Вийшов драйвер GeForce 591.44 WHQL: повернення PhysX та прощання з GPU Pascal

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Enjthesilence: 05.12.2025 02:51
MSiAventador: 05.12.2025 01:54

SM off
Изображение

SM - не працює як обіцяно СКРІЗЬ ! Ось і вся відповідь.
Смузмоушен - це просто фрейгмен х2 на рівні драйвера для ігор в яких нема його підтримки, це єдина річ для якої він існує. На біса його використовувати в іграх в яких і так є імплементований фреймген?
Не працює СКРІЗЬ. Крапка!
Те що я обрав гру де можна вмикати та вимикати DLSS та FG ніяк не впливає на ФАКТ - Не працює СКРІЗЬ.
Все інше, бла-бла-бла...
denizen
Member

MSiAventador: 05.12.2025 14:17

Смузмоушен - це просто фрейгмен х2 на рівні драйвера для ігор в яких нема його підтримки, це єдина річ для якої він існує. На біса його використовувати в іграх в яких і так є імплементований фреймген?
Те що я обрав гру де можна вмикати та вимикати DLSS та FG ніяк не впливає на ФАКТ - Не працює СКРІЗЬ.
Все інше, бла-бла-бла...
Питання, а ви грали Full screen, чи Borderless window? Бо SM працює тільки з Borderless window. Я її багато, де використовував, і всюди працює, якщо ні, то завжди є lossless scaler.
Enjthesilence
Member

Все інше, бла-бла-бла...
Що «бла бла?» тобі десять років? Він працює в кожній грі, яка має його підтримку в нвідіа апп, якщо твоєї гри там нема, то й смузмоушен працювати там не буде, важко зрозуміти? Якщо в грі нема длсс, а в глобальному пресеті нвідіа апп ти його увімкнеш то він не зʼявиться в іграх де його не було, так зрозуміліше? Я не знайшов «проджект карс 4» не знаю що це за гра, але якщо це “проджект мотор рейсінг» то він має фреймгенератор у грі, навіщо тобі ще смузмоушен, щоб що?
Inqizitor2022
Member

erkins007: 05.12.2025 14:15Здравый смысл. 900-10 серии скоро будет 12 и 10 лет. По вашему сколько нужно поддерживать карты? 50?
Пока на них большинство игр работает.
denizen
Member

так відсутність підтримки, не робить старі карти нікчемними, на них можна і далі продовжувати грати в старі, та навіть нові ігри.
Nekros
Member

Inqizitor2022: 05.12.2025 16:16
erkins007: 05.12.2025 14:15Здравый смысл. 900-10 серии скоро будет 12 и 10 лет. По вашему сколько нужно поддерживать карты? 50?
Пока на них большинство игр работает.
На них вже частина нових ігор не працює бо нема повної підтримки дх12 та геометрі шейдеру. Гтх 1080 давно вже нічого з новинок не тягне
erkins007
Member

Inqizitor2022: 05.12.2025 16:16Пока на них большинство игр работает.
И дальше и продолжат работать. А для новых релизов уже не хватает мощности
MSiAventador
Member

denizen: 05.12.2025 14:31
Все інше, бла-бла-бла...
Питання, а ви грали Full screen, чи Borderless window? Бо SM працює тільки з Borderless window. Я її багато, де використовував, і всюди працює, якщо ні, то завжди є lossless scaler.
Цікаво, треба буде перевірити бо я звик до фуллскрін.

Відправлено через 32 секунди:
Enjthesilence: 05.12.2025 14:47
Все інше, бла-бла-бла...
Що «бла бла?» тобі десять років? Він працює в кожній грі, яка має його підтримку в нвідіа апп, якщо твоєї гри там нема, то й смузмоушен працювати там не буде, важко зрозуміти? Якщо в грі нема длсс, а в глобальному пресеті нвідіа апп ти його увімкнеш то він не зʼявиться в іграх де його не було, так зрозуміліше? Я не знайшов «проджект карс 4» не знаю що це за гра, але якщо це “проджект мотор рейсінг» то він має фреймгенератор у грі, навіщо тобі ще смузмоушен, щоб що?
Випий таблеточки, дітлашок.
Nekros
Member

MSiAventador: 05.12.2025 17:16 Цікаво, треба буде перевірити бо я звик до фуллскрін.
У мене усюди фулскрін і працює sm
daesz
Member

