Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

"Жирные" предложения площадок (наши и забугорные), не имеющих отдельной темы
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
спойлер
Вопрос в следующем:
куплены дорогие комплектующие, находятся в Москве.
нужны контакты ответственной компании чтобы можно было отправить в Украину, воспользовавшись их услугами.
Почта России идёт лесом из-за тотального воровства. DHL тоже не рассматривается, потому что придётся платить около 30% от стоимости различных налогов при получении.
Подскажите варианты, если несложно. Может кто сталкивался, заранее спасибо!
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:41, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
daesz
Member

Grimm: 10.12.2025 19:30Це ж по суті одне і теж ж з Міст
Міст - це приватна компанія, митниця - державна установа :think:
dimus8210
Member

Grimm: 10.12.2025 21:23
dimus8210: 10.12.2025 19:55Можна написати на митницю якщо дійсно в них затримка, мені в тому році допомогло
На яку саме? На Росан та Міст загалом я вже подавав запрос письмово, ніякої відповіді :dontknow:
Тільки що бувально щось зашевелились, написали чекайте 12.12.25р буде точно, після тони скарг усюди(які я думаю як заспокоєння дл себе скорше).Подивимось як воно буде
якщо конкретно митниця ормозить то статус перевіки можна дивитись тут в Оформлення пошти та експрес відправлень
https://cabinet.customs.gov.ua/

звернення писати, якщо дійсно бачиш по треку митниці що вони тормозять
post@customs.gov.ua,
zvernennya@customs.gov.ua
Grimm
Junior

dimus8210: 10.12.2025 21:47
Grimm: 10.12.2025 21:23 На яку саме? На Росан та Міст загалом я вже подавав запрос письмово, ніякої відповіді :dontknow:
Тільки що бувально щось зашевелились, написали чекайте 12.12.25р буде точно, після тони скарг усюди(які я думаю як заспокоєння дл себе скорше).Подивимось як воно буде
якщо конкретно митниця ормозить то статус перевіки можна дивитись тут в Оформлення пошти та експрес відправлень

post@customs.gov.ua,

Форма звернення (копія) (1).doc
Ну це державна митниця, а тормозить Росан. Хіба що скаргу подавати державній на Росан, якщо вони їх приймають, бо по їдеї саме вони видають ліцензію. Якщо не віддадуть посилку, то буду і сюди, й офіс з прав споживачів і до тих хто контролює перевізників\пошту
dimus8210
Member

Grimm: 10.12.2025 21:54
dimus8210: 10.12.2025 21:47

post@customs.gov.ua,

Форма звернення (копія) (1).doc
Ну це державна митниця, а тормозить Росан. Хіба що скаргу подавати державній на Росан, якщо вони їх приймають, бо по їдеї саме вони видають ліцензію. Якщо не віддадуть посилку, то буду і сюди, й офіс з прав споживачів і до тих хто контролює перевізників\пошту
поки митниця не прийняла і не віддала росану посилку, то росан нічого зробити не може, якщо по треку митниці видно що митне оформлення заверщено і посилку передано брокеру/перевізнику тоді вже справа в них
LiquidStorm
Member

dimus8210: 10.12.2025 21:58митниця не прийняла і не віддала росану посилку
По факту, тормозить саме Росан, і скаржитися на митницю ніц не дасть, вони відпишуться, що посилка не є в їх зоні відповідальності.

Єдиний дієвий прискорювач на сьогодні, нажаль, працює лише фізичний візит на офіс Росан у Львові, там є змога зайти до брокерів і підштовхнути процес. Якщо платежів на посилці нема, трекнеться за день-два на наступному кроці, якщо платежі - є, в той же день з'явиться рахунок на сплату. Після сплати, на 2-3 день піде рух по доставці. Раніше можна було сплатити, і з платіжкою повернутися до брокерів, а ті - винести вашу посилку, але потім та схема поламалася.
acm_fan
HWBOT OC Team

