World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Shade: 06.12.2025 15:09 наприклад порізати їй шкоду
100%. Їй як мінімум треба третину зрізати шкоди, але по ціні зрівняти зі звичайними снарядами.
Sanьka
Member

DaKaR: 06.12.2025 13:28Броня, пушка
Нема там броні. Точніше там є стабільний горшок зверху, в який буде стабільно залітати з півкарти.
Туди не промахнешся навіть з алкаша.
Hells Angels
Member

DaKaR: 06.12.2025 15:40Їй як мінімум треба третину зрізати шкоди, але по ціні зрівняти зі звичайними снарядами.
ну ви ж і то самі розумієте, що її не будуть чіпати взагалі, проста і банальна річ ... тратяться гори срібла на неї, а потім його потрібно відновити і все по колу
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

DaKaR: 06.12.2025 15:40
Shade: 06.12.2025 15:09 наприклад порізати їй шкоду
100%. Їй як мінімум треба третину зрізати шкоди, але по ціні зрівняти зі звичайними снарядами.
На рахунок ціни неправильно. Якщо її ще знизить, навіть знизивши дамаг на третину пклять їх не перестануть.
Треба згадати дамаг і ціна така як ', або залишати дамаг але піднімать ще ціну.
анти__бот
Member

ну такі собі лут бокси
Hotspur
Member

Shade: 06.12.2025 15:09 Голда літає у 9 випадках з 10. Взагалі по хорошому її треба ребалансити, наприклад порізати їй шкоду. Тоді може і турбобої не відбувалися би так часто.
зробити її знову за золото

Відправлено через 38 секунд:
я так поняв собаку всім дадуть хто хоч трохи грає ))))
Ekz0rcyst
Member

Чи є сенс починати грати в танки зараз? Я маю на увазі новачку в якого за весь час існування гри 500 каток набереться.
mycolaevich
Member

Hotspur: 06.12.2025 17:41 зробити її знову за золото
Ага, і весь рандом перетвориться на маус vs тип5 vs 110е3 vs баджер і т.д.
Краще хай буде як є. По-перше ребаланс голди змусить ребалансити взагалі все, і не факт що варгеймінг в це зможе нічого не зламавши.
По-друге голда є проблемою для обмеженої кількості машин, і оскільки я не відчуваю недостачі "броні" в рандомі - значить це не така вже й велика проблема.
По-третє, я не думаю що голда сильно впливає на турбобої. Особисто я набагато частіше юзаю голду якраз коли виникає необхідність в лоб колупати броньованих суперників, в турбо-боях частіше за все організовується "купа мала" і 90% прилітає в борта, тому юзати голду немає сенсу, а якщо це кумулі то ще й шкодить бо починаються "попадання" по гусеницях, екранах і подібна маячня.

Дві основні причини турбо-боїв на мою думку це гонка озброєнь, і той факт що середній гравець набагато менше боїться просто стадом в'їхати в суперника. Раніше частенько можна було перестрілюватись один в три, зараз це практично нереально.
Hotspur
Member

mycolaevich: 06.12.2025 18:33Ага, і весь рандом перетвориться на маус vs тип5 vs 110е3 vs баджер і т.д.
маус пробиваться. баджер-е3-всякі суперконі-акціонки совка. вони не у всіх вкачані

Відправлено через 2 хвилини 11 секунд:
mycolaevich: 06.12.2025 18:33По-третє, я не думаю що голда сильно впливає на турбобої.
звичайно впливає

Відправлено через 37 секунд:
mycolaevich: 06.12.2025 18:33Особисто я набагато частіше юзаю голду якраз коли виникає необхідність в лоб колупати броньованих суперників
дурниці. всі стріляють голдою навіть по арті :lol: хоча це і не самий правильний варіант

Відправлено через 20 секунд:
mycolaevich: 06.12.2025 18:33в турбо-боях частіше за все організовується "купа мала" і 90% прилітає в борта, тому юзати голду немає сенсу
ні

