Ну тут як сказати, мій попередній пк пішов малому і я сидів на вбудованій, вибирав вк аж тут нагрянув Вот 2.0, я вже дозрів на rx 9060 xt від Asus Tuf за 24кQwerty1987: ↑ 02.12.2025 20:21Просто нужно видеокарту поменять на старую серию, 50 ртх слишком круто для танков
Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
YumaX
Member
-
Alanis
Member
Pathfinder
Хитрый план, сам так хотел сделать, но "Заслуженная награда будет доступна до ноября 2026 года, но ветку техники можно будет получить только с 3 декабря и до выхода обновления 2.1.1 в середине января. "+1 гілку можна взяти до листопада 26
-
KPAH
Member
Так никто не говорил про проблемы с пингом и тем более роутер, проблема фризов по кадрам, даже напрямую кабелем не помогало никак. Просто с настройками седевого адаптера вместо 20 кадров стало 30, оно все равно работает плохо, но это хотя бы играбельно уже.lewerlin: ↑ 02.12.2025 20:48Це чистий особистий досвід. Роботу мережі розуміють одиниці, трішки більше купують хороші роутери(не значить дорогі) і грамотно обирають провайдера(а не ціна/заявлена швидкість).KPAH: ↑ 02.12.2025 17:48Ну а позиция удобная
В мої практиці, купа людей, котрі позбувались проблем з пінгом(мова про взагалі, а не одних ВГ), поставивши замість ТП-лінка щось людське(навіть без твікання). Чи злізали з воля-кабелю, чи провайдер нарешті оновив їм свіч, або власний концентратор, або зовнішній канал, або в комбінації.
Якість мережі, для онлайн ігор, критична. І дві критичні складові маршруту, локалка і пров, на боці юзера. Найчастіша проблема - дешман роутер.
Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Про загажену вінду взагалі мовчу.
-
Qwerty1987
Member
Ну так новая ветка(сша ст с автопушками) начинается с 7 лвл т-20, я уже потихоньку опыт коплю, завтра возьму ветку китай пт и буду опыт на 11 копить : )
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Alanis
Potato таке potato
Potato таке potato
-
Alanis
Member
Pathfinder
Давно вже помітив, що нові гілки більше ніж рік знижок не отримують, а в трейд-ін новинки теж беруть із річною витримкою.
Давно вже помітив, що нові гілки більше ніж рік знижок не отримують, а в трейд-ін новинки теж беруть із річною витримкою.
-
анти__бот
Member
Панове а який з 11го рівня вартий уваги?
-
Pathfinder
Member
ТТ амерів непоганий, алеж знову відро на башні в яке кожний притомний цілить...
Проти чого грав, наче непоганий Ташенратте.... КР1 стандартні вразливості як для совка.
Проти чого грав, наче непоганий Ташенратте.... КР1 стандартні вразливості як для совка.
-
lewerlin
Member
Щурячка і китаєць.анти__бот: ↑ 03.12.2025 16:44Панове а який з 11го рівня вартий уваги?
-
Hotspur
Member
амер і китаєцьанти__бот: ↑ 03.12.2025 16:44 Панове а який з 11го рівня вартий уваги?
-
destructX
Member
топ1 - маусанти__бот: ↑ 03.12.2025 16:44 Панове а який з 11го рівня вартий уваги?
топ2 - кр1
топ3 - т803
топ4 - базік
топ5 - хакер
всі інші - сміття
-
lewerlin
Member
Ця штука примудряється ловити в лоб фулочки бабахи. Не питайте куди, я не ВГ. Воно просто влітає.destructX: ↑ 03.12.2025 18:39топ2 - кр1
-
destructX
Member
ну цей рандом не відміняє його інші плюси) можна було б замінити місцями з базіком, але пушки у китайців дуже не комфортніlewerlin: ↑ 03.12.2025 18:45Ця штука примудряється ловити в лоб фулочки бабахи. Не питайте куди, я не ВГ. Воно просто влітає.destructX: ↑ 03.12.2025 18:39топ2 - кр1
-
Hotspur
Member
китаєць топ 1destructX: ↑ 03.12.2025 19:06ну цей рандом не відміняє його інші плюси) можна було б замінити місцями з базіком, але пушки у китайців дуже не комфортні
-
destructX
Member
ну, я не згоден але кому як) от щодо механіки, то в нього одна з найкращих це точноHotspur: ↑ 03.12.2025 19:12китаєць топ 1destructX: ↑ 03.12.2025 19:06ну цей рандом не відміняє його інші плюси) можна було б замінити місцями з базіком, але пушки у китайців дуже не комфортні
-
mycolaevich
Member
А що такого у китайця що всім так подобається? Крім форсажу. Бо десятка це просто
з його командирками і тим патиком що в інших називається гарматою.
Я під Х5 відкрив п'ять, ось що скажу:
СТРВ - трохи ліпша по ттх за 10, але не живе взагалі, режим доту юзлесс.
Леопард - тут явно трохи з похміллям його балансували, ДУЖЕ сильно крива гармата як для такої машини, 10лвл набагато приємніший.
КР-1 - дефолтний радянський тяж, якщо інші подобаються то можна брати.
Т803 - класна машина, особливо якщо грати відносно агресивно - механіка помагає і сильно розганяє дпм.
432У - можливо трішки слабуватий для 11рівня, але мені сподобався, механіка цікава і набагато актуальніша ніж може здатись на перший погляд.
Я під Х5 відкрив п'ять, ось що скажу:
СТРВ - трохи ліпша по ттх за 10, але не живе взагалі, режим доту юзлесс.
Леопард - тут явно трохи з похміллям його балансували, ДУЖЕ сильно крива гармата як для такої машини, 10лвл набагато приємніший.
КР-1 - дефолтний радянський тяж, якщо інші подобаються то можна брати.
Т803 - класна машина, особливо якщо грати відносно агресивно - механіка помагає і сильно розганяє дпм.
432У - можливо трішки слабуватий для 11рівня, але мені сподобався, механіка цікава і набагато актуальніша ніж може здатись на перший погляд.
-
Qwerty1987
Member
Учитывая что леопарда, 432у, шакала, стрв, гриля 11 будут апать в январе то можно что из них потихоньку качать если игра на тт не нравится)
-
Hotspur
Member
Покатав на прем 9. ну жити можна. тигромиш норм))))
-
Pathfinder
Member
Це не рандом.destructX: ↑ 03.12.2025 19:06ну цей рандом не відміняє його інші плюси) можна було б замінити місцями з базіком, але пушки у китайців дуже не комфортніlewerlin: ↑ 03.12.2025 18:45
Ця штука примудряється ловити в лоб фулочки бабахи. Не питайте куди, я не ВГ. Воно просто влітає.![]()
Там ВЛД і НЛД під ходовими кутами 230-235 мм. Бабаха вище за КР, відповідно кут нахилу ВЛД буде меньше. Звідси фулдамаг.