Народ, вы как первый раз. После 11.11 и ЧП перегруз у всех, подождите немного и рассосётся. То что Мист весьма туманно со сроками поступает и пользователями так это же от монополии. Никто никуда от них не денется, НП чудит не меньше, а в саппорте там вообще потерянные, и толку с того, что к ним можно дозвониться? Скидки и промокоды - осталось в прошлом, скажите спасибо что тарифы ещё прежние (относительно нормальные для военного времени).
Вообще не понимаю тех, кто до сих пор из США возит Мистом, при наличии большого числа альтернатив. Из ЕС - уже сложнее (фактически или НП, или непонятные частники, никого крупного больше нет), а с Китаем вообще ноль альтернатив. Угадайте с какого направления нынче перегруз :rolleyes:
daesz
Member

acm_fan: 11.12.2025 01:08Никто никуда от них не денется
Якщо не помиляюсь, НП відкрили перше відділення в США чи то попереднього місяця, чи то 2 місяці тому :shuffle:
Grimm
Junior

acm_fan: 11.12.2025 01:08 Народ, вы как первый раз. После 11.11 и ЧП перегруз у всех, подождите немного и рассосётся. То что Мист весьма туманно со сроками поступает и пользователями так это же от монополии. Никто никуда от них не денется, НП чудит не меньше, а в саппорте там вообще потерянные, и толку с того, что к ним можно дозвониться? Скидки и промокоды - осталось в прошлом, скажите спасибо что тарифы ещё прежние (относительно нормальные для военного времени).
Вообще не понимаю тех, кто до сих пор из США возит Мистом, при наличии большого числа альтернатив. Из ЕС - уже сложнее (фактически или НП, или непонятные частники, никого крупного больше нет), а с Китаем вообще ноль альтернатив. Угадайте с какого направления нынче перегруз :rolleyes:
Моя посилка 14 вже в Україні була, до чого тут 11.11?Тиждень просто лежали на одному складі, потім 20 днів у росан, замовмлення було взагалі в жовтні,який перегруз в ці дати. Паралельно через мене інша людина замовляла, але інший товар, дійшло за тиждень.
Раніше був сенс Містом саме через ціни й терпимі сроки, НП наразі по срокам +- так само, по цінам в долар різниця.Оплата коли посилка в Україні, а не коли посилка на складі в Китаї,як у Міст Чайна. З США багато хто возив післа повномаштабки перші роки саме Містом+наявність складу в безналоговому штаті Делавер і знову ж таки адекватних сроках на той момент.
updt.сталосі диво і посилка рушила з росан сьогодні. Впевнений це все форум допоміг :pray:
fludimir
Member

acm_fan: 11.12.2025 01:08Вообще не понимаю тех, кто до сих пор из США возит Мистом, при наличии большого числа альтернатив.
а какие альтернативы мисту для посылок весом от нескольких килограмм? Сколько ни смотрел других перевозчиков - мистом выходит дешевле что море что авиа

ну и все посылки ценой меньше 150 евро у меня мист доставлял очень быстро, без задержек на таможе вообще.
Kosdnepr
Member

Meest прислав листа, щоб запасались терпінням та вірою в світле майбутнє:
Інформуємо вас, що у зв’язку зі сезонним зростанням обсягу міжнародних відправлень та піковим навантаженням на митні органи, на ММПО (місці міжнародного поштового обміну) у Львові тимчасово спостерігаються затримки в обробці контейнерів.
Зі свого боку команда Meest Shopping зробила все можливе, щоб мінімізувати вплив цих затримок:
- збільшено кількість відправок;
- посилено магістральний транспорт;
- залучено додатковий персонал на всіх етапах логістики.
Однак терміни митного оформлення наразі залежать від швидкості роботи митниці, що виходить за межі нашого оперативного контролю. Ми уважно відстежуємо ситуацію й докладаємо максимум зусиль, щоб забезпечити найшвидшу доставку ваших відправлень.
Дякуємо вам за розуміння, довіру та терпіння. Ми цінуємо кожного з вас і працюємо для того, щоб ваш досвід із Meest Shopping був максимально комфортним.
Negatuve
Member

