Десь в мене лежить одна з частин lotr у 1080р розміром 150гб+Олег Мандріаник: ↑ 03.12.2025 14:02Так и сейчас репаки 4к HDR Dolbi по 50Гиг могут весить
Новости
Последние статьи и обзоры
Розробники Helldivers 2 стиснули гру зі 154 ГБ до 23 ГБ
-
Grava
Member
-
deviconte
Member
Lol. Какая ещё мода. Это сейчас только люди начали понимать, что кастрированный мп3 это не совсем ок. Я храню лосслесс музыку уже лет так 18 точно.Scoffer: ↑ 03.12.2025 12:51 А ще зараз пішла дивна мода музику в вав зберігати замість мп3 чи огг. Не здивують що скоро і відео в якомусь рав-форматі буде.
Конечно если использлвать какую-то бюджетную гарнитуру на встройке, то там и мп3 зайдет.
Это не говоря о том, что есть ещё DSD формат, когда один альбом весит по 3гб.
Это не о моде, а о том, что вы понятия не имеете качественном цифровом звуке.
-
Scoffer
Member
deviconte
Шо ти мелеш? Яка якісна музика В ГРІ? МР3 за очі. Непотиснене відео з заставок теж нафіг не потрібне, його скіпають приблизно в 99.(9)% випадків.
Шо ти мелеш? Яка якісна музика В ГРІ? МР3 за очі. Непотиснене відео з заставок теж нафіг не потрібне, його скіпають приблизно в 99.(9)% випадків.
-
doc-oc
Member
Сколько же криворуких разрабов
Давиче захотелось поиграть в Mad Max 2015 года… запускаю в 1440р на ультрах, железо даже не понимает особо, что игра запущена, на чиле, на расслабоне
При этом идеально ровный график фрэймтайма, идёт невероятно плавно! После поделок на СтаттерИнжен5 даже забыл, что игра может так плавно работать
Давиче захотелось поиграть в Mad Max 2015 года… запускаю в 1440р на ультрах, железо даже не понимает особо, что игра запущена, на чиле, на расслабоне
При этом идеально ровный график фрэймтайма, идёт невероятно плавно! После поделок на СтаттерИнжен5 даже забыл, что игра может так плавно работать
-
dead_rat
Member
Ага, розкажіть мені ще, дядьку.deviconte: ↑ 03.12.2025 14:22Lol. Какая ещё мода. Это сейчас только люди начали понимать, что кастрированный мп3 это не совсем ок.Scoffer: ↑ 03.12.2025 12:51 А ще зараз пішла дивна мода музику в вав зберігати замість мп3 чи огг. Не здивують що скоро і відео в якомусь рав-форматі буде.
Мало хто в ідеальних умовах на будь якому сетапі всліпу відрізнить мп3 320 кбіт від лослесс форматів, кажу як людина що витратила далеко не одну тисячу баксів на аудіо хоббі.
-
hohlid19
Member
Вы, батенька, в геймдев с такими идеями впихивать в игру мп3 файлы не идитеScoffer: ↑ 03.12.2025 12:51 Geinz21
А ще зараз пішла дивна мода музику в вав зберігати замість мп3 чи огг. Не здивують що скоро і відео в якомусь рав-форматі буде.
-
Scoffer
Member
hohlid19
Раніше всі ігри були з мп3 або огг, і нічо, мало важило, гарно грало, ніде не тупило. А зараз проблему знайшли.
Раніше всі ігри були з мп3 або огг, і нічо, мало важило, гарно грало, ніде не тупило. А зараз проблему знайшли.
-
Kyro
Member
Консоли это консоли там железо заранее известно. А что движет людьми слушающими в 2025 году теплый ламповый хруст HDD решительно непонятно.
Отправлено спустя 2 минуты 36 секунд:
Маразм крепчал. Г_вно ваши AudioCD мы тут формат для реальных пацанов выдумали.deviconte: ↑ 03.12.2025 14:22Lol. Какая ещё мода. Это сейчас только люди начали понимать, что кастрированный мп3 это не совсем ок. Я храню лосслесс музыку уже лет так 18 точно.Scoffer: ↑ 03.12.2025 12:51 А ще зараз пішла дивна мода музику в вав зберігати замість мп3 чи огг. Не здивують що скоро і відео в якомусь рав-форматі буде.
