Новости
Последние статьи и обзоры
The Last of Us Part II (2) Remastered v1.6.10721.105 на німецькій Windows 11 з німецькими регіональними та мовними налаштуваннями та німецькою і польською озвучкою
-
Truchmann
Member
The Last of Us Part II (2) Remastered v1.6.10721.105 на німецькій Windows 11 з німецькими регіональними та мовними налаштуваннями та німецькою і польською озвучкою
Маю кілька запитань:
1) Де зберігаються збереження?
2) Цікаво, чи збереження версії 1.1.10411.746 підійдуть до версії 1.6.10721.105?
3) Маю тільки російську та англійську озвучку. Хочу, щоб озвучка була німецькою та польською мовами. Де знаходяться відповідні файли і як переключитися на ці мови?
Дякую за пораду і відповіді.
Маю кілька запитань:
1) Де зберігаються збереження?
2) Цікаво, чи збереження версії 1.1.10411.746 підійдуть до версії 1.6.10721.105?
3) Маю тільки російську та англійську озвучку. Хочу, щоб озвучка була німецькою та польською мовами. Де знаходяться відповідні файли і як переключитися на ці мови?
Дякую за пораду і відповіді.
-
FirstTDM
Member
Если покупать лицензионную версию с локального аккаунта, то там будут все необходимые озвучки, в том числе и на немецком/польском языках...Truchmann: ↑ 29.11.2025 10:25Маю тільки російську та англійську озвучку.
Если идти неофициальным путем - то надо скачать полную версию с торрентов и там, опять же, будет всё на немецком/польском языках...Truchmann: ↑ 29.11.2025 10:25Хочу, щоб озвучка була німецькою та польською мовами.
И с торрентов, и при лицензии - нет никаких проблем с сохранениями...Truchmann: ↑ 29.11.2025 10:25версії 1.1.10411.746 підійдуть до версії 1.6.10721.105
-
Truchmann
Member
FirstTDM
Ні, не з стіму гра, а з торрента версії 1.1.10411.746. Таблетка зашита в інсталятор «RUNE-Crackfix».
У заголовку писалося, що 22 мови озвучення, включаючи німецьку та польську. Стало сумно, коли після установки виявилося, що європейські мови тільки в інтерфейсі і титрах діалогів, але не в озвучці.
В цілому версія 1.10411.746 поводиться стабільно. За 10 годин гри було тільки два глюки.
Мені невідомо, чи є реальні переваги
версії 1.6.10721.105 перед
версією 1.10411.746.
Версія 1.6.10721.105 є портабельною.
Але хотілося б все одно, щоб озвучка гри була німецькою та/або польською.
У зв'язку з цим питання.
1) Чи можна з цієї портативної версії 1.6.10721.105 скопіювати необхідні файли озвучення в уже інстальовану 1.10411.746 або це більш складна процедура?
2) Або краще скопіювати файли збереження з 1.10411.746 в портативну версію 1.6.10721.105?
Якщо так, то де взагалі знаходяться
1) файли/папки збережень?
2) файли/папки озвучення?
3) чи потрібно якісь файли редагувати?
Дякую заздалегідь
Ні, не з стіму гра, а з торрента версії 1.1.10411.746. Таблетка зашита в інсталятор «RUNE-Crackfix».
У заголовку писалося, що 22 мови озвучення, включаючи німецьку та польську. Стало сумно, коли після установки виявилося, що європейські мови тільки в інтерфейсі і титрах діалогів, але не в озвучці.
В цілому версія 1.10411.746 поводиться стабільно. За 10 годин гри було тільки два глюки.
Мені невідомо, чи є реальні переваги
версії 1.6.10721.105 перед
версією 1.10411.746.
Версія 1.6.10721.105 є портабельною.
Але хотілося б все одно, щоб озвучка гри була німецькою та/або польською.
У зв'язку з цим питання.
1) Чи можна з цієї портативної версії 1.6.10721.105 скопіювати необхідні файли озвучення в уже інстальовану 1.10411.746 або це більш складна процедура?
2) Або краще скопіювати файли збереження з 1.10411.746 в портативну версію 1.6.10721.105?
Якщо так, то де взагалі знаходяться
1) файли/папки збережень?
2) файли/папки озвучення?
3) чи потрібно якісь файли редагувати?
