Новости
Последние статьи и обзоры
Кращий 2к монітор IPS, freesync
-
veregetenmaand
Junior
Хочу оновити основний монітор, пк - 7800x3d+9070XT. Я не впевнений, що freesync критично важливий, тому вирішив запитати і почути відгук оснований на досвіді (в цілому про монітори, не тільки за технологію)
-
waylander
Junior
Фрісінк рекомендую, сиджу на такій самій відеокарті.
Дам відгук на свій монітор, не можу рекомендувати однозначно, але скажу + та - щоб було подумати про що:
27" MSI MAG 274QRF-QD E2
-
збірка лайно (навіть шви хвилею)
калібровка з заводу лайно
засвіти
по відгукам треба ретельно перевіряти на биті пікселі
+
ціна
КВМ (працю з ноута та домашній пк до одного і того моніку вдвома, мишка клава і навушники втикнув у монітор, вони автоматом перекидаються на пристрій з якого іде зображення, власне для мене це кіллер фіча, заради якої і брався, і перекриває мінуси
матриця сама гарна
180гц
фрісінк
монітор в цілому був би гарний, якби збирали його не пьяні криворукі аутисти і якби був контроль якості мінімальний
Дам відгук на свій монітор, не можу рекомендувати однозначно, але скажу + та - щоб було подумати про що:
27" MSI MAG 274QRF-QD E2
-
збірка лайно (навіть шви хвилею)
калібровка з заводу лайно
засвіти
по відгукам треба ретельно перевіряти на биті пікселі
+
ціна
КВМ (працю з ноута та домашній пк до одного і того моніку вдвома, мишка клава і навушники втикнув у монітор, вони автоматом перекидаються на пристрій з якого іде зображення, власне для мене це кіллер фіча, заради якої і брався, і перекриває мінуси
матриця сама гарна
180гц
фрісінк
монітор в цілому був би гарний, якби збирали його не пьяні криворукі аутисти і якби був контроль якості мінімальний