть 11 которая работает без проблем.MqM: ↑ 11.12.2025 22:27Порржнечу в гаманцях почали відчувати та зазирнули в статистикуkairo: ↑ 11.12.2025 18:00 Пропоную обговорити Не минуло й року — Capcom обіцяє значні покращення продуктивності в Monster Hunter Wilds
Що їх до цього могло спонукати...
Screenshot 2025-12-11 175833.png
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:Та тут вже є адепти того, що Вінда 10 застаріла і з презирством розповідають, як все стало коаще на 11maxud_b: ↑ 11.12.2025 20:40
Вони ще й відмовилися від підтримки він10 для своєї гри. Принаймі, так було в пресрелізі перед завершенням строку пілтримки він10. Що ж могло піти не так?![]()
Таке є питання: а який сенс в існуванні 11? Заради чого на неї переходити? Щоб нові баги з кожним оновленням ловити і потім бігати шукати як все те пофіксити?Kullerok: ↑ 12.12.2025 10:13Ну сижу на 11 и чё. Вообще не вижу смысла сидеть на 10. Да она неплохая. Но а смысл если есть 11 которая работает без проблем.MqM: ↑ 11.12.2025 22:27
Порржнечу в гаманцях почали відчувати та зазирнули в статистику
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Та тут вже є адепти того, що Вінда 10 застаріла і з презирством розповідають, як все стало коаще на 11
В пое2 хотя бы по картинке и куче всего на экране понятно что ресурсы жрёт,а когда смотришь на монстер хантер, который чуть ли не хуже прошлой части, возникает куча вопросов. Он же не просто плохо работает, он плохо работает на ТОПОВОМ железе, выдавая не ахти картинку.Earanak: ↑ 11.12.2025 19:13 Оффтоп - В Path of Exile 2 тоже говорят завтра патч завезут который внезапно прибавит от 25% до 50% FPS, прикольно конечно, когда игра год+ кряхтит и пердит а потом разрабы такие - хм... Наверное нужно сделать что бы она норм работала ! Получается в лейтгейм бричах будет просадка до 45FPS вместо 30FPS![]()
Дык блин в PoE2 как раз таки и проблемы с утилизацией железа (в лейтгейме/двойных бричах/когда куча Abyssal ям), особенно когда у тебя Хэдхантер и тебя еще и трясет телепортами в разные стороныZealoth: ↑ 12.12.2025 14:54В пое2 хотя бы по картинке и куче всего на экране понятно что ресурсы жрёт,а когда смотришь на монстер хантер, который чуть ли не хуже прошлой части, возникает куча вопросов. Он же не просто плохо работает, он плохо работает на ТОПОВОМ железе, выдавая не ахти картинку.
Ох уш эти мифические баги. Я как обычный пользователь со времён 7 всегда обновляюсь на все обновления которые винда давала. Неразу не было что бы у меня что-то перестало работать. Я тебе так скажу какой смысл от старья если есть новая рабочая винда без багов ну лично у меняTetronga: ↑ 12.12.2025 10:28Таке є питання: а який сенс в існуванні 11? Заради чого на неї переходити? Щоб нові баги з кожним оновленням ловити і потім бігати шукати як все те пофіксити?Kullerok: ↑ 12.12.2025 10:13
Ну сижу на 11 и чё. Вообще не вижу смысла сидеть на 10. Да она неплохая. Но а смысл если есть 11 которая работает без проблем.![]()
Дада, міфічні баги, яких не існує якщо ти особисто їх не бачив.Kullerok: ↑ 13.12.2025 02:22Ох уш эти мифические баги. Я как обычный пользователь со времён 7 всегда обновляюсь на все обновления которые винда давала. Неразу не было что бы у меня что-то перестало работать. Я тебе так скажу какой смысл от старья если есть новая рабочая винда без багов ну лично у меняTetronga: ↑ 12.12.2025 10:28
Таке є питання: а який сенс в існуванні 11? Заради чого на неї переходити? Щоб нові баги з кожним оновленням ловити і потім бігати шукати як все те пофіксити?![]()
как там у вас и что вы с ней делаете я не знаю.проблемы ваши как говрриться
Ну у меня было тоже это обновление ибо я тупо их все устанавливаю. Нечего подобного у меня и в помине не было. Отсюда вывод проблема не в винде а конкретно в твоём ПК или софте. У меня отвалы пуска были на старом ПК. Ну там комп тупо динозавр с 3570к на бортуTetronga: ↑ 13.12.2025 08:17Дада, міфічні баги, яких не існує якщо ти особисто їх не бачив.Kullerok: ↑ 13.12.2025 02:22
Ох уш эти мифические баги. Я как обычный пользователь со времён 7 всегда обновляюсь на все обновления которые винда давала. Неразу не было что бы у меня что-то перестало работать. Я тебе так скажу какой смысл от старья если есть новая рабочая винда без багов ну лично у менякак там у вас и что вы с ней делаете я не знаю.проблемы ваши как говрриться
![]()
А тепер послухай з чим я зіштовхнувся на 25Н2:
Відвал відеокарти в системі разом з драйвером; система просто перестала бачити дискретну
Відвал драйвера якоїсь мікросхеми в Диспетчері пристроїв
Відвал пуска і повне зависання системи
Все це сфотографовано (на память), показати?
её реально там нетNekros: ↑ 11.12.2025 17:43Хотів купити, але відгуки про погану оптимізацію відштовхнули