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
mycolaevich: 06.12.2025 18:33середній гравець набагато менше боїться просто стадом в'їхати в суперника.
це не на всіх картах працює. 2 пт стадо з 5 тт знищить за 1.5 хвилини
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

mycolaevich
Dude зараз броня майже не роялить. Одиничні танки шось можуть проти рук і голди. Я взяв мишу, вчора. І шо ч бачу ? Два три непробили і все пішла голда, ні тобі обійти ні тобі арта, кути. Та ну нафік це все, зарядив голоду і шьєш в силует
Sanьka
Member

mycolaevich: 06.12.2025 18:33-друге голда є проблемою для обмеженої кількості машин, і оскільки я не відчуваю недостачі "броні" в рандомі - значить це не така вже й велика проблема
Я взагалі граб в основному на танках без броні, мені головне швидкість + комфорт гармати.
Леопардоподібні тунки , або Скорпоподібні ПТ саме воно
Якийсь Маус - не більше ніж шмат м'яса для них.
Hotspur
Member

Sanьka: 06.12.2025 20:17Леопардоподібні тунки , або Скорпоподібні ПТ саме воно
1 фугас
YumaX
Member

Хильнув віскаря і взяв 80 коробок, випав лише Срєдуха, таке слбі задоволення :rotate: , хоча добре, що СТ, бо я стшник :super:
Sanьka
Member

Ссєдуха дуже ок :up: вітаю
Але вг почали жлобити (((
З іншої сторони там всього два справді цікавих Срєдуха і Тяж 10лвл. Решта чисто щоб було, навряд хтось їх буде катати через місяць.
Hotspur
Member

YumaX: 06.12.2025 20:33Хильнув віскаря і взяв 80 коробок, випав лише Срєдуха
:weep:

Відправлено через 25 секунд:
Sanьka: 06.12.2025 20:36Але вг почали жлобити (((
це треш, схоже урізали в 3-5 разів
mycolaevich
Member

Взагалі вести подібні дискусії без статистики - це марна трата часу.
Бо що ситуація з голдою, що зі зливами погана тільки тоді коли все складається проти тебе, а коли ти сам проти мауса заряджаєш голду, або маєш 80% перемог за вечір - це нормально і ніяких проблем немає.
Striker
Member

В мене улюблений тунк - Leo PT A. Швидкість, пушка, а броня для слабаків. Навіть не знаю як він зараз грається, просто ностальгія накрила) Мій акк. https://worldoftanks.eu/uk/community/ac ... wot-portal
Зайшов сьогодні, не зміг нічого нормального вибрати з халявних гілок, бо багато чого і так прокачано до 8-9-10 лвл. Думаю може взяти вазіка чеського, і може Мантікору якусь для фану.
Bender911
Member

Pathfinder: 06.12.2025 18:47 mycolaevich
Dude зараз броня майже не роялить. Одиничні танки шось можуть проти рук і голди. Я взяв мишу, вчора. І шо ч бачу ? Два три непробили і все пішла голда, ні тобі обійти ні тобі арта, кути. Та ну нафік це все, зарядив голоду і шьєш в силует
Дуже ситуативно. Всього за пару днів на Тащенрейті та на виграному BZT-70 по 4к натанковував не одноразово, один раз 6к натанкував коли програли

Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
Hotspur: 06.12.2025 20:49
YumaX: 06.12.2025 20:33Хильнув віскаря і взяв 80 коробок, випав лише Срєдуха
:weep:

Відправлено через 25 секунд:
Sanьka: 06.12.2025 20:36Але вг почали жлобити (((
це треш, схоже урізали в 3-5 разів
Якщо ти донатиш, то все одно це вигідно. До танків голду 30к отрмуєш + дні прему насиплять і воно вигідніше ніж просто купляти прем та голду
Hotspur
Member

Bender911: 06.12.2025 22:13Якщо ти донатиш, то все одно це вигідно. До танків голду 30к отрмуєш + дні прему насиплять і воно вигідніше ніж просто купляти прем та голду
це правда
DaKaR
Member

Наступні 80 коробок.
Перша ж - ТБТ
Друга Яга 80
Через декілька БЗТ
І десь на 60-тій кокодріл
Ответить