Новости
Последние статьи и обзоры
Нову гру серії Divinity можуть анонсувати на The Game Awards 2025
-
Ararat
Member
Пропоную обговорити Нову гру серії Divinity можуть анонсувати на The Game Awards 2025
Они же вроде собирались сделать небольшую игру. Передумали? А то странно будет если новая часть будет менее маштабной чем 2.
Они же вроде собирались сделать небольшую игру. Передумали? А то странно будет если новая часть будет менее маштабной чем 2.
-
nochnik89
Member
было бы интересно посмотреть на экш рпг в этом мире ) по типу ведьмака только в мире дивинити
-
erazel
Member
nochnik89: ↑ 10.12.2025 11:05 было бы интересно посмотреть на экш рпг в этом мире ) по типу ведьмака только в мире дивинити
Га, Що? А пограти стратегію в світі WorldOfWarcraft вам не хочеться?
-
dead_rat
Member
Гра супер, але поясніть як поєднати її з роботою? Бо в неї годинку ввечорі не пограти, в ній жити треба
-
Ararat
Member
Ты только что изобрёл дивинити 2. (Не орижинал син 2).nochnik89: ↑ 10.12.2025 11:05 было бы интересно посмотреть на экш рпг в этом мире ) по типу ведьмака только в мире дивинити
Відправлено через 4 хвилини 24 секунди:
Ты бы еще написал стратегию по дивинити с принцесами.erazel: ↑ 10.12.2025 11:12nochnik89: ↑ 10.12.2025 11:05 было бы интересно посмотреть на экш рпг в этом мире ) по типу ведьмака только в мире дивинити![]()
![]()
![]()
Га, Що? А пограти стратегію в світі WorldOfWarcraft вам не хочеться?![]()
-
Telcontar
Member
Larian Studios не планує робити Divinity: Original Sin 3
Про це заявив керівник видавничого напрямку Майкл Доуз.
Він уточнив, що наразі немає планів саме на третю частину гри, але не виключив можливості нових проєктів у всесвіті Divinity загалом.
-
kairo
Member
Закінчую BG3. Вже награв 130 годин і чесно кажучи втомився. Мабуть I'm too old for this shirt. Гра шикарна, але для мене задовга. Став більше цінувати ігри, які можна пройти за 30-70 годин.dead_rat: ↑ 10.12.2025 11:19 Гра супер, але поясніть як поєднати її з роботою? Бо в неї годинку ввечорі не пограти, в ній жити треба
-
dead_rat
Member
Проблема навіть не в 130 годинах, а в тому що їх треба грати без великих пауз, бо в квестах купа малих деталей, що не зберішаються у журналі. Це не Відьмак, де можна хоч на місяць зробити паузу а потім просто бігти до наступного маркера на мапіkairo: ↑ 10.12.2025 11:42Закінчую BG3. Вже награв 130 годин і чесно кажучи втомився. Мабуть I'm too old for this shirt. Гра шикарна, але для мене задовга. Став більше цінувати ігри, які можна пройти за 30-70 годин.dead_rat: ↑ 10.12.2025 11:19 Гра супер, але поясніть як поєднати її з роботою? Бо в неї годинку ввечорі не пограти, в ній жити треба
-
kairo
Member
Я по деяким квестам на БГ3 Вікі заходив, бо вже не міг згадати, про що там було. Особливо по тим, які з акту в акт тягнуться. Мабуть, якщо пройти гру за тиждень, то норм, але я її вже третій місяць проходжу.dead_rat: ↑ 10.12.2025 12:22Проблема навіть не в 130 годинах, а в тому що їх треба грати без великих пауз, бо в квестах купа малих деталей, що не зберішаються у журналі.
-
Georgin
Member
Оце прям водопад тонкого джентльменського гумору - моя Вам пошана, комрадиArarat: ↑ 10.12.2025 11:24Ты только что изобрёл дивинити 2. (Не орижинал син 2).nochnik89: ↑ 10.12.2025 11:05 было бы интересно посмотреть на экш рпг в этом мире ) по типу ведьмака только в мире дивинити
Відправлено через 4 хвилини 24 секунди:Ты бы еще написал стратегию по дивинити с принцесами.![]()
-
Draqoon
Member
У ларіанів таке саме прокляття як у піраньи байтсс, 1-2 акти 10/10 а потім 2/10 
-
Mozdev
Member
О це гарна новина, подивимось що в них вийде.
-
KPAH
Member
Мечтаем о Divinity 3, но я удивлюсь такому анонсы, учитывая что первые части нишевые и малоизвестные.
-
kairo
Member
Кинуть бабла в маркетинг і буде відома франшиза. Це явно вигідніше, ніж платити за ДнД. При чому, мені боївка в ДоС2 більше сподобалась. В БГ3 я вже в середині третього акту дійшов до стелі по левелу та шмоткам на Тактичній складності.KPAH: ↑ 10.12.2025 14:01 Мечтаем о Divinity 3, но я удивлюсь такому анонсы, учитывая что первые части нишевые и малоизвестные.
-
vsx
Member
Кто играл в dos 2 и bg 3, какая из них вам больше зашла и почему?
-
kairo
Member
Я зараз на ~80% пройшов БГ3(140годин). По тим враженням, що маю на даний момент, ДОС2 більше зайшла. Витратив на неї 170 годин, але було цікаво до самого кінця. До БГ3, почав втрачати інтерес вже з середини. Можливо через те, що складність з середини гри пропала та всі бої проходять на ізі. Можливо через те, що проходжу гру вже третій місяць і зацікавленість в історії та персонажах за такий період спала.vsx: ↑ 10.12.2025 17:16Кто играл в dos 2 и bg 3, какая из них вам больше зашла и почему?
-
Enjthesilence
Member
+1, дос2 теж зайшов більше. обидві гри проходив в коопі, але й в дівініті не те щоб важка бойовка.kairo: ↑ 10.12.2025 17:24Я зараз на ~80% пройшов БГ3(140годин). По тим враженням, що маю на даний момент, ДОС2 більше зайшла. Витратив на неї 170 годин, але було цікаво до самого кінця. До БГ3, почав втрачати інтерес вже з середини. Можливо через те, що складність з середини гри пропала та всі бої проходять на ізі. Можливо через те, що проходжу гру вже третій місяць і зацікавленість в історії та персонажах за такий період спала.vsx: ↑ 10.12.2025 17:16Кто играл в dos 2 и bg 3, какая из них вам больше зашла и почему?
p.s бг3 проходив ще до виходу героїчного режиму
-
kairo
Member
Героїчний режим відрізняється від тактичного лише тим, що там один сейв.Enjthesilence: ↑ 10.12.2025 17:38p.s бг3 проходив ще до виходу героїчного режиму
Взагалі, ця система з дайсами в діалогах, пришита білими нитками, банально робиш рерол або сейвлоад і завжди маєш позитивний результат.
-
_nevermind
Member
Так реально, 20 прошло.KPAH: ↑ 10.12.2025 14:01 Мечтаем о Divinity 3, но я удивлюсь такому анонсы, учитывая что первые части нишевые и малоизвестные.
Там же мелькало, что Divinity Fallen Heroes след игра будет, типа героев 3 геймплей, сюжет про Дамиана и ведьму.
-
vsx
Member
Советуют для первого прохождения этим не пользоваться, типа отрицательный результат тоже интересенkairo: ↑ 10.12.2025 18:07 Героїчний режим відрізняється від тактичного лише тим, що там один сейв.
Взагалі, ця система з дайсами в діалогах, пришита білими нитками, банально робиш рерол або сейвлоад і завжди маєш позитивний результат.