Новости
Последние статьи и обзоры
Прогрес ARM процесорів
-
AntonyKandaurov
Member
yuriy_dd
Так стоп. Знову браузер дає різні результати? Яким тоді найбільш вигідно тестувати?
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Тьху, знову тестуємо браузери, та що ж таке
Так стоп. Знову браузер дає різні результати? Яким тоді найбільш вигідно тестувати?
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Тьху, знову тестуємо браузери, та що ж таке
-
waryag
Member
AntonyKandaurov
Я додав ще фаєрфокс у приватному вікні. І знову інші цифри.
Я додав ще фаєрфокс у приватному вікні. І знову інші цифри.
-
yuriy_dd
Member
я завжди тестую в хроміAntonyKandaurov: ↑ 04.12.2025 21:46Яким тоді найбільш вигідно тестувати?
-
AntonyKandaurov
Member
Так , стоп! Чому результат залежить від браузера?
-
yuriy_dd
Member
різні браузери мають в основі різні browser engines - Blink, Gecko, WebKitAntonyKandaurov: ↑ 04.12.2025 21:51Чому результат залежить від браузера?
почитайте про них багато чого нового дізнаєтесь
-
AntonyKandaurov
Member
yuriy_dd
Тоді тест не репрезентативний бо залежить від браузера.
Тоді тест не репрезентативний бо залежить від браузера.
-
yuriy_dd
Member
тестуйте в хроміAntonyKandaurov: ↑ 04.12.2025 22:00бо залежить від браузера
тест гри теж не образитивний - бо він залежить від відеокарти процесора та операційної системи
ви як малі діти
-
AntonyKandaurov
Member
yuriy_dd
Але якщо це умовна 5070 та умовний 7500ф то ти можеш трошки розуміти який фпс отримаєш. Трохи може зіграти ОЗП, але там не буде великої різниці щоб аж кратно відрізнятись. Тому ми багато чіпляємось за ігри бо можна включити середній пресет, прогнати і кожен з такою ж конфігурацією отримає + - такий же результат.
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
А якщо ти купив собі збірку а вона в залежності від браузера показує результат який розлітається у десятках відсотків в одну чи іншу сторону - то це нерепрезентативно, як на мене. Комусь може й норм
Але якщо це умовна 5070 та умовний 7500ф то ти можеш трошки розуміти який фпс отримаєш. Трохи може зіграти ОЗП, але там не буде великої різниці щоб аж кратно відрізнятись. Тому ми багато чіпляємось за ігри бо можна включити середній пресет, прогнати і кожен з такою ж конфігурацією отримає + - такий же результат.
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
А якщо ти купив собі збірку а вона в залежності від браузера показує результат який розлітається у десятках відсотків в одну чи іншу сторону - то це нерепрезентативно, як на мене. Комусь може й норм
-
waryag
Member
Теж залежить від конкретної програми і оптимізації. В КС2 буде 300+ фпс, в останній борді - 30-. І навіть в одній грі, залежно від роздільної здатності і повзунків, може бути кратна різниця.AntonyKandaurov: ↑ 04.12.2025 22:11Але якщо це умовна 5070 та умовний 7500ф то ти можеш трошки розуміти який фпс отримаєш. Трохи може зіграти ОЗП, але там не буде великої різниці щоб аж кратно відрізнятись.
-
AntonyKandaurov
Member
waryag
Але якщо в борді ти маєш 30 фпс то чєл який на такій же збірці отримає ті самі 30 фпс. Це репрезентативно. Ніхто не каже що в кс2 300 фпс то всюди має бути 300 фпс.
Але якщо в борді ти маєш 30 фпс то чєл який на такій же збірці отримає ті самі 30 фпс. Це репрезентативно. Ніхто не каже що в кс2 300 фпс то всюди має бути 300 фпс.
-
Alexsandr
Member
Первый кажется рисует что-то все же. второй по необходимости вынужден.
ИИ выдал какую-то строчку длинную для запуска. что-то увеличивает, что-то отключает/включает фиг его знает. На системе где тестировал скорость выросла на 33%. Это может быть актуально именно для той системы.yuriy_dd: ↑ 04.12.2025 18:08 а тут детальніше можна?
Что интересно, наблюдая тест и делая повторно прогоны на первом прогоне окна в тесте рисуются секунды, на 2-3 на порядок быстрее, а бал один и тот же +- т.е. там еще вопрос что же оно считает ибо скорость прорисовки похоже его не интересует особо.
-
AntonyKandaurov
Member
Alexsandr
Там просто незрозумілі папуги з конями рахуються, тож логіки в цих браузерних тестах немає, як на мене
Там просто незрозумілі папуги з конями рахуються, тож логіки в цих браузерних тестах немає, як на мене
-
pelia
Member
Пропоную вам ознайомитися з лінійкою Force від мотороли.yuriy_dd: ↑ 04.12.2025 17:00це вони ставлять для того щоб захистити екран щоб не розбивсяwaryag: ↑ 04.12.2025 16:55Величезна кількість користувачів жертвує компактністю і використовує захисні чохли та скло
ви думаєте захищені телефони в них не б'ються екрани?
