Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
Patruletz
Member
-
lewerlin
Member
Зручність. Стім і так на компі присутній практично завжди.rage11: ↑ 30.11.2025 15:12а что дает игра через Стим?
WG не знає, що робити для покращення геймплею(QoL вони завжди робили), бо не знає з самого початку, що їм робити з грою.KPAH: ↑ 30.11.2025 12:50но тут суть в том, что WG ничего никогда не делала для улучшения игры
Вони BigWorld(рушій ЛА2) ліцензували для грінділки з ельфами і потім хтось такий "а давайте танки!". Склепали "танки", а воно вистрелило. От тільки ніхто на таке не розраховував, гра не мала цілісного концепту. Тупо влізли на хвилю і аби не поламати, яйця то діамантові неслися.
На противагу їхні ж кораблі - цілісна і продумана гра(річ не про якість), тамтешні косяки вже точкові, а не концептуальні.
Дивишся такий, а що би можна в танках зробити і розумієш, що без повної ревізії концепції діла не буде.
-
rage11
Member
lewerlin в погоне за баблом они вводят новую более имбовую техику, что еще больше ломает баланс, замкнутый круг
-
lewerlin
Member
Не можна зламати те, чого нема. А погоня за баблом безальтернативна, інакше ВГ просто не виживе. Вони наразі і близько не той монстр, що колись ще й лєсту віджали і нікому тепер аутсорсити нахаляву. А аудиторія така, що крім імб нічого не купляє. ВГ з задоволенням барижили б косметикою, якби її достатньо купували.rage11: ↑ 30.11.2025 16:11что еще больше ломает баланс, замкнутый круг
-
Hells Angels
Member
вони реально цього не чекали і по факту з 19 року вони не знають, що робити з грою.lewerlin: ↑ 30.11.2025 16:01а воно вистрелило
інші проекти що вони роблять то просто не взлітають, немає у них логіки розвитку гри.
Роботи протримались 3 місяці, донатна помийка і 0 балансу
Калібр щось там пробували і воно пішло в інші руки де вийшло русняве гівно
проджект цв ну показали, щось там піпл пограв ... а далі десь у мусорку на сервер кинули
-
KPAH
Member
Ещё был Pagan Online, который тоже октлючили от онлайн служб спустя несколько месяцев, там WG были как издатель, но вроде участвовали в разработке.Hells Angels: ↑ 30.11.2025 16:27вони реально цього не чекали і по факту з 19 року вони не знають, що робити з грою.lewerlin: ↑ 30.11.2025 16:01а воно вистрелило
інші проекти що вони роблять то просто не взлітають, немає у них логіки розвитку гри.
Роботи протримались 3 місяці, донатна помийка і 0 балансу
Калібр щось там пробували і воно пішло в інші руки де вийшло русняве гівно
проджект цв ну показали, щось там піпл пограв ... а далі десь у мусорку на сервер кинули
-
mycolaevich
Member
Багато цікавіших варіантів є. Італійські СТ зараз трохи втратили актуальність через дуже низький дпм.Shade: ↑ 30.11.2025 15:28 Думаю про італійські СТшки. Чи може якась цікавіша гілка техніки з'явилася за цей час?
А взагалі якого геймплею вам хочеться і з чого вибираєте?
В цьому суть. Описані вами проблеми можна знайти в обговоренні напевно 95% ігор, і якщо їх наявність робить гру поганою - значить хороших ігор не існує.KPAH: ↑ 30.11.2025 12:50 Понятное дело, что многие проблемы они общие и касаются других сессионных игр тоже
Я граю з 2010 року і наприклад оце:
я вважаю за жирний "+", рух в бік спрощення 100% правильний.KPAH: ↑ 30.11.2025 12:50 прокачка была сложнее, пробивать без голдовых снарядов тоже было трудно. Соответственно скиллозависимость с тех пор упала.
Єдине нюанс з яким я не згоден - стало насипати забагато досвіду просто так, навіть за афк.
Про відсутність балансу посміявся, не тому що вважаю що він є, а тому що вважаю що він неможливий. "Баланс" можливо є в якому-небуть КС, в усіх інших іграх, де є більше змінних ніж 3 гранати 10 стволів є лише МЕТА, яка постійно змінюється.
-
KPAH
Member
В общем десятки часов мучения, общений с техподдержкой и просто эксперименты вообще ни к чему не привели. Стало наверное даже хуже, все в минималки спустил, нагрузка на GPU - 5% и оно все равно статеррит до 20 кадров каждые пару секунд.

Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:

Я писал про баланс карт, вернее респаунов на картах и он есть, так как можно найти статистику по респам и увидеть как некоторые карты выбиваются из баланса и как WG по 15 лет мучают эти карты, вместо того чтобы просто их убрать и пула.mycolaevich: ↑ 30.11.2025 20:00 я вважаю за жирний "+", рух в бік спрощення 100% правильний.
Єдине нюанс з яким я не згоден - стало насипати забагато досвіду просто так, навіть за афк.
Про відсутність балансу посміявся, не тому що вважаю що він є, а тому що вважаю що він неможливий. "Баланс" можливо є в якому-небуть КС, в усіх інших іграх, де є більше змінних ніж 3 гранати 10 стволів є лише МЕТА, яка постійно змінюється.
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
Ну вы сами пишете, что эти пробелмы в 95% игр есть, далее пишете что значит хороших не существует. А куда делись те 5% тогда? Ну и игры не делятся на черное и белое, есть например категория "нормальных" игр.mycolaevich: ↑ 30.11.2025 20:00 В цьому суть. Описані вами проблеми можна знайти в обговоренні напевно 95% ігор, і якщо їх наявність робить гру поганою - значить хороших ігор не існує.
-
Shade
Member
Ой, та я навіть не знаю чого я хочу... Просто не хочеться взяти якогось відвертого кактуса, напевно.mycolaevich: ↑ 30.11.2025 20:00 Багато цікавіших варіантів є. Італійські СТ зараз трохи втратили актуальність через дуже низький дпм.
А взагалі якого геймплею вам хочеться і з чого вибираєте?
Пригадую, що у 19 році, перед тим як я лівнув, від італійців всі сцяли окропом, бо барабан і оце от все...
Та просто скажіть на які гілки слід звернути увагу, в яких десятки імбові чи типу того. А я вже там подивлюся собі.
-
Qwerty1987
Member
Чехи неплохи (9 и 10, 8 кактус) - быстрое кд, быстрая раздача .
Французы(долгое кд, долгая раздача) тоже после апа норм стали + есть 11лвл который в январе будут апать.
Французы(долгое кд, долгая раздача) тоже после апа норм стали + есть 11лвл который в январе будут апать.
-
mycolaevich
Member
Shade
Переглянув що було додано після 2019. Мої дві улюблені гілки - Тип71 та Мінотавр, не імбові (хібащо мінотавр трохи) але дуже приємні машини.
Чеські лт фанові, як вони в плані результативності - не знаю
Переглянув що було додано після 2019. Мої дві улюблені гілки - Тип71 та Мінотавр, не імбові (хібащо мінотавр трохи) але дуже приємні машини.
Чеські лт фанові, як вони в плані результативності - не знаю
Для кого прибирати? Для 0.001% аудиторії кому не байдуже на такі речі?KPAH: ↑ 30.11.2025 20:44 Я писал про баланс карт, вернее респаунов на картах и он есть, так как можно найти статистику по респам и увидеть как некоторые карты выбиваются из баланса и как WG по 15 лет мучают эти карты, вместо того чтобы просто их убрать и пула.
-
rage11
Member
Shade нормальные итальяшки, все оно играбельно почти, в каждой технике свои плюсы минусы. тут дозаряжаемый барабан, подобие брони, подвижность какая то есть, но точности как у Леопарда ждать не стоит и обзор урезанный.
-
The_Rusik
Member
А какие сейчас топ танков 5-8 уровня? Интересуют ст, тт и пт.
Для фана и фарма.
Играю редко и мало, на стату пофиг, за 10-ками не гонюсь.
Для фана и фарма.
-
destructX
Member
https://tomato.gg/tank-performance/recent/EU/30The_Rusik: ↑ 30.11.2025 23:40 А какие сейчас топ танков 5-8 уровня? Интересуют ст, тт и пт.
Для фана и фарма.
-
KPAH
Member
А где Вы берете эти цифры? По моим наблюдениям на сливы жалуются куда более 0.001% игроков, а баланс респаунов это как раз одна из основных причин. Само собой что никто в это вникать не хочет и куда проще просто поплакаться, а не разобраться почему так происходит, когда балансировщик тебя 10 раз подряд может на заведомо плохой респ кидать.mycolaevich: ↑ 30.11.2025 22:03 Для кого прибирати? Для 0.001% аудиторії кому не байдуже на такі речі?
