Sony поліпшила нанесення рідкого металу в новій ревізії PlayStation 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

kairo
1. Плойки шкидко помирають
2. Людь з вже купленою колекцією ігр купляє нову плойку бо куди він з корабля дінеться
3. ???
4. Профіт.
Telcontar
Member

Scoffer: 02.12.2025 17:00
якщо Соні використала там РМ, значить вона певна, що плойка здохне рівно по завершенню гарантії
fixed
Як тоді консолі, що купувались аж у 2020-му досі живі? :shuffle: Гарантія - 12 міс.
Моя з 2021-го працює чудово, дуже рідко виходить на гучний режим роботи турбіни.
Последний раз редактировалось Telcontar 02.12.2025 17:17, всего редактировалось 1 раз.
yuriy_dd
Member

енергоефективність покликати забули :lol: :lol:
Scoffer
Member

Там якихось жалюгідних 180 ват з 260мм2 чипа. Це десь 0.7 вати з мм2. Для порівняння у хуанга на десктопних відеокартах 0.9-1, і нічо, без рм обходиться. У амд там же теж не на багато менше на більшості відях.
При тому 180 це з обв'язкою. На самому чипі добре якщо 140 є, а то може і 120.
kairo
Member

Scoffer: 02.12.2025 17:16 kairo
1. Плойки шкидко помирають
2. Людь з вже купленою колекцією ігр купляє нову плойку бо куди він з корабля дінеться
3. ???
4. Профіт.
Або не купить враховуючи негативний досвід. Купить ноутбук, стане грати на телефоні. В мене є колекція ігор для ПС, а консолі немає, бо коли я її хотів придбати, ПС5 була в дефіциті. А зараз вже не цікаво. Соні цікаві продажі заліза лише в розрізі продажів ігор, це їх стратегія.
Scoffer
Member

kairo
Ну ти взагалі ідеальний клієнт соні :laugh: але думаю таких небагато
kairo
Member

Telcontar: 02.12.2025 17:16Як тоді консолі, що купувались аж у 2020-му досі живі?
В мене товариш досі на ПС4 сидить))

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Scoffer: 02.12.2025 17:23kairo
Ну ти взагалі ідеальний клієнт соні але думаю таких небагато
Колекція ігор в мене з часів ПС4Про. Я її продав перед виходом ПС5. Більшість ігор з колекції пройшов, тому не велика втрата.
dext
Member

Scoffer: 02.12.2025 14:44 В градусах це скільки?
Для мобільних систем - 10-15 градусів, для десктопних ЦП - 5-10 градусів (у порівнянні з припоєм), для ВК - в межах 10 градусів, тобто якраз для мобільних систем з обмеженою СО це маст-хев: viewtopic.php?p=3623024#p3623024
Afit
Member

Polaris: 02.12.2025 16:54
Scoffer: 02.12.2025 14:44 denizen
В градусах це скільки?
1-2 менше чим у фазового :laugh: А то й того не буде
Температури можуть бути однакові, а от рівень шуму суттєво може відрізнятись. Це за умови що вузьким містом врешті решт не буде сама система охолодження. В будь якому випадку я особисто за от такі от заводскі рішення рідкого металу. З ним не порівняється ніякий термоінтерфейс. А так як це заводське рішення і матеріали поверхонь підібрані правильні, + все по заводському прикрито щоб не коротнуло - нічого кращого не придумаєш. Соні - респект :up:
1234waltz
Member

По ПС5 не можу сказати статистики, бо відносно нові консолі в друзів, всього до 2 років. А ПС4 так доволі живучі, слімки в друзів по 8 років пашуть без проблем, тільки контролерів вагон змінилось вбитих.
waryag
Member

Scoffer: 02.12.2025 17:17Там якихось жалюгідних 180 ват з 260мм2 чипа. Це десь 0.7 вати з мм2. Для порівняння у хуанга на десктопних відеокартах 0.9-1, і нічо, без рм обходиться. У амд там же теж не на багато менше на більшості відях.
При тому 180 це з обв'язкою. На самому чипі добре якщо 140 є, а то може і 120.
АМД з нвідіа заробляють на продажах заліза, соні і ко - на продажах ігор для консолей.

Соні зацікавлена, щоб консоль робила і приносила гроші десятиріччями - на ПС4 досі виходять ігри, а для ПС3 досі працює магазин.
Ответить