Дякую заздалегідь
-
deserteagle777
Member
Так спитайте в тих хто цей репак робивНі, не з стіму гра, а з торрента версії
-
Truchmann
Member
deserteagle777
Питав, але не відповідають. Нажаль той, хто виставляє багатсько роздач і має постів на сотню сторінок, не є в стані усе читати.
Питав, але не відповідають. Нажаль той, хто виставляє багатсько роздач і має постів на сотню сторінок, не є в стані усе читати.
-
FirstTDM
Member
Что мешает скачать торрент версии 1.6.10721.105 (Build 19297819) вшита (CODEX-RUNE) запустить и проверить? В чем проблема?Truchmann: ↑ 29.11.2025 15:40Але хотілося б все одно, щоб озвучка гри була німецькою та/або польською.
p.s. Судя по отзывам - там есть все языки озвучки... я лично не проверял... сама игра работает устойчиво и без глюков... сэйвы подтягиваются старые...
-
Truchmann
Member
FirstTDM
Щоб піти цим шляхом, я ж но вище питаю задля цього: "де є сбереження?"
Щоб піти цим шляхом, я ж но вище питаю задля цього: "де є сбереження?"
-
FirstTDM
Member
Truchmann
1) Зачем мы в этой ветке начинаем разбирать тонкости торрентов? Там же всё понятно написано...
2) Проводник C:\ --> Поиск ---> The Last of Us Part II <--- так очень сложно запустить поиск?
1) Зачем мы в этой ветке начинаем разбирать тонкости торрентов? Там же всё понятно написано...
2) Проводник C:\ --> Поиск ---> The Last of Us Part II <--- так очень сложно запустить поиск?
-
Gold_Star
Member
В Німеччині хіба не штрафують за торренти?
-
Truchmann
Member
FirstTDM
Я можу здогадиватися лише, як англійською називаються потрібні файли та папки. save або saving, але це не завжди так. Крім того може ще знадобитися редагувати файли. Теж не знаю які. Цілком можливо, що все просто, але я не обізнаний із цією грою.
Gold_Star
Авжеж, але у Захдній Європі існує так званий Вільний Інтернет. Проте, купую софт, коли можу. Західна Європа зовсім не значе, що кишені повні золота.
Я можу здогадиватися лише, як англійською називаються потрібні файли та папки. save або saving, але це не завжди так. Крім того може ще знадобитися редагувати файли. Теж не знаю які. Цілком можливо, що все просто, але я не обізнаний із цією грою.
Gold_Star
Авжеж, але у Захдній Європі існує так званий Вільний Інтернет. Проте, купую софт, коли можу. Західна Європа зовсім не значе, що кишені повні золота.
-
FirstTDM
Member
Хм... неужели в немецкой винде диск C: называется как-то иначе? Ну и иконка поиска наверняка выглядит также - вот туда и вбиваем "The Last of Us Part II"Truchmann: ↑ 29.11.2025 16:29Я можу здогадиватися лише, як англійською називаються потрібні файли та папки.
-
Truchmann
Member
FirstTDM
Причому тут назва диску? The Last of Us Part є новою ігрою для мене. Мені траплялись ігри, збереження прогреса котрих не було у папках та файлах, у назві яких використовується коріння слова "save", тому і постало таке питання.
Причому тут назва диску? The Last of Us Part є новою ігрою для мене. Мені траплялись ігри, збереження прогреса котрих не було у папках та файлах, у назві яких використовується коріння слова "save", тому і постало таке питання.
-
daesz
Member
Truchmann
спробуйте попереглядати файли з роширенням *.ini в корені папки з грою. Мені здається, що по дефолту це один із них для ігор соні.
спробуйте попереглядати файли з роширенням *.ini в корені папки з грою. Мені здається, що по дефолту це один із них для ігор соні.
-
FirstTDM
Member
Ох... ну о чем речь... таких игр сотни...Truchmann: ↑ 29.11.2025 19:18Мені траплялись ігри, збереження прогреса котрих не було у папках та файлах, у назві яких використовується коріння слова "save", тому і постало таке питання.
