Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Feras: 28.11.2025 14:29 Блін в Кліку проскакнула оця цеглина Гіга Геймігн OC за 42 тисячи, з кодом на - 5 процентів, то виходить вона б коштуе 40 тисяч, але навіть на сумніви чи треба оно то і не дорого це не вистачило, десь через 30 хвилин - немає в наявності, схоже таких розумних багато :laugh:
вона там тиждень висіла, на розетці далі є, тільки там акції в 5% немає :dontknow:

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
п.с. взяв собі 5070ті віндфорс, на днях має бути, напишу що і як
Striker
Member

oversteve: 28.11.2025 12:47геймінг і аорус на протязі місяця після покупки можна на сайті зареєструвати і мають дати додатковий рік
Саме тому і обрав Гігу.
спойлер
Изображение
Feras
Member

oversteve: 28.11.2025 14:36 вона там тиждень висіла, на розетці далі є, тільки там акції в 5% немає :dontknow:
Є думки чому так дешево? Може це якась повернута карта чи відновлена на заводі, а продають без встановлення помітки, що це відновлена на заводі версія ВК, на сайті Кліку не вказано. Просто по середній ціні на хотлайн якось дешево вона коштує у офіціалів і це для пред-топу лінійки від Гігабайт.
oversteve
Member

Feras: 28.11.2025 14:52
oversteve: 28.11.2025 14:36 вона там тиждень висіла, на розетці далі є, тільки там акції в 5% немає :dontknow:
Є думки чому так дешево? Може це якась повернута карта чи відновлена на заводі, а продають без встановлення помітки, що це відновлена на заводі версія ВК, на сайті Кліку не вказано. Просто по середній ціні на хотлайн якось дешево вона коштує у офіціалів і це для пред-топу лінійки від Гігабайт.
гіга на багато карт тиждень-півтора тому ціну опустила, напевно замануха до чорної пт :dontknow: он 5070 геймінг зараз також біля 29к, при тому що ігл 30к :think:
Yurius
Member

Feras: 28.11.2025 14:52Є думки чому так дешево? Може це якась повернута карта чи відновлена на заводі, а продають без встановлення помітки, що це відновлена на заводі версія ВК, на сайті Кліку не вказано. Просто по середній ціні на хотлайн якось дешево вона коштує у офіціалів і це для пред-топу лінійки від Гігабайт.
Є думка ,що ви не встигли купити гарну версію в перевіреному магазині за 40к і зараз видумуєте причину ,чому зробили правильно :lol:
Feras
Member

oversteve: 28.11.2025 14:55 гіга на багато карт тиждень-півтора тому ціну опустила, напевно замануха до чорної пт :dontknow: он 5070 геймінг зараз також біля 29к, при тому що ігл 30к :think:
Хм, якщо це нова, запакована тільки з заводу вк, то по ціні нижчій чим на 3-5 тисяч ніж вона раніше коштувала, це щось схоже на товар з більш відповідаючим поняттю блек фрайдей розпродаж. Треба думати, може жабу задавити свою
oversteve
Member

Feras: 28.11.2025 15:01
oversteve: 28.11.2025 14:55 гіга на багато карт тиждень-півтора тому ціну опустила, напевно замануха до чорної пт :dontknow: он 5070 геймінг зараз також біля 29к, при тому що ігл 30к :think:
Хм, якщо це нова, запакована тільки з заводу вк, то по ціні нижчій чим на 3-5 тисяч ніж вона раніше коштувала, це щось схоже на товар з більш відповідаючим поняттю блек фрайдей розпродаж. Треба думати, може жабу задавити свою
та може ще зараз з'явиться, я так само віндфорс за 38к спочатку профукав, а потім за день знову виліз :D
Feras
Member

Yurius: 28.11.2025 14:57
Feras: 28.11.2025 14:52Є думки чому так дешево? Може це якась повернута карта чи відновлена на заводі, а продають без встановлення помітки, що це відновлена на заводі версія ВК, на сайті Кліку не вказано. Просто по середній ціні на хотлайн якось дешево вона коштує у офіціалів і це для пред-топу лінійки від Гігабайт.
Є думка ,що ви не встигли купити гарну версію в перевіреному магазині за 40к і зараз видумуєте причину ,чому зробили правильно :lol:
Я намагаюсь задушити у собі бажання не пройти поруч з такою пропозицію і не попастись на гачок :shuffle: , бо тут ще і 4 роки гарантії + усі ці новини про незрозумілість з цінами на пам'ять та самі ВК, так