World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

mycolaevich: 01.12.2025 13:49
KPAH: 01.12.2025 11:43 на сливы жалуются куда более 0.001% игроков, а баланс респаунов это как раз одна из основных причин.
Ага, оті дві карти де баланс по респах найгірший (55/45) приберемо, і одразу настане баланс, комунізм і світле майбутнє. І ніхто не буде зливатись.
Жоден нормальний гравець який заходить постріляти по нлд та командирках не буде шукати статистики по респах.
Нитіків слухати - невдячна справа, бо в них за вечір буде 40% перемог і "фсьо пропало, сліви, дізбанс" але коли буде серія з 70% перемог, то одразу все добре і на дизбаланс ніхто не жаліється.
Якщо вже і міняти/прибирати карти, то в першу чергу ті які народ банить.
А теперь задайтесь вопросом почему столько карт было выведено из игры, но при этом все старое из 2009-2010 года они бережно хранят, какой бы дисбаланс там не был.

Но и вообще начало осбуждения было в том, что вы считаете WoT хорошей игрой, при этом ни одного критерия не привели, а все мои критерии почему она плохая вам не понравились. :shuffle:
Sanьka
Member

KPAH: 01.12.2025 14:23WoT хорошей игрой,
Хтось і Доту вважає хорошою грою, а хтось якимось непорозумінням. Тому на колір і смак як то кажуть....Якщо грають значить подобається, не подобалось би, то не грали б.
lewerlin
Member

Sanьka: 01.12.2025 13:44Просто це 8 лвл +пт.
Плюха по 500 хоп хоп і вже 2-3 к дамага є. Голда тільки проти тт10, а так фулл бб.
Я не про чистий вихлоп, а про відношення дамаг/засвіт/брутто. На за однаковий імпакт, Скорпу платять як 114му і більше ніж СП/Е65/Р8.8.

Отправлено спустя 2 минуты 54 секунды:
KPAH: 01.12.2025 14:23А теперь задайтесь вопросом почему столько карт было выведено из игры, но при этом все старое из 2009-2010 года они бережно хранят, какой бы дисбаланс там не был.
Пошук раціональності, там де її немає. Все на ІМХАх манагерів/геймдизів/маркетологів. А бува і просто по приколу - +1см до радіусу фугаса Левандовського.
rage11
Member

вон там с 3 декабря опять начнется движуха, ветки нахаляву :gigi:
Shade
Member

Трохи незрозуміло. Вони роздадуть ще одну гілку для всіх? Чи тільки для тих, хто її не забрав раніше? Тобто ті, хто не забрав раніше - отримають дві гілки? Я все правильно зрозумів?
Sanьka
Member

rage11: 01.12.2025 14:45вон там с 3 декабря опять начнется движуха, ветки нахаляву
Можна арту відкрити.

Отправлено спустя 47 секунд:
Shade: 01.12.2025 16:29Трохи незрозуміло. Вони роздадуть ще одну гілку для всіх? Чи тільки для тих, хто її не забрав раніше? Тобто ті, хто не забрав раніше - отримають дві гілки? Я все правильно зрозумів?
Три гілки.
Дві нові + якщо до цього не забрав
А старі гравці отримають одну гілку
lewerlin
Member

Shade: 01.12.2025 16:29Вони роздадуть ще одну гілку для всіх?
Yep
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

О. Треба взяти мауса. Пограти світляком на Малинівці. :gigi:
lewerlin
Member

Pathfinder: 01.12.2025 17:25Треба взяти мауса. Пограти світляком на Малинівці. :gigi:
Без жартів, там є дзеркальні позиції, де, в рандомі, зіркий ТТ, з міцною "головою" гарно світить. Він там скоріш як приманка, але асисту прилітає пристойно.
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

lewerlin: 01.12.2025 18:00
Pathfinder: 01.12.2025 17:25Треба взяти мауса. Пограти світляком на Малинівці. :gigi:
Без жартів, там є дзеркальні позиції, де, в рандомі, зіркий ТТ, з міцною "головою" гарно світить. Він там скоріш як приманка, але асисту прилітає пристойно.
Ну це скоріш виключення.
Patruletz
Member

Sanьka: 01.12.2025 13:51Баланс може бути тільки тоді коли почне балансити ти по скілу.
такого ніколи не буде, бо потрібно постійно моніторити, а чи не грає часом фіолет на ракоакку, створювати якийсь монітор, щоб таке палив вони точно не будуть
Sanьka: 01.12.2025 12:37Прога 46 теж дуже ок.
прототіпо 6 ще як варіант, зловити на продажі треба тільки
mycolaevich: 01.12.2025 13:49Якщо вже і міняти/прибирати карти, то в першу чергу ті які народ банить.
не знаю скільки там рандомних карт в барабані, знайомий якось казав що йому 7 раз підряд підсунуло Лінію Зігфріда у різних варіаціях :laugh:
mycolaevich
Member

