Найкрасивіші ігри 2025 року для ноутбуків з графікою GeForce RTX 50

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
CG graphikos fan

MAKKACIN: 03.12.2025 12:54Якшо до статистики то за останніх 2 тижні списано 4 ноута на райзені леново, проц, 3 ноута відірваний гпу, 4 тре ребол памяті, 2 тре ребол проца, 1 хаб(звук зникав як прогрівався)
так, давайте точніше:
ви\офіс купили 10 Легіонів, 10 Асусусів, 10 Хп = з більш менш однаковой конфігураціей, використали їх більш менш однаково, і в такому режимі Легіони посипались?

Я не ідеалізую Леново = бо це середний кітай, вон у мене новий Леново Лог з 4060 і це сумнівний ноут. Але якщо на ринку 90% Леново ноутів = вони в сервісі і будуть.

тк статистика то прикольна річ = нещодавно депутат 1,5 ляма баксів носив в сумці. а у мене 500 гривень в кармані , але по статистики у нас на двоїх по 750тис баксів и 250грн... :laugh:
MAKKACIN
Member

Klon
ні звичайно, це ноути які прийшли на ремонт, я не рахував ті які були явно ушатані в цн клави кулаком і відірвані пятаки, це просто статистика ігрових ноутів, хп, асер з подібними проблемами не було в таких кількостях, там інші болячки
alexeygalas
Member

Klon: 03.12.2025 14:33Я не ідеалізую Леново = бо це середний кітай
Цікаво цікаво )) А ну поділіться, якщо леново це середній китай (в голові не вміщається як Carbon X1, X9, Thinkpad P1, P16 це в нас середній китай) - що в нас топ китай?
В PC сегменті лептопів.

Від себе тільки Dell але у них якість фічі +- однакове з леновами. Навіть HP скурвились останнім часом.

Відправлено через 28 хвилин 55 секунд:
Klon: 03.12.2025 14:33вон у мене новий Леново Лог з 4060 і це сумнівний ноут.
Це ви по ньому оцінили весь леново? LOQ це лоу середнячок рівня ideapad. І він зроблений чітко на свої гроші
skrepchezavr
Member

ДЛСС и генерация никак не компенсируют нехватку видеопамяти а наоборот делают эту проблему еще более острой и значимой! Смешно читать эти бредни, уже сколько тестов было... нет продолжают писать этот бред :spy:
Vpupkin
Member

Ortyomko: 03.12.2025 09:20
Vpupkin: 02.12.2025 19:31 Такі гарні ігри шо я жодної з них не купив, шо зі мною не так?
бо жлоб?
Та я і безкоштовно не грав.
maxn
Member

Найкрасивіші ігри 2025 року для ноутбуків
Главное не забыть что компания Леново в 2025 году даже в дорогие ноуты продолжает ставить матрицы с 45% NTSC 60 герц, изображение на которых хуже чем современных холодильниках\микроволновках. И красоту игр 2025 года можно увидеть везде кроме ноутбуків Lenovo
tornadox
Member

delfin1979: 03.12.2025 09:20Хто грає на ноутах, можете пояснити, в чому сенс?
Та сенс такий самий
Набагато простіше коли пробуєш зрозуміти хто їх купує.
Якщо відкинути тих пару відсотків котрі беруть для подорожей і професійної роботи, то одразу маємо чітку картину покупця ігрового ноута:
- купує в кредит, банально більше пропозицій від банків на готові вироби. Не потрібен монітор, клавіатура, навушники, геймпад.
- не розбирається в ПК але хоче грати вже і негайно. Не всім цікаво читати форуми, найди по збірці ПК, встановлення віндовс і драйверів. В побуті вже це все ж з коробки.
- країни що розвиваються. Нестабільне електропостачання, постійна міграція бо з роботою складно. Безпровідний інтернет є всюди.

