тільки для вас знайшов фотографію як у мене живилась профільна карта до того як приїхав окремий кабель:
- спойлер

так, це всього лише тиждень, може трошечки більше, але не думаю, що цього мало для перевірки, чи не бракований перехідник. чи не так?
Відправлено через 5 хвилин 36 секунд:
перехідників для 8пін не було. вище ніж що? звісно, що додавання додаткової ланки в будь-якому ланцюгу призводить до підвищення імовірності виходу чогось з ладу. і що тепер? іздєржкі прогресу, змиріться, вжийте можливих заходів, щоб з вами не сталось халепи або щоб мінімізувати її наслідки (карта з гарантією). так буває, що інколи роз'єми замінюють з тих чи інших міркувань, не користуємося ж 4-пін молексами досі. а могли б
dext: ↑
30.11.2025 17:32Це не пояснення, чому формально вимагають БЖ більшої потужності, - тож яка фізика процесу вигоряння на БЖ недостатньої потужності?
БЖ треба не більшої потужності. я мав на увазі, що потрібен БЖ згідно вимог на коробці відеокарти, все.
dext: ↑
30.11.2025 17:32Чому вого горить частіше, навіть при дотриманні всіх умов, навіть оригінальні перехідники 5090 FE від nvidia, знову брак?
1) тому що споживань карт збільшилось
2) тому що додались нові вимоги яких треба до тиримуватись при підключенні (я вам їх перелічив детально)
3) тому що юзери не стали розумніше і акуратніше, а скоріше навпаки
4) тому що трапляється брак перехідників
так зрозуміліше?
і все одно мова про мізерну кількість випадків, з яких роздувуається ВЕЛИЧЕЗНЄЙША ПРОБЛЕМА яка насправді мікроскопічна