Конечно если использлвать какую-то бюджетную гарнитуру на встройке, то там и мп3 зайдет.
P.S. А так это SACD. Ясно, понятно.
-
Voozy
Member
Нож в спину владельцам крутящейся ржавчины (HDD)
Наконец-то!
Наконец-то!
-
SERGBILL
Member
Навіть в музичному матеріалі більшість людей не відрізнять lossless від lossy, в іграх це взагалі неважливо.deviconte: ↑ 03.12.2025 14:22 Lol. Какая ещё мода. Это сейчас только люди начали понимать, что кастрированный мп3 это не совсем ок.
-
AntonyKandaurov
Member
Володарі золотих джеків, які збирали незаймані в спеціально визначений день бо тоді магнітні бурі були найменші, розкажуть вам як ви не праві і не шарите в якісному звучанніSERGBILL: ↑ 03.12.2025 16:18Навіть в музичному матеріалі більшість людей не відрізнять lossless від lossy, в іграх це взагалі неважливо.deviconte: ↑ 03.12.2025 14:22 Lol. Какая ещё мода. Это сейчас только люди начали понимать, что кастрированный мп3 это не совсем ок.
-
Eduard1980
Member
deviconte: ↑ 03.12.2025 14:22Lol. Какая ещё мода. Это сейчас только люди начали понимать, что кастрированный мп3 это не совсем ок. Я храню лосслесс музыку уже лет так 18 точно.Scoffer: ↑ 03.12.2025 12:51 А ще зараз пішла дивна мода музику в вав зберігати замість мп3 чи огг. Не здивують що скоро і відео в якомусь рав-форматі буде.
viewtopic.php?t=1788&start=10680
viewtopic.php?t=10&start=7680
viewtopic.php?t=9072&start=10640
-
waryag
Member
Недостаток денег или желания заниматься вопросом.Kyro: ↑ 03.12.2025 15:38 Консоли это консоли там железо заранее известно. А что движет людьми слушающими в 2025 году теплый ламповый хруст HDD решительно непонятно.
Є окремі ігри, де багато уваги приділено звуку.SERGBILL: ↑ 03.12.2025 16:18Навіть в музичному матеріалі більшість людей не відрізнять lossless від lossy, в іграх це взагалі неважливо.
Але у більшості випадків так, юзери не помітять незначне погіршення якості, зате можуть оцінити зменшення розміру гри.
-
SERGBILL
Member
навіть не в більшості, жодного такого випадку не буде, не знаю жодної гри, де б гравець просто сидів і слухав трек аудіофільської якості та ще й щоб так співпало, що на аудіофільській апаратурі. Зі встройки на якихось ХайперХ неможливо лослес відрізнити від мп3 впринципі, хіба що на спецтреках "мп3 кіллер", які спеціально згенеровані, щоб викликати артефакти мп3 кодування-декодування.waryag: ↑ 03.12.2025 18:07 Є окремі ігри, де багато уваги приділено звуку.
Але у більшості випадків так, юзери не помітять незначне погіршення якості, зате можуть оцінити зменшення розміру гри.
Последний раз редактировалось SERGBILL 03.12.2025 18:32, всего редактировалось 2 раза.
-
MqM
Member
"А ще зараз пішла дивна мода музику в вав зберігати замість мп3 чи огг" Ось тут помиляєтесь, якість в мп3 сильно падає. Ще згадайте ті пережаті 720p відео — ще жах. Якщо пережимати з відчутною втратою якості — та ну нафіг таке заощадженняScoffer: ↑ 03.12.2025 12:51 Geinz21
Та немає ніякої проблеми, і не було ніколи. Мені здається що їм за об'єм доплачують.
Я так колись в одній з ігруль виявив що всі паки з текстурами, скриптами і іншим це непотиснені зіп-архіви. Просто перепакувавши в лоб на макс стисненні, нічого не вирізаючи, об'єм зменшився втричі і гра з двох дисків легко почала вміщатись в один та ще й з запасом. І завантажуватись з винта швидше, це ще в до ссдшні часи було.
А ще зараз пішла дивна мода музику в вав зберігати замість мп3 чи огг. Не здивують що скоро і відео в якомусь рав-форматі буде.