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
delfin1979: 03.12.2025 09:20От неможу я зрозуміти геймінг на ноуті. Типу його можна взяти з собою на дачу. Так на дачі треба підрізати дерева, перекопувати земельку і т.д.
Як мінімум для комфортної гри потрібен стіл, крісло, бажано якусь підставку з кулером, та мишу.
odessitmws
Member

delfin1979: 03.12.2025 09:20От неможу я зрозуміти геймінг на ноуті. Типу його можна взяти з собою на дачу. Так на дачі треба підрізати дерева, перекопувати земельку і т.д.
Legion Pro 7 16IAX10H коштує 195 к.грн. Докидуємо 20 к.грн. і у нас ігровий ПК, з нормальною 5090, наприклад з цим моніком https://hard.rozetka.com.ua/ua/samsung- ... 558200883/ і класними колонками https://rozetka.com.ua/ua/creative-51mf ... 423049842/
Хто грає на ноутах, можете пояснити, в чому сенс?
по службі закинули в сраку миру, ноут асус а16 за 40к грн майже задовільняє усі вимоги при тому що профільний пк набагато цікавіший, із альтернатив щось типа стіма але то більше до смарфон геймінгу
tornadox: 05.12.2025 19:21Як мінімум для комфортної гри потрібен стіл, крісло, бажано якусь підставку з кулером, та мишу.
:lol: :lol: :lol: стіл відсутній, на ліжку кинув пару подушек у полуліжачому стані ноут на колені картонку замість коврику взагалі збс :super:
tornadox
Member

isusik63
Member

delfin1979: 03.12.2025 09:20
alexeygalas: 02.12.2025 21:07

Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:

Легіон 5 це зажди був самий доступний легіон )) Тому жалітись на пластик та динаміки в доступному девайсі - не дивно?
Legion 9 потрібно було брати або хоча б 7

Ось це легіон ) https://psref.lenovo.com/Detail/Legion_ ... 83F500BERA
З нормальним покриттям, з 4 динаміками

От неможу я зрозуміти геймінг на ноуті. Типу його можна взяти з собою на дачу. Так на дачі треба підрізати дерева, перекопувати земельку і т.д.
Legion Pro 7 16IAX10H коштує 195 к.грн. Докидуємо 20 к.грн. і у нас ігровий ПК, з нормальною 5090, наприклад з цим моніком https://hard.rozetka.com.ua/ua/samsung- ... 558200883/ і класними колонками https://rozetka.com.ua/ua/creative-51mf ... 423049842/
Хто грає на ноутах, можете пояснити, в чому сенс?
Как уже написали выше , мобильность (путешествия ,работа и соответственно война).
Плыли на лайнере хельсинки-стокгольм в кафехе сидели азиаты и ебаш.ли на ноутах в Л2 :)
С приходом войны в харьковскую обл , сам пересел на ноут . И да :gigi: купил Асер нитро в16 с 5070 8гб :D
Но там цена 1к € была (r7 260/rtx5070/1tb).
MAKKACIN
Member

tornadox
зараз ззаду мене стоїть 5 аналогічних ноутів з різними цп/гпу і схожою проблемою, це леново, це норма :-/
tornadox
Member

MAKKACIN
В мене рейзр якому скоро буде ювілей, замінив батарею і один раз перепастував, по 5-6 годин ігрові сесії, але під ним два 120мм кулери. Хоча на них теж активно жаліються в реддіті, але в більшості стосовно вздуття батареї (що і мене не оминуло). Це лише в леново такий треш, чи є більш менш нормальні ігрові ноути?
MAKKACIN
Member

tornadox
зараз дуже їх великий вибір і багато різних моделей з купою проблем але леново по відвалу проца/хаба лідируют, я б увагу звернув на acer predator без металу не на амд і шоб зарядка була збоку а не ззаду(це критично), або hp ігрові але тре огляди по температурах двитися бо є охлад гівно шо відік 90 грієься :-/
Ну і асус не АМД, бо амд сильно вмирают на асусах, також без металу
tornadox
Member

MAKKACIN
Я розглядав
ASUS FA608WI-QT010W і FA608WI-QT012W
Але потім закинув цю ідею :)
Ответить