Я же не по "save" предлагал искать, а по названию игры "The Last of Us Part II"
В инете выдает несколько вариантов, в зависимости от версии игры (поэтому еще раз предлагаю воспользоваться поиском):
C:\Users\<имя пользователя>\AppData\Local\TheLastOfUsPartII
C:\Users\[имя пользователя]\Documents\The Last of Us Part II\
C:\Users\ThisPc\Documents\The Last of Us Part II
-
Truchmann
Member
FirstTDM
Я ясно запитав відразу, що хочу. Дякую усіх за спробу допомогти.
Знайшов у моєму випадку (гра з торенту).
d:\LastOfUs\Data\76561197960271872\ -->
SAVEFILE01
SAVEFILE01
SAVEFILE02
у кожній папці "SAVEFILE**"
є 3 файли збережень. Вони такі:
USR-DATA
params.json
ICN-ID
Може кому стати у пригоді:
Погуглів я знайшов, що
у стандартних випадках усі вони знаходяться c:\Users\профіль\Documents\The Last of Us Part II\назва з різних ціфр\savedata\"SAVEFILE**".
Збереження від версії версії 1.10411.746 безпроблемно підхоплюються версією 1.6.10721.105, якщо збереження від старої версії покласти за наведеним вище шляхом, або, звичайно, якщо вони там вже були.
Раз Ви пропонуєте мені шукати на диску "C:", другий у папці гри. Та Ви серйозно? Наступного разу маю почути, що мушу на комп'ютері подивитися, а ні під сервантом?Я же не по "save" предлагал искать, а по названию игры "The Last of Us Part II"
Я ясно запитав відразу, що хочу. Дякую усіх за спробу допомогти.
Знайшов у моєму випадку (гра з торенту).
d:\LastOfUs\Data\76561197960271872\ -->
SAVEFILE01
SAVEFILE01
SAVEFILE02
у кожній папці "SAVEFILE**"
є 3 файли збережень. Вони такі:
USR-DATA
params.json
ICN-ID
Може кому стати у пригоді:
Погуглів я знайшов, що
у стандартних випадках усі вони знаходяться c:\Users\профіль\Documents\The Last of Us Part II\назва з різних ціфр\savedata\"SAVEFILE**".
Збереження від версії версії 1.10411.746 безпроблемно підхоплюються версією 1.6.10721.105, якщо збереження від старої версії покласти за наведеним вище шляхом, або, звичайно, якщо вони там вже були.
-
FirstTDM
Member
"Всё, что может быть понято неправильно - будет понято неправильно!" (С)Truchmann: ↑ 29.11.2025 22:29Раз Ви пропонуєте мені шукати на диску "C:", другий у папці гри.
Я никогда НЕ предлагал искать в ПАПКЕ игры - просто объяснял, что надо искать на С: по поисковому ЗАПРОСУ "The Last of Us Part II" - всё просто
Ну вот... наконец-то получилось...Truchmann: ↑ 29.11.2025 22:29c:\Users\профіль\Documents\The Last of Us Part II
Я три раза об этом написалTruchmann: ↑ 29.11.2025 22:29Збереження від версії версії 1.10411.746 безпроблемно підхоплюються версією 1.6.10721.105
Ладно, хорошо, что всё получилось
-
Truchmann
Member
FirstTDM
У моєму випадку збереження саме знаходилися у папці гри на диску "D". Я про це написав вище.
І усе знаходилося не на системному диску "C", але на диску "D", про що теж написано вище.
Папка гри "LastOfUs"
Дякую за допомогу
У моєму випадку збереження саме знаходилися у папці гри на диску "D". Я про це написав вище.
І усе знаходилося не на системному диску "C", але на диску "D", про що теж написано вище.
Папка гри "LastOfUs"
Дякую за допомогу
-
Ekz0rcyst
Member
Truchmann
В роздачах пишуть зазвичай, що й куди. Зрештою це ж репак, тоді шлях один, - питати в автора роздачі/репаку. Ну або самостійно шукати пошуком на ПК.
З ліцензією все простіше.
В роздачах пишуть зазвичай, що й куди. Зрештою це ж репак, тоді шлях один, - питати в автора роздачі/репаку. Ну або самостійно шукати пошуком на ПК.
З ліцензією все простіше.
-
Diablique
Member
Нагадало роки, коли ще на ХР сидів, типу торренти, сейви, там гра не запускається, там версія гри не та, сейви не бачить, драйвера для шейдерів, ще якась лабуда)