але ж принаймні не китай->штати (досить дорогими службами)->Україна, а це вже як мінімум вдвічі дешевшеfeniks_tm: ↑ 30.11.2025 20:31вутінг теж не безкоштовно везти
щось мутять, бо ввести китайську адресу на їх сайті і замовити на китайсклад у мене не вийшло також. можливо треба ВПН чи ще щось, але так я вже не заморочувавсяfeniks_tm: ↑ 30.11.2025 20:31От саме QK чисто на китайських платформах дійсно проблематично знайти, що дивно
Відправлено через 38 хвилин 41 секунду:
не було практичного досвіду з керамічними капами, та й в цілому знайомився з ними досить побіжно. тому уявити, як-що-куди змінилось за рахунок описаних тобою покращень можу ну дуже приблизно)StTechnik: ↑ 30.11.2025 20:31Кстати. Cerakey v 3.
Что они поменяли в третьей версии - они сменили стем крепления в лучшую сторону. Теперь там типа такой конструкции площалки которая крепится по низ кейкапа полностью сделаная из POM (по моему). И это очень повлияло на звук в лучшую сторону. Он теперь такой… благородный полу сайлент. Знаю чоо спорол хрень, но я не знаю как это иначе описать
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
подивився за скільки мені довезли нео65корплюс з китаю до штатів в вересні -- 36 доларів. а далі ще в Українуfeniks_tm: ↑ 30.11.2025 20:31вутінг теж не безкоштовно везти
Відправлено через 4 хвилини 56 секунд:
там щось 3 з чимось кг, навіть якщо по 8 баксів за кг то вийде не менше 30ки. я вже ці розрахунки наводив в топіку, коли купував-віз.
воно ніби дивишся на сайті квертікейс "о, клавіатура прикольна і коштує взагалі дешево", потім коли довіз нарешті в Україну, то воно починає трохи не так райдужно виглядати