Отправлено спустя 4 минуты 35 секунд:
У них норм калькулятор в голові, бо якщо всі ігри, що часто оновлюються ставити на ssd то його за декілька років можна винести в смітник.Kyro: ↑ 03.12.2025 13:18 Т.е как я понял ради 3 калек игравших на калькуляторах без ssd игру раздули в 5+ раз по размеру.
Мда. Вот это я понимаю лояльность.
Кстати надо отменять оптимизацию, ssd пошли в гору по цене. Если эти "геймеры" не осилили 25 баксов на минимальный ssd то теперь точно все.
Ось візьмемо популярний ПАБГ, та при кожній значному обновленні 20 гіг обнова. Та блін ПАБГ навіть загаджує місце банально записами ігор (постійно щось перезаписуючи)
А про Сталкер 2 взагалі мовчу, майже кожен раз обнова по 100 гіг+.
Вбити ССД, а потім все перевстановлювати о це дійсно вартісне задоволення ага
псс До речі приводили тести на різних ігор на ссд та хардах, навіть у Геншені лише на 10 секунд швидше завантаження, а на фпс теж не вплинуло взагалі)))
Последний раз редактировалось MqM 03.12.2025 18:41, всего редактировалось 2 раза.
-
waryag
Member
В експедиції я інколи просто слухав треки у таборі. У хеллблейді дуже крутий звук. Тут є сенс вкладатися у його якість.SERGBILL: ↑ 03.12.2025 18:29навіть не в більшості, жодного такого випадку не буде, не знаю жодної гри, де б гравець просто сидів і слухав трек аудіофільської якості та ще й щоб так співпало, що на аудіофільській апаратурі.
Це те, що відразу спало на думку.
П.С. Повторюся - для більшості ігор не важливо. Безумовно круті треки в дум просто ніколи слухати, демони самі себе не повбивають!
Последний раз редактировалось waryag 03.12.2025 18:40, всего редактировалось 1 раз.
-
MqM
Member
ще аудіо з першого Half-Life приведи в приклад якісного звучання)))Scoffer: ↑ 03.12.2025 15:22 hohlid19
Отправлено спустя 5 минут 26 секунд:
Згадаєте про ножі в спину коли залишите на довго ссд без живлення, а потім через рік-два захочете прочитати усі дані на ньому
-
daesz
Member
Переглядав недавно Ендора обидва сезони, даунскейлив із 4к в 2к через плеєр, правда, але тим не менше :Grava: ↑ 03.12.2025 14:11Десь в мене лежить одна з частин lotr у 1080р розміром 150гб+Олег Мандріаник: ↑ 03.12.2025 14:02Так и сейчас репаки 4к HDR Dolbi по 50Гиг могут весить![]()

Зберігав музику в мр3 320 із 2010тих, зберігаю виключно в флаці із 2019 (у ваві важче знайти, а в 16 чи 24 флаці ізі)Scoffer: ↑ 03.12.2025 12:51А ще зараз пішла дивна мода музику в вав зберігати замість мп3 чи огг. Не здивують що скоро і відео в якомусь рав-форматі буде.
Звичайно, що буває так, що певний реліз ніколи в флаці чи навіть ваві не релізився, який тоді вихід
-
Tiufin
Member
Думаю, із відеоконтентом така ж фігня, як і з аудіо - щоб відчути різницю між бітрейтом в 100500мбіт/с та 20мбіт/с з відстані 2-3 метри - треба як мінімум це крутити на якісних ОЛЕДах за хоча б 1000+ баксів, та й тоді далеко не кожен зможе побачити тут різницю.daesz: ↑ 03.12.2025 21:32Переглядав недавно Ендора обидва сезони, даунскейлив із 4к в 2к через плеєр, правда, але тим не менше :
![]()
-
Scoffer
Member
daesz
Та шо ви всі причепились зі своєю музикою? Це тема про ГРУ. Ви коли дум чи відьмака граєте розчехляєте свої наутілуси по 5 лямів щоб відчути глибину звучання, чи просто мочете всяких почвар в грі? В грі ото все лослесс не треба навіть приблизно.
Та шо ви всі причепились зі своєю музикою? Це тема про ГРУ. Ви коли дум чи відьмака граєте розчехляєте свої наутілуси по 5 лямів щоб відчути глибину звучання, чи просто мочете всяких почвар в грі? В грі ото все лослесс не треба навіть приблизно.