World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Qwerty1987: 02.12.2025 20:21Просто нужно видеокарту поменять на старую серию, 50 ртх слишком круто для танков
Ну тут як сказати, мій попередній пк пішов малому і я сидів на вбудованій, вибирав вк аж тут нагрянув Вот 2.0, я вже дозрів на rx 9060 xt від Asus Tuf за 24к :insane: але вони пропали з продажі і треба було чекати, взяв б/в Tuf rx6800, по тестам глянув вона переважно краща за 9060 хт ще й часто суттєво по 0.1-1% подій., і о диво, в танках пропали просадки на -20-30 кадрів з 165 (всінк) при великій кількості техніки в кадрі які були до цього, я завжди грішив на цп але виявилось, що це через ВК :eek: Не факт, що на 9060 я не мав би цих дропів :-/
Alanis
Member

Pathfinder
+1 гілку можна взяти до листопада 26
Хитрый план, сам так хотел сделать, но "Заслуженная награда будет доступна до ноября 2026 года, но ветку техники можно будет получить только с 3 декабря и до выхода обновления 2.1.1 в середине января. "
KPAH
Member

lewerlin: 02.12.2025 20:48
KPAH: 02.12.2025 17:48Ну а позиция удобная
Це чистий особистий досвід. Роботу мережі розуміють одиниці, трішки більше купують хороші роутери(не значить дорогі) і грамотно обирають провайдера(а не ціна/заявлена швидкість).
В мої практиці, купа людей, котрі позбувались проблем з пінгом(мова про взагалі, а не одних ВГ), поставивши замість ТП-лінка щось людське(навіть без твікання). Чи злізали з воля-кабелю, чи провайдер нарешті оновив їм свіч, або власний концентратор, або зовнішній канал, або в комбінації.
Якість мережі, для онлайн ігор, критична. І дві критичні складові маршруту, локалка і пров, на боці юзера. Найчастіша проблема - дешман роутер.

Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Про загажену вінду взагалі мовчу.
Так никто не говорил про проблемы с пингом и тем более роутер, проблема фризов по кадрам, даже напрямую кабелем не помогало никак. Просто с настройками седевого адаптера вместо 20 кадров стало 30, оно все равно работает плохо, но это хотя бы играбельно уже.
Qwerty1987
Member

Ну так новая ветка(сша ст с автопушками) начинается с 7 лвл т-20, я уже потихоньку опыт коплю, завтра возьму ветку китай пт и буду опыт на 11 копить : )
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Alanis
Potato таке potato :facepalm:
Alanis
Member

Pathfinder
Давно вже помітив, що нові гілки більше ніж рік знижок не отримують, а в трейд-ін новинки теж беруть із річною витримкою.
анти__бот
Member

Панове а який з 11го рівня вартий уваги?
Pathfinder
Member

ТТ амерів непоганий, алеж знову відро на башні в яке кожний притомний цілить...
Проти чого грав, наче непоганий Ташенратте.... КР1 стандартні вразливості як для совка.
lewerlin
Member

анти__бот: 03.12.2025 16:44Панове а який з 11го рівня вартий уваги?
Щурячка і китаєць.
Hotspur
Member

анти__бот: 03.12.2025 16:44 Панове а який з 11го рівня вартий уваги?
амер і китаєць
destructX
Member

анти__бот: 03.12.2025 16:44 Панове а який з 11го рівня вартий уваги?
топ1 - маус
топ2 - кр1
топ3 - т803
топ4 - базік
топ5 - хакер
всі інші - сміття
lewerlin
Member

Ця штука примудряється ловити в лоб фулочки бабахи. Не питайте куди, я не ВГ. Воно просто влітає.
destructX
Member

lewerlin: 03.12.2025 18:45
Ця штука примудряється ловити в лоб фулочки бабахи. Не питайте куди, я не ВГ. Воно просто влітає.
ну цей рандом не відміняє його інші плюси) можна було б замінити місцями з базіком, але пушки у китайців дуже не комфортні :weep:
Hotspur
Member

destructX: 03.12.2025 19:06ну цей рандом не відміняє його інші плюси) можна було б замінити місцями з базіком, але пушки у китайців дуже не комфортні
китаєць топ 1
destructX
Member

Hotspur: 03.12.2025 19:12
destructX: 03.12.2025 19:06ну цей рандом не відміняє його інші плюси) можна було б замінити місцями з базіком, але пушки у китайців дуже не комфортні
китаєць топ 1
ну, я не згоден але кому як) от щодо механіки, то в нього одна з найкращих це точно :up:
mycolaevich
Member

А що такого у китайця що всім так подобається? Крім форсажу. Бо десятка це просто :puke: з його командирками і тим патиком що в інших називається гарматою.
Я під Х5 відкрив п'ять, ось що скажу:
СТРВ - трохи ліпша по ттх за 10, але не живе взагалі, режим доту юзлесс.
Леопард - тут явно трохи з похміллям його балансували, ДУЖЕ сильно крива гармата як для такої машини, 10лвл набагато приємніший.
КР-1 - дефолтний радянський тяж, якщо інші подобаються то можна брати.
Т803 - класна машина, особливо якщо грати відносно агресивно - механіка помагає і сильно розганяє дпм.
432У - можливо трішки слабуватий для 11рівня, але мені сподобався, механіка цікава і набагато актуальніша ніж може здатись на перший погляд.
Qwerty1987
Member

Учитывая что леопарда, 432у, шакала, стрв, гриля 11 будут апать в январе то можно что из них потихоньку качать если игра на тт не нравится)
Hotspur
Member

Покатав на прем 9. ну жити можна. тигромиш норм))))
Pathfinder
Member

destructX: 03.12.2025 19:06
lewerlin: 03.12.2025 18:45
ну цей рандом не відміняє його інші плюси) можна було б замінити місцями з базіком, але пушки у китайців дуже не комфортні :weep:
Це не рандом.
Там ВЛД і НЛД під ходовими кутами 230-235 мм. Бабаха вище за КР, відповідно кут нахилу ВЛД буде меньше. Звідси фулдамаг.
Shade
Member

А по німецькій 11-тій ЛТшці є шо кому сказати? Бо вагаюся шо брати - чи її, чи краще якогось Мауса..
Последний раз редактировалось Shade 03.12.2025 21:37, всего редактировалось 1 раз.
Ответить