Тайвань, ГонгКонг и Сингапур это китайцы
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
vsx
Member
daesz
-
daesz
Member
Ще один географічний експерт.
-
vsx
Member
блин, неужели у кого-то действительно такоеspong: ↑ 04.12.2025 21:10 alumem на reddit читав. https://www.youtube.com/watch?v=aFodA-N_SsI&t=3006s
-
oversteve
Member
чого ж постійно на асус жаліються, у якого там ніби то дроселі краще?
-
alumem
Member
oversteve
наверное потому что они не лучше?
наверное потому что они не лучше?
-
vsx
Member
Конечно лучше. Нормальные AIB-ы как правило используют дроссели ведущих японских производителей, asus же ставит тайваньскую фигню
-
oversteve
Member
vsx
alumem
у рев'юхах навпаки натикався на думки, що асус фігачить ті круті САРи проти всякої ноунейм розсипухи у інших виробників, але реально як воно х з
alumem
у рев'юхах навпаки натикався на думки, що асус фігачить ті круті САРи проти всякої ноунейм розсипухи у інших виробників, але реально як воно х з
-
vsx
Member
oversteve
я не знаю какие ревьюхи вы смотрите, откройте изображение любой видеокарты от асус и первым делом увидите второсортные дроссели
я не знаю какие ревьюхи вы смотрите, откройте изображение любой видеокарты от асус и первым делом увидите второсортные дроссели
- спойлер
-
-
oversteve
Member
vsx
саме так, про ось ці САРи писало, що вони добротні в рев'юхах
саме так, про ось ці САРи писало, що вони добротні в рев'юхах
-
daesz
Member
https://www.techpowerup.com/165115/ecs- ... -stabilityvsx: ↑ 05.12.2025 01:34второсортные дроссели
Другосортні позолочені дроселіgold plated
-
Shandor1982
Member
Я не дуже вибагливий геймер, хоча повзунки у налаштуваннях графіки повикручувати люблю. Граю переважно у WoT, Відьмака, Козаків, Метро, Сталкера, і маю нового, але ще навіть не запускав на цій конфігурації. Останнім часом, щось став відчувати, що моя 3060 потроху просідає. Планувався заміна проца, памʼяті і відео...але, але
От сиджу і думаю, що може з відухою треба швидше щось вирішувати...5060ті брати до розгляду, чи вже нижче 5070ті не варто, враховуючи запланований апгрейд проца на 9800х3д?
От сиджу і думаю, що може з відухою треба швидше щось вирішувати...5060ті брати до розгляду, чи вже нижче 5070ті не варто, враховуючи запланований апгрейд проца на 9800х3д?
-
Filabatya
Member
Shandor1982
Проц на 7500ф-7600(вдвічі більший 3 кеш) проц і відуху продати і взяти 9070(хт) або 5070ті
А на виході 6 зена в нетерплячих 7800-9800х3д чи 9700х по дішману вимутити
Проц на 7500ф-7600(вдвічі більший 3 кеш) проц і відуху продати і взяти 9070(хт) або 5070ті
Последний раз редактировалось Filabatya 05.12.2025 07:45, всего редактировалось 1 раз.
-
man1242
Member
Це той самий серіал де зен5 дає імпрув по ipc + 25% порівняно з зен4 ?)Filabatya: ↑ 05.12.2025 07:32 Shandor1982
Проц на 7500ф(вдвічі більший 3 кеш) проц і відуху продати і взяти 9070(хт) або 5070ті
-
Filabatya
Member
Зен5 5% не важко здогадатися скільки 6тий дасть 
-
Telcontar
Member
А у вас часом не буде аналогічного посилання на огляди RTX 5080?
Зараз друзі активувались з оновленнями на фоні істерії, підбираю тепер ще й адекватні моделі 5080. Може підкажете?
-
oversteve
Member
на білібілі відос є, але там буде сд якість без реєстрації і китайські саби, то хіба ввечері спробую потягнути і дозалити на гугл драйвTelcontar: ↑ 05.12.2025 12:20А у вас часом не буде аналогічного посилання на огляди RTX 5080?![]()
Зараз друзі активувались з оновленнями на фоні істерії, підбираю тепер ще й адекватні моделі 5080. Може підкажете?
https://www.bilibili.com/video/BV1WvQwY ... card.click
-
Vlaad13
Member
беріть хоть щось і бажано до нового року бо скоріше за все потім буде срацяShandor1982: ↑ 05.12.2025 05:29 Я не дуже вибагливий геймер, хоча повзунки у налаштуваннях графіки повикручувати люблю. Граю переважно у WoT, Відьмака, Козаків, Метро, Сталкера, і маю нового, але ще навіть не запускав на цій конфігурації. Останнім часом, щось став відчувати, що моя 3060 потроху просідає. Планувався заміна проца, памʼяті і відео...але, але
-
man1242
Member
Тільки не паліт, зотак, pny чи інно3д, в них усіх однаково погані кулера. Мсі, асус, чи гігабайт в пріорітеті, звісно якщо у паліта ціна раптово буде на 5к дешевше то змушує замислитисьTelcontar: ↑ 05.12.2025 12:20А у вас часом не буде аналогічного посилання на огляди RTX 5080?![]()
-
oversteve
Member
якщо суто під ігри, то краще троха зекономити на проці і пустити ці гроші на відяху, ну або і на тому і на тому зекономити, для 5060ті 9800х3д не дуже потрібен, та й не факт, що на 5070(ті) від нього буде відчутний профітShandor1982: ↑ 05.12.2025 05:29 Я не дуже вибагливий геймер, хоча повзунки у налаштуваннях графіки повикручувати люблю. Граю переважно у WoT, Відьмака, Козаків, Метро, Сталкера, і маю нового, але ще навіть не запускав на цій конфігурації. Останнім часом, щось став відчувати, що моя 3060 потроху просідає. Планувався заміна проца, памʼяті і відео...але, але
-
Filabatya
Member
Хіба в фулл хд грати постійно на топовій карті)