-
Sanьka
Member
Для фана і фарма це 8лвл су130пм і Скорпіон/ГThe_Rusik: ↑ 30.11.2025 23:40А какие сейчас топ танков 5-8 уровня? Интересуют ст, тт и пт.
Для фана и фарма.
Вони гарно фармлять, граються без голди і дуже фанові. А Су130 ПМ ще й за бони можна (чи можна було) взяти.
Чисто максимальний фан (але без фарма) це Бураск. Він грається на фуллголді, тому по фарму слабо. Але кайфовий.
Прога 46 теж дуже ок. Але в сучасному рандомі вже теж грається в основному на голді, раніше більше на бб.
Тт8 фановий об 703 ІІ і Ренегад. Вони непогано фармлять і фаново граються.
Всякі Туртлє і ХМ ПТ я не вказував , бо хоч і фармлять але (імхо) через свою слоупочність вони нудні.
З.І. ще зайшов Гсор 1010
Не дуже популярний наче, але він комфортний і фармить. Не фан, але грається приємно. Добротний прем ст короче.
-
lewerlin
Member
https://tomato.gg/economics/all/30?sort ... tion=falseThe_Rusik: ↑ 30.11.2025 23:40А какие сейчас топ танков 5-8 уровня? Интересуют ст, тт и пт.
Для фана и фарма.
Суха статистика.
А фан поняття суб'єктивне. Мені он Пантера 8.8 на бб подобається(забрав за жетони твіча), від якої хто тільки не плюється.
Від себе додам, що наразі "бест практіс" для фарму це 9ка за бони(тигр-маус, ВЗ-114).
В цього пепелаца по відчуттям якийсь накручений коефф. Прямо точно не рахував, але ну надто в очі кидається - ніфіга не зробив, а насипали нормально.Sanьka: ↑ 01.12.2025 12:37Скорпіон/Г
-
Sanьka
Member
Просто це 8 лвл +пт.lewerlin: ↑ 01.12.2025 13:21В цього пепелаца по відчуттям якийсь накручений коефф. Прямо точно не рахував, але ну надто в очі кидається - ніфіга не зробив, а насипали нормально.
Плюха по 500 хоп хоп і вже 2-3 к дамага є. Голда тільки проти тт10, а так фулл бб.
А су130пм взагалі чітерська хрінь. Не така шустра як Скорп, але з комбо-турбіною їде файно. Проте на відміну від скорпа вона має маскування, а з малошумкою стає приємною крисячою птшкою.
Таке взагалі протизаконно за бони продавати
-
mycolaevich
Member
Ага, оті дві карти де баланс по респах найгірший (55/45) приберемо, і одразу настане баланс, комунізм і світле майбутнє. І ніхто не буде зливатись.KPAH: ↑ 01.12.2025 11:43 на сливы жалуются куда более 0.001% игроков, а баланс респаунов это как раз одна из основных причин.
Жоден нормальний гравець який заходить постріляти по нлд та командирках не буде шукати статистики по респах.
Нитіків слухати - невдячна справа, бо в них за вечір буде 40% перемог і "фсьо пропало, сліви, дізбанс" але коли буде серія з 70% перемог, то одразу все добре і на дизбаланс ніхто не жаліється.
Якщо вже і міняти/прибирати карти, то в першу чергу ті які народ банить.
-
Sanьka
Member
Дуже хочу до колекції улюблених імб ще СФАКа
Думаю так же чудово зайде як Скорп з Сушкою
Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
В найгіршому респі якщо грати з розумом то ти не зіллєшся за 3 хвилини (якщо ти не лт)
Баланс може бути тільки тоді коли почне балансити ти по скілу. Бо головна проблема гри - турбобої.
Думаю так же чудово зайде як Скорп з Сушкою
Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
До дупи карти, якщо грають овочі.mycolaevich: ↑ 01.12.2025 13:49Ага, оті дві карти де баланс по респах найгірший (55/45) приберемо, і одразу настане баланс, комунізм і світле майбутнє. І ніхто не буде зливатись.
Жоден нормальний гравець
В найгіршому респі якщо грати з розумом то ти не зіллєшся за 3 хвилини (якщо ти не лт)
Баланс може бути тільки тоді коли почне балансити ти по скілу. Бо головна проблема гри - турбобої.