World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

lewerlin: 01.12.2025 23:39Це можна повноцінно фіксити, лише якщо клієнт і сервер в одній локалці.
ВГ може на щось впливати від серверу до прова і трохи попрацювати зі своїм безпосереднім провом. На цьому їх повноваження все.
Ну коли ти бігаєш по серверах і бачиш іноземні мати в чаті, то це не лише проблема найближчого серверу і провайдеру, або, тупо перезайшов у гру і стало все норм, це навіює на певні думки :think:

Відправлено через 9 хвилин 37 секунд:
KPAH
CPU: AMD Ryzen 5 5600 negative offset -30
Вкрай вдалий екзепляр, мій 5600Х -25 по курві міг, нижче вже ні, але що дивно ще кілька кроків по напрузі можна було знизити, впевнені, що у вас це стабільно?
Hotspur
Member

Shade: 01.12.2025 22:52 У мене наче як фпс не дропається, натомість в самому розпалі бою відбуваються якісь захмарні стрибки пінгу періодично. Бісить неймовірно.
буває. рандомно. теж бісить
KPAH
Member

Пофиксил статтеры при помощи ChatGPT и сразу же Колобанова взял. :rolleyes:
Там что-то с настройками роутера и сетевого адаптера по его советам пошаманил и дропы теперь не такие заметные по кадрам.

photo_2025-12-02_02-03-43.jpg
Hotspur
Member

KPAH: 02.12.2025 01:07Пофиксил статтеры при помощи ChatGPT и сразу же Колобанова взял.
магія :D
Shade
Member

KPAH: 02.12.2025 01:07 Пофиксил статтеры при помощи ChatGPT и сразу же Колобанова взял. :rolleyes:
А це на чому так?
KPAH
Member

Shade: 02.12.2025 01:13
KPAH: 02.12.2025 01:07 Пофиксил статтеры при помощи ChatGPT и сразу же Колобанова взял. :rolleyes:
А це на чому так?
E 65 за марафон недавний, я выше уже писал какая это имба.

Отправлено спустя 26 минут 2 секунды:
YumaX: 02.12.2025 00:02 Вкрай вдалий екзепляр, мій 5600Х -25 по курві міг, нижче вже ні, але що дивно ще кілька кроків по напрузі можна було знизити, впевнені, що у вас це стабільно?
Неа, точно не уверен про стабильность, тестами не сильно насиловал, но пока проблем не замечено было. Вот оперативке тайминги ужать не удается и сбрасывать BIOS проблемно из-за сложного доступа к перемычке на плате, поэтому забил.

Но с десктопными процессорами в целом не очень дружу, не нравится мне это огромное потребление даже с лимитами ужатыми по сравнению с мобильными.
lewerlin
Member

YumaX: 02.12.2025 00:02тупо перезайшов у гру і стало все норм,
Оновився роут, от і стало норм.
KPAH: 02.12.2025 01:07Там что-то с настройками роутера и сетевого адаптера по его советам пошаманил и дропы теперь не такие заметные по кадрам.
Злий Варгеймінг косячив :laugh:
YumaX
Member

KPAH: 02.12.2025 01:40Неа, точно не уверен про стабильность
Проц, озп, тісний корпус от і можливі проблеми з просадками!

Я коли переїхав з 5600х (pbo +200) і rx6700xt, з Фрактала в Jonsbo z20, одразу отримав +10 градусів на цп під хорошою баштою, весь прикол, що через ускладнену вентиляцію все тепло від ВК йде догори до цп, прийшлось прибрати pbo і температура повернулась в норму але тепер в тих же танках частота була 4650 замість 4850! Зараз вже інший цп, вк і AIO, в принципі все ОК але в майбутньому заміню БЖ на SFX, щоб збільшити доступ повітря з "морди". У вас ще компактніший корпус, на скільки я розумію, боксовий кулер з Ноктуа, цілком ймовірно, що щось перегрівається, occt psu поганяйте!
Sanьka
Member

Patruletz: 01.12.2025 21:21такого ніколи не буде, бо потрібно постійно моніторити, а чи не грає часом фіолет на ракоакку, створювати якийсь монітор, щоб таке палив вони точно не будуть
Та по ВТР і все. Так, хтось може схитрити, але в основному статюги грають на своїх аках і акт де 5+ к боїв вже видно що за акк.
От хай би балансило чисто по ВТР.
KPAH
Member

lewerlin: 02.12.2025 02:56 Злий Варгеймінг косячив :laugh:
Само собой, я то там ничего не трогал и статтеры никуда не делись, просто они теперь терпимее стали.

