Вийшов лаунчер Kurin’ для встановлення фанатських українських локалізацій

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Вийшов лаунчер Kurin’ для встановлення фанатських українських локалізацій

Цікаво потрібно буде затестити.
П. С. Шкода, що немає українізатора до *Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura* :shuffle:
Vpupkin
Member

Цікаво, мені така ініціатива подобається.
Grava
Member

john_headon
Навіщо видаляти посилання на новину?
bes
Member

а есть какие то фанасткие украинские студий которые озвучивают игры на украинском неофициально ?
Kullerok
Member

Право на жизнь имеет. Но лучше уже оригинал и Сабы. Чем перевод корявый любителей.
Vpupkin
Member

bes: 04.12.2025 08:40 а есть какие то фанасткие украинские студий которые озвучивают игры на украинском неофициально ?
Sandigo Studio.

Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
Kullerok: 04.12.2025 08:52 Право на жизнь имеет. Но лучше уже оригинал и Сабы. Чем перевод корявый любителей.
Єм :facepalm: а у чому проблема якщо ті саби будуть українською? Чи тут десь йшла мова суто про аматорську озвучку?
Kullerok
Member

Vpupkin: 04.12.2025 09:29
bes: 04.12.2025 08:40 а есть какие то фанасткие украинские студий которые озвучивают игры на украинском неофициально ?
Sandigo Studio.

Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
Kullerok: 04.12.2025 08:52 Право на жизнь имеет. Но лучше уже оригинал и Сабы. Чем перевод корявый любителей.
Єм :facepalm: а у чому проблема якщо ті саби будуть українською? Чи тут десь йшла мова суто про аматорську озвучку?
Против сабов нечего не имею против. Я против кривых озвучек.
Vpupkin
Member

Kullerok: 04.12.2025 09:42Против сабов нечего не имею против. Я против кривых озвучек.
Тих яких майже не існує?
Все ж опціонально, кому як подобається той так і грається.
apachx
Junior

Чудова новина. Проникнення української в різноманітні забугорні продукти та сервіси має лише збільшуватися, особливо там, де задіяні діти, адже будь-яка іноземна мова для дитини - бар'єр. Це як перегляд фільму англійською - наче все й розумієш, але все-одно задоволення від перегляду зовсім не те. А про язик взагалі не може йти мова. Особисто я не користуюся чорним язиком з 2014 року - занадто токсичний по суті і пдрський за звучанням.
Геральт
Member

Крута ініціатива. Може буде більш систематизовано, ніж на нексус.

Відьмак на PL, KСD на чеській. Все решта або EN або UA.
Liberty
Junior

Vpupkin: 04.12.2025 09:29 Sandigo Studio.
3-4 місяці назад пройшов TLOU з українською локалізацією від Соломона Кейна і Компанії, де озвучкою якраз таки займалися Sandigo Studio. Мені сподобалось, а враховуючи що це "аматорський" рівень, то навіть дуже сподобалось. На момент проходження локалізація TLOU була не повна, а зараз вони буквально на фінальному етапі. Шкода що таких локалізацій з озвучками мало.
AntonyKandaurov
Member

Liberty
Аж цікаво знову пройти з українською локалізацією
Telcontar
Member

Геральт: 04.12.2025 10:05 Відьмак на PL
Оригінальна локалізація W3 - англійська.
Kib
Member

Telcontar: 04.12.2025 11:55
Геральт: 04.12.2025 10:05 Відьмак на PL
Оригінальна локалізація W3 - англійська.
Угу, як і сталкер 2 :lol: Хранителі правил оригінальності, якими б вони ідіотськими не були :super:
Gordiy
Junior

Круто. Вже давно напрошується, краудфандинг на українську локалізацію. Було б чудово, якби kuli реалізували такий розділ. Требу буде їм написати.
Ответить