Чисто теоретически, успеет ли международная новая почта доставить посылку с Германии к нам до нового года? курьер заберет с адреса 18го числа
Или не рисковать и отправить пассажирским перевозчиком

Не хотелось бы попасть на пошлину :)
strang
Member

Negatuve: 17.12.2025 00:37Чисто теоретически, успеет ли международная новая почта доставить посылку с Германии к нам до нового года?
у знайомої посилка з DE містом вже 2 тижні на митниці маринується. тож... сильно наврядчи
tablestikus
Member

Значить мені звезло що у мене з більше ніх 150 євро ціною за два дні оце на тому тижні митницю пройшла посилка

Изображение
Negatuve
Member

strang: 17.12.2025 08:35
Negatuve: 17.12.2025 00:37Чисто теоретически, успеет ли международная новая почта доставить посылку с Германии к нам до нового года?
у знайомої посилка з DE містом вже 2 тижні на митниці маринується. тож... сильно наврядчи
А по какой дате считают, когда попало на таможню (тогда ничего страшного, если задержится) или когда пройдет?
strang
Member

tablestikus: 17.12.2025 09:08Значить мені звезло що у мене з більше ніх 150 євро ціною за два дні оце на тому тижні митницю пройшла посилка
штати і в мене проходять норм. можливо завал саме на митниці львова :dontknow:
Ortyomko
Member

acm_fan: 11.12.2025 01:08 Вообще не понимаю тех, кто до сих пор из США возит Мистом, при наличии большого числа альтернатив.
например? Пльівет мне аккум 11кг. Мистом 39$ (факт), по калькулятору ізіекспрес, 56$.
Какой перевозчик будет лучше?
tablestikus
Member

acm_fan: 11.12.2025 01:08 Вообще не понимаю тех, кто до сих пор из США возит Мистом, при наличии большого числа альтернатив.
Містом виходить найдешевше якщо морем.

Хоча цікаво почути що за велика кількість альтернатив.
acm_fan
HWBOT OC Team

Ortyomko: 17.12.2025 11:52Какой перевозчик будет лучше?
Это субъективно.
Ortyomko: 17.12.2025 11:52аккум 11кг. Мистом 39$ (факт)
https://dniprollc.com/uk/ukraina-ua/tovariv/
Море
Інші регіони України
$3.15*
11*3,15*1,04=36,03
:dontknow:
1,04 это за оплату через PayPal.
Київ, Львів
$2.92*
Ещё дешевле.
Доставка по Украине - НП (входит в прайс).
Это то, чем/кем я возил, есть и другие способы.
спойлер
Увы, Днипро тоже ввозит через Росан. Это если про сроки.
Саппорт живёт по времени США, что может быть неудобным, но проблем не было, а справочная информация была получена (с лагом). Когда-то очень давно.
Отправлено спустя 4 минуты 7 секунд:
Ціни для повного сервісу:
Море: Доставка в Київ, Львів $3.25 за 1 кг. Доставка в інші регіони України $3.50 за 1 кг.
Это если что-то будет кроме отправки: фото, консолидация и т. д.
11*3,5*1,04=40,04
Ortyomko
Member

их калькулятор показьівает мне на 11кг - 48,72$ на море :shuffle:
1985god
Member

Ви пробували купувати щось на німецькому аналогу olx.ua ?

https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/ ... -168-26893

тут є оплата картою, виникає запитання чи доставку можна також заплатити наперед одразу картою . Бо вона винесена окремими пунктом . поки реєструюсь але лист про реєстрацію не надходить на gmail

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
например что предложиш лучше ? для моря . Интересно твой опьіт . спасибо

Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
Ortyomko: 17.12.2025 17:54
их калькулятор показьівает мне на 11кг - 48,72$ на море :shuffle:
у мене міст експресс 11 кг $41,18 їде DC house 12 В 100А , а тобі що ?
Ответить