Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

daesz
Тайвань, ГонгКонг и Сингапур это китайцы :laugh:
daesz
Member

Ще один географічний експерт.
vsx
Member

блин, неужели у кого-то действительно такое :-/
oversteve
Member

VladimirV: 04.12.2025 21:47 по його припущенню це якість і екранування котушок (дросселів)
чого ж постійно на асус жаліються, у якого там ніби то дроселі краще? :think:
alumem
Member

oversteve
наверное потому что они не лучше?
vsx
Member

oversteve: 04.12.2025 22:26 чого ж постійно на асус жаліються, у якого там ніби то дроселі краще? :think:
Конечно лучше. Нормальные AIB-ы как правило используют дроссели ведущих японских производителей, asus же ставит тайваньскую фигню
oversteve
Member

vsx
alumem
у рев'юхах навпаки натикався на думки, що асус фігачить ті круті САРи проти всякої ноунейм розсипухи у інших виробників, але реально як воно х з
vsx
Member

oversteve

я не знаю какие ревьюхи вы смотрите, откройте изображение любой видеокарты от асус и первым делом увидите второсортные дроссели
спойлер
Изображение
oversteve
Member

vsx
саме так, про ось ці САРи писало, що вони добротні в рев'юхах :dontknow:
daesz
Member

vsx: 05.12.2025 01:34второсортные дроссели
https://www.techpowerup.com/165115/ecs- ... -stability
gold plated
Другосортні позолочені дроселі :lol:
Shandor1982
Member

Я не дуже вибагливий геймер, хоча повзунки у налаштуваннях графіки повикручувати люблю. Граю переважно у WoT, Відьмака, Козаків, Метро, Сталкера, і маю нового, але ще навіть не запускав на цій конфігурації. Останнім часом, щось став відчувати, що моя 3060 потроху просідає. Планувався заміна проца, памʼяті і відео...але, але
От сиджу і думаю, що може з відухою треба швидше щось вирішувати...5060ті брати до розгляду, чи вже нижче 5070ті не варто, враховуючи запланований апгрейд проца на 9800х3д?
Filabatya
Member

Shandor1982
Проц на 7500ф-7600(вдвічі більший 3 кеш) проц і відуху продати і взяти 9070(хт) або 5070ті :super:
А на виході 6 зена в нетерплячих 7800-9800х3д чи 9700х по дішману вимутити
Последний раз редактировалось Filabatya 05.12.2025 07:45, всего редактировалось 1 раз.
man1242
Member

Filabatya: 05.12.2025 07:32 Shandor1982
Проц на 7500ф(вдвічі більший 3 кеш) проц і відуху продати і взяти 9070(хт) або 5070ті :super:
А на виході 6 зена в нетерплячих 7800-9800х3д чи 9700х по дішману вимутити
Це той самий серіал де зен5 дає імпрув по ipc + 25% порівняно з зен4 ?)
Filabatya
Member

Зен5 5% не важко здогадатися скільки 6тий дасть :D
Telcontar
Member

А у вас часом не буде аналогічного посилання на огляди RTX 5080? :beer:
Зараз друзі активувались з оновленнями на фоні істерії, підбираю тепер ще й адекватні моделі 5080. Може підкажете?
oversteve
Member

Telcontar: 05.12.2025 12:20
Зараз друзі активувались з оновленнями на фоні істерії, підбираю тепер ще й адекватні моделі 5080. Може підкажете?
на білібілі відос є, але там буде сд якість без реєстрації і китайські саби, то хіба ввечері спробую потягнути і дозалити на гугл драйв
https://www.bilibili.com/video/BV1WvQwY ... card.click
Vlaad13
Member

Shandor1982: 05.12.2025 05:29 Я не дуже вибагливий геймер, хоча повзунки у налаштуваннях графіки повикручувати люблю. Граю переважно у WoT, Відьмака, Козаків, Метро, Сталкера, і маю нового, але ще навіть не запускав на цій конфігурації. Останнім часом, щось став відчувати, що моя 3060 потроху просідає. Планувався заміна проца, памʼяті і відео...але, але
От сиджу і думаю, що може з відухою треба швидше щось вирішувати...5060ті брати до розгляду, чи вже нижче 5070ті не варто, враховуючи запланований апгрейд проца на 9800х3д?
беріть хоть щось і бажано до нового року бо скоріше за все потім буде сраця
man1242
Member

Telcontar: 05.12.2025 12:20
Тільки не паліт, зотак, pny чи інно3д, в них усіх однаково погані кулера. Мсі, асус, чи гігабайт в пріорітеті, звісно якщо у паліта ціна раптово буде на 5к дешевше то змушує замислитись :rolleyes: Ну мій фаворити то msi gaming trio, біч варіант тільки asus prime зараз як раз на нього знижка і коштує 55к.
oversteve
Member

Shandor1982: 05.12.2025 05:29 Я не дуже вибагливий геймер, хоча повзунки у налаштуваннях графіки повикручувати люблю. Граю переважно у WoT, Відьмака, Козаків, Метро, Сталкера, і маю нового, але ще навіть не запускав на цій конфігурації. Останнім часом, щось став відчувати, що моя 3060 потроху просідає. Планувався заміна проца, памʼяті і відео...але, але
якщо суто під ігри, то краще троха зекономити на проці і пустити ці гроші на відяху, ну або і на тому і на тому зекономити, для 5060ті 9800х3д не дуже потрібен, та й не факт, що на 5070(ті) від нього буде відчутний профіт
Filabatya
Member

Хіба в фулл хд грати постійно на топовій карті)
Ответить