Отправлено спустя 4 минуты 39 секунд:
YumaX: 02.12.2025 07:21
KPAH: 02.12.2025 01:40Неа, точно не уверен про стабильность
Проц, озп, тісний корпус от і можливі проблеми з просадками!

Я коли переїхав з 5600х (pbo +200) і rx6700xt, з Фрактала в Jonsbo z20, одразу отримав +10 градусів на цп під хорошою баштою, весь прикол, що через ускладнену вентиляцію все тепло від ВК йде догори до цп, прийшлось прибрати pbo і температура повернулась в норму але тепер в тих же танках частота була 4650 замість 4850! Зараз вже інший цп, вк і AIO, в принципі все ОК але в майбутньому заміню БЖ на SFX, щоб збільшити доступ повітря з "морди". У вас ще компактніший корпус, на скільки я розумію, боксовий кулер з Ноктуа, цілком ймовірно, що щось перегрівається, occt psu поганяйте!
Да что там перегревается при нагружке в 5-7% на GPU? :) А так компьютеру конечно жарко по меркам ATX, но для этого и существует андервольт же. Суть в том, что WoT начал статтерить с послдедними патчами и не только у меня. Ну и все рациональные возможные проблемы естественно попробованы уже были.
Ekz0rcyst
Member

KPAH: 02.12.2025 12:18
lewerlin: 02.12.2025 02:56 Злий Варгеймінг косячив :laugh:
Само собой, я то там ничего не трогал и статтеры никуда не делись, просто они теперь терпимее стали.
Ну ну. Повірили.
KPAH
Member

Ekz0rcyst: 02.12.2025 17:44
KPAH: 02.12.2025 12:18
Ну ну. Повірили.
Да речь то в любом случае не обо мне, примеры сообщений людей с проблемами я кидал выше и таких людей много. Ну а позиция удобная никому не верить и молиться на хорошую игру и прекрасный WG. :laugh:
Shade
Member

Цікаво, вони там Мантикору збираються нерфити? Бо наразі решта ЛТшок тупо позбавлені сенсу.
Hotspur
Member

Shade: 02.12.2025 18:14 Цікаво, вони там Мантикору збираються нерфити? Бо наразі решта ЛТшок тупо позбавлені сенсу.
elc 90 :lol:
Ekz0rcyst
Member

KPAH
Ну, а як ви поясните відсутність подібних проблем в інших? Смішно читати...
Qwerty1987
Member

Просто нужно видеокарту поменять на старую серию, 50 ртх слишком круто для танков :D
rage11
Member

Shade: 02.12.2025 18:14Цікаво, вони там Мантикору збираються нерфити? Бо наразі решта ЛТшок тупо позбавлені сенсу.
с Тесака часто ломаю ее вполне оперативно, еду туда где она 90% будет стоять в кустах и засаживаю за раз под штуцер урона, а с фугасами может и больше зайти. тут зависит от карты еще, на некоторых она чуть больше чем бесполезна.
Hotspur
Member

rage11: 02.12.2025 20:33с Тесака часто ломаю ее вполне оперативно, еду туда где она 90% будет стоять в кустах и засаживаю за раз под штуцер урона, а с фугасами может и больше зайти. тут зависит от карты еще, на некоторых она чуть больше чем бесполезна.
мантікора грається на 3-4 картах і все
lewerlin
Member

KPAH: 02.12.2025 17:48Ну а позиция удобная
Це чистий особистий досвід. Роботу мережі розуміють одиниці, трішки більше купують хороші роутери(не значить дорогі) і грамотно обирають провайдера(а не ціна/заявлена швидкість).
В мої практиці, купа людей, котрі позбувались проблем з пінгом(мова про взагалі, а не одних ВГ), поставивши замість ТП-лінка щось людське(навіть без твікання). Чи злізали з воля-кабелю, чи провайдер нарешті оновив їм свіч, або власний концентратор, або зовнішній канал, або в комбінації.
Якість мережі, для онлайн ігор, критична. І дві критичні складові маршруту, локалка і пров, на боці юзера. Найчастіша проблема - дешман роутер.

Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Про загажену вінду взагалі мовчу.
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

До речі, +1 гілку можна взяти до листопада 26, наче. То можна взіти нову якусь. Там в січні викатять СТ янкі, пт китаців. :spy:
Ответить