Enjthesilence: 05.12.2025 11:11і фізікс 32бітний все ще апаратно не підтримується, його програмно переписали під 64 нвідія у новому драйвері для деяких старих ігор, зараз це всього 9 ігр (де хоч якийсь сенс був в тому фізіксі)
"а виходить жупан його просто на рівні драйверу вимкнув." тут в тебе з логікою також проблема, я не здивований.
Зараз би з себе дуже розумного корчити, коли прочитав 2 повідомлення які залишили інші учасники форуму стосовно цього :lol:
Enjthesilence
Member

daesz: 05.12.2025 19:19
Enjthesilence: 05.12.2025 11:11і фізікс 32бітний все ще апаратно не підтримується, його програмно переписали під 64 нвідія у новому драйвері для деяких старих ігор, зараз це всього 9 ігр (де хоч якийсь сенс був в тому фізіксі)
"а виходить жупан його просто на рівні драйверу вимкнув." тут в тебе з логікою також проблема, я не здивований.
Зараз би з себе дуже розумного корчити, коли прочитав 2 повідомлення які залишили інші учасники форуму стосовно цього :lol:
достатньо прочитати опис драйвера, при його інсталяції, або першу частини теми під якою ти малюєш свої перли, але ж ти тупий для цього.
спойлер
Изображение
в черговий раз ти вперднув своє "ніщо", виявився неправим і не можеш це визнати. ну чорт звичайний.
то що там за історія про фізикс, що ти вкинув мені? продовження буде, чи як завжди?
Последний раз редактировалось Enjthesilence 05.12.2025 19:57, всего редактировалось 1 раз.
daesz
Member

Enjthesilence
вчерговий раз зрозумів, що говорити немає із ким, коли людина банально не пам'ятає що говорила декілкьа тижнів тому стосовно цього, в той же час займається трайбалізмом і захищає бідненького жупана та його 5ти трильйонну мегакорпорацію :insane:
Ще й на особистості переходить. Хоча бачу що не вперше. Неадекват звичайний, одна штука.
Enjthesilence
Member

daesz: 05.12.2025 19:45 Enjthesilence
вчерговий раз зрозумів, що говорити немає із ким, коли людина банально не пам'ятає що говорила декілкьа тижнів тому стосовно цього, в той же час займається трайбалізмом і захищає бідненького жупана та його 5ти трильйонну мегакорпорацію :insane:
Ще й на особистості переходить. Хоча бачу що не вперше. Неадекват звичайний, одна штука.
ну скинь повідомлення, друже. що я казав пару тижнів стосовно фізикса і хоча б одне повідомлення про захист жупана, ну що ти будеш робити. ти просто балабол як на мене, щось собі вигадаєш, вкидаєш, а коли розумієш, що не вивозиш, починаєш вигадувати якісь дурниці. перечитай наш діалог, в цій темі. тобі слова не казали, ти залетів, тегнув мене, написав дурню і все. це ти адекватний?
Dr_Werdenhoff
Member

erkins007: 05.12.2025 09:04 Все прекрасно работает когда игра свернута и браузер в том числе
Я уже описывал эту проблему более детально, например - здесь.
Если коротко: при запущенной игре с низкой загрузкой GPU, на втором мониторе браузер или некоторый софт сваливается в 10-15 фпс.
Vpupkin
Member

MessiaH: 05.12.2025 05:44 Винда 11 25h2, все обновы, все физикс игры с этим драйвером крашатся. У кого-то ещё есть такая проблема?
У мене борда працює.
MessiaH
Member

Vpupkin: 05.12.2025 21:35
MessiaH: 05.12.2025 05:44 Винда 11 25h2, все обновы, все физикс игры с этим драйвером крашатся. У кого-то ещё есть такая проблема?
У мене борда працює.
Борда 3 и 4 да, борода 2 и пресиквел у меня с ошибкой вылетают
MessiaH
Member

Georgin: 04.12.2025 17:15Хм, і що ж тепер робити місцевим комрадам, які дуже впевнено розказували про непотрібність підтримки оцієї старої версії PhysX і підтримували дії NVIDIA? Це ж треба знов "перевзуватись"
5090 настолько плохо работает с этим аппаратным физиксом, что фпс скачет постоянно параболой и эти американские горки с фрс делают геймплей крайне некомфортным
Georgin
Member

MessiaH
Цікаво, якщо відправити репорт у NVIDIA на цю проблему - чи звернуть вони на це увагу і як швидко виправлять? Ви не відправили?
Ответить