Так, там не бились екрани, максимум чорна цятка, якщо впаде екраном на щось гостре, або полоса через те ж саме. А все тому що екрани були зроблені по іншому. Звичайно це (технологія) деградувало з часом, якщо подивитися між Moto X Force > Moto Z Force > Moto Z2 Force. Я мав перший телефон з лінійки та останній, на останній не було у продажу змінних shatter shield та і взагалі він був поганий, бо виступав за краї і здирався з часом (я підрізав лезом місця де здирався. Також зверніть увагу на товщину останніх телефонів з лінійки, 6.1мм, якщо блок камери не рахувати, а цей телефон у мене бачив життя: падав на будь-які поверхні з висоти до 3 поверху і досі працює бездоганно і цілий, я його навіть по приколу підкидував і він падав на бетон/асфальт тупо щоб подивитися на реакцію людей.
Лінійку закрили, мабуть тупо фінансово не вигідно робити якісні телефони, котрі не потрібно міняти після розбиття екрану.
-
yuriy_dd
Member
спочатку воно скрипти підвантажує в кеш тому і повільнішеAlexsandr: ↑ 04.12.2025 23:18Что интересно, наблюдая тест и делая повторно прогоны на первом прогоне окна в тесте рисуются секунды, на 2-3 на порядок быстрее, а бал один и тот же +-
інші тести теж якісь папуги рахують - Geekbench, Cinebench різні графічні тестиAntonyKandaurov: ↑ 04.12.2025 23:21Там просто незрозумілі папуги з конями рахуються, тож логіки
я не знаю про ці телефониpelia: ↑ 04.12.2025 23:34я його навіть по приколу підкидував і він падав на бетон/асфальт тупо щоб подивитися на реакцію людей
інші захищені не виглядають привабливо там слабкий проц і досить висока ціна
а може все-таки нема попиту?pelia: ↑ 04.12.2025 23:34Лінійку закрили, мабуть тупо фінансово не вигідно робити якісні телефони, котрі не потрібно міняти після розбиття екрану
-
pelia
Member
Алло, це флагманська лінійка бренду була (який на той момент уже купили китайці з леново, однак тоді ще були справжні фанати бренду і розробки справжньої компанії), моторола не була мертвою і точно мала попит.
Телефони, котрі виглядають як звичайні телефони тих часів, але надійніші цеглин і з топовим залізом не мали попит, звісно
Телефони, котрі виглядають як звичайні телефони тих часів, але надійніші цеглин і з топовим залізом не мали попит, звісно
-
Alexsandr
Member
Но на балы не влияет почему-то, а скорость разная. Погодь, это же типа реальная имитация как пользователь на своем ПК выполняет и серверную часть приложения и клиентскую, и все на одном ПК, а ПК по видимому соединены какой-то хитрой по синхронизации БД. И вот пользователь выбирает список вставляет удаляет, изменяет прорисовку и повторяет опять и опять оди и теже данные что бы операции закешироваись. В жизни серверная часть будет где-то отдельно, а кеширование бесполезное т.к. пользователь если будет добавлять и удалять что-то, то это будут разные списки или разные места в списках. В результате мы имее абсолютно непонятный тест оторванный от реальности по полной.yuriy_dd: ↑ 05.12.2025 05:47 спочатку воно скрипти підвантажує в кеш тому і повільніше
Скорее не выгодно. Как с памятью сейчас. Спрос есть, но увеличивать производство никто не будет. Деньги правят, а не спрос/предложение. спрос/предложение это в диком капитализме, где нет авторский прав и доступна цена входа. А у нас давно уже олигополии и прочие ...полии. А эти ...полии направлены на максимальное зарабатывание денег ибо цена входа в их бизнес сейчас огромная.yuriy_dd: ↑ 05.12.2025 05:47 а може все-таки нема попиту?
-
yuriy_dd
Member
може ціна $799.99 ?pelia: ↑ 05.12.2025 08:24Алло, це флагманська лінійка бренду була
ну так спеціально так зробленоAlexsandr: ↑ 05.12.2025 08:46Но на балы не влияет почему-то
як ви до такої маячні можете доходити мене дивуєAlexsandr: ↑ 05.12.2025 08:46Погодь, это же типа реальная имитация как пользователь на своем ПК выполняет и серверную часть приложения
-
Alexsandr
Member
Ну так фигня получается.yuriy_dd: ↑ 05.12.2025 08:57 ну так спеціально так зроблено
Не, маячня это когда по мнению создателей теста пользователь постоянно делает несколько полностью идентичных операций. Вы много знаете веб приложений которые выполняются локально и обрабатывают данные? Вебморда обычно у клиент-серверных приложений, как и обработка данных на сервере делается.yuriy_dd: ↑ 05.12.2025 08:57 як ви до такої маячні можете доходити мене дивує
-
pelia
Member
І що з нею не так? Стандартна ціна флагману у ті роки.yuriy_dd: ↑ 05.12.2025 08:57може ціна $799.99 ?pelia: ↑ 05.12.2025 08:24Алло, це флагманська лінійка бренду була
І я говорю за нормальні бренди, котрі хоч в руках тримати приємно, бо з нормальних матеріалів зроблені, а не китай, котрий скрипить, пердить і на очах розлазиться, зате топовий SoC
-
yuriy_dd
Member
по факту всі React додатки працюють саме так. Просто ви багато чого не знаєтеAlexsandr: ↑ 05.12.2025 09:20Вы много знаете веб приложений которые выполняются локально и обрабатывают данные?
я тоді купляв xiaomi по $100 200 - з жодним нема проблем з якістю деякі живуть і досіpelia: ↑ 05.12.2025 09:55І я говорю за нормальні бренди, котрі хоч в руках тримати приємно, бо з нормальних матеріалів зроблені, а не китай, котрий скрипить, пердить і на очах розлазиться, зате топовий SoC