KPAH: 01.12.2025 14:23 Но и вообще начало осбуждения было в том, что вы считаете WoT хорошей игрой, при этом ни одного критерия не привели, а все мои критерии почему она плохая вам не понравились. :shuffle:
"Відмазувати" ВоТ я почав після оцього:
Shade: 28.11.2025 02:41 Я не знаю, як ви ще й досі продовжуєте грати в цю недогру.)
Ваші критерії мені не сподобались бо майже всі вони стають актуальними лише якщо вважати гру змагальною.
Крім того я готовий закластися що мої "плюси" не сподобаються вам.
1. Оптимізація. Гра дуже пристойно виглядає, і не сильно навантажує пк + можна поганяти на будь-якому відрі якщо випаде нагода.
2. Простий ігровий процес, який дозволяє розслабити мізки повністю і мати результат відмінний від нуля. При цьому лишається можливісь "прокачки скіла", рандом звісно це притискає, але вникнувши в механіки все ще можна отримати суттєву перевагу.
3. Відсутність серйозних читів. Поломки дають перевагу ситуативно, тундра також місцями допомагає, але я з нею грав і це капець незручно - доводиться постійно вмикати/вимикати.
4. Дуже адекватна монетизація (не без своїх заскоків як наприклад з тришаровими лутбоксами з чіфтеном), але тим не менш для більшості гравців купити прем буде достатньо. А якщо трохи підлаштовуватись під акції то можна і без доната комфортно ганяти. Останнє що я особисто заніс - минулої осені купив 3 поліпшені бойові перепустки за 230грн, граю я 80% часу на 9,10 і тепер 11 рівнях з голдою, доппайками та дорогими ремками/аптечками.
5. В гру ДУЖЕ просто грати, і просто повернутись. Це напевно найголовніший плюс для мене особисто: я можу не заходити пів року потім повернутись, клацнути на який-небуть Іс-7, клацнути по великій червоній клавіші "До бою" і за 30 секунд я можу їздити стріляти.

І не треба сприймати це ніби я намагаюсь довести що танки це якийсь шедевр на всі часи, ні, це просто хороша гра на 7/10
Patruletz: 01.12.2025 21:21 не знаю скільки там рандомних карт в барабані, знайомий якось казав що йому 7 раз підряд підсунуло Лінію Зігфріда у різних варіаціях :laugh:
Це проблема не самих карт а їх ротації, вона точно не ідеальна, але можливо в мене ситуація краща бо вимкнені всі нестандарті режими.
KPAH
Member

mycolaevich: 01.12.2025 21:47 1. Оптимізація. Гра дуже пристойно виглядає, і не сильно навантажує пк + можна поганяти на будь-якому відрі якщо випаде нагода.
Когда тоже в это верил, но теперь 20 кадров на любом железе оно выдает и решения просто нет и проблема судя по отзывам не единичная, в целом поэтому я и удалил их в очередной раз и так потратил часов 20 мучений на решения. Поддержка какую-то чушь выдает, теперь просит видео им снять, честно уже лень в этом капаться, не совсем даже понимаю что они на записи видео хотят разглядеть.
YumaX
Member

KPAH: 01.12.2025 21:59Когда тоже в это верил, но теперь 20 кадров на любом железе оно выдает
Я вже не пам'ятаю коли заліза для танків не вистачало, у вас якісь проблеми, імхо, у мене зараз залізобетонні 165 кадрів з всінк, на ультра 2к!
KPAH
Member

YumaX: 01.12.2025 22:34
KPAH: 01.12.2025 21:59Когда тоже в это верил, но теперь 20 кадров на любом железе оно выдает
Я вже не пам'ятаю коли заліза для танків не вистачало, у вас якісь проблеми, імхо, у мене зараз залізобетонні 165 кадрів з всінк, на ультра 2к!
У нас проблемы это 100%, но рассказывать про хорошую оптимизацию это немного не совсем корректно не находите? Когда многие испытывают с ней проблемы и решения нет в открытом доступе. Ну просто вот есть факт, что оно у многих не идет на любом железе и WG вообще никак это не решают, множество тем на Reddit этому подтверждение.

Ну и пруфы из свежих сообщений, что лежат прям на поверхности, таких сообщений можно найти сотни и ни одного решения этой проблемы.
спойлер
photo_2025-12-01_23-41-22 (2).jpg
photo_2025-12-01_23-41-22 (3).jpg
photo_2025-12-01_23-41-22.jpg
YumaX
Member

KPAH
Я після того як взяв Блекрока, кілька тижнів не грав, сьогодні дві катки катнув тільки, коли робив лбз, щодня, ввечері, десь протягом години були проблеми з пінгом, це так, але не з фпс :dontknow:
Shade
Member

У мене наче як фпс не дропається, натомість в самому розпалі бою відбуваються якісь захмарні стрибки пінгу періодично. Бісить неймовірно.
YumaX
Member

Shade: 01.12.2025 22:52 натомість в самому розпалі бою відбуваються якість захмарні стрибки пінгу періодично
Схоже так і не пофіксили :(
KPAH
Member

Да к пингу ужасному уже привык, но теперь постоянные дропы до 20 кадров каждые 2-5сек и это прям фризы. Но я уже сдался, столько сил и нервов потратил, а результата вообще никакого. Пойду лучше в плохие игры поиграю. :gigi:
lewerlin
Member

YumaX: 01.12.2025 22:49проблеми з пінгом, це так, але не з фпс :dontknow:
This
YumaX: 01.12.2025 22:54Схоже так і не пофіксили :(
Це можна повноцінно фіксити, лише якщо клієнт і сервер в одній локалці.
ВГ може на щось впливати від серверу до прова і трохи попрацювати зі своїм безпосереднім провом. На цьому їх повноваження все.
Ответить