Новости
Последние статьи и обзоры
Playstation "plus" Premium питання знавцям
-
Сарацинов
Member
Доброго. Маючи український аккаунт PS, але живучи на "чужинах", заморочився, що в нашому регіоні максимальна підписка PS це - "Deluxe". Але, для всіх хмарних "порталів" та ін. треба щоб був "Premium", який в нашому регіоні відсутній. Як упгрейднутись до Premium або змінити регіон? Невже треба створювати новий акаунт? Може хто знає чи чув? 
-
oversteve
Member
делюкс від преміум здається тільки стрімінгом пс3 ігорєй відрізнявся, все інше "хмарне" має бутиСарацинов: ↑ 01.12.2025 18:10 Доброго. Маючи український аккаунт PS, але живучи на "чужинах", заморочився, що в нашому регіоні максимальна підписка PS це - "Deluxe". Але, для всіх хмарних "порталів" та ін. треба щоб був "Premium", який в нашому регіоні відсутній. Як упгрейднутись до Premium або змінити регіон? Невже треба створювати новий акаунт? Може хто знає чи чув?![]()
на рахунок регіону - поміняти не можна, тільки новий акаунт зробити, у мене у самого американський ак ще з часів пс3, але соня вперто не хочете нічого міняти...
-
XXXshadyXXX
Member
Сарацинов
Так а зачем? Ради стриминга игр с ps3? Я вот купил за 30 баксов ps3 slim, накатил прошивку Hen и могу играть во всю библиотеку ps3. Наоборот украинская подписка стоит копейки по сравнению с европейскими
Для меня вот подписка стоит по деньгам как 2 бокала пива в норвежском баре
если делить аккаунт на пополам с другом. А так получается если не делить аккаунт, то 4 бокала пива 
Так а зачем? Ради стриминга игр с ps3? Я вот купил за 30 баксов ps3 slim, накатил прошивку Hen и могу играть во всю библиотеку ps3. Наоборот украинская подписка стоит копейки по сравнению с европейскими
Для меня вот подписка стоит по деньгам как 2 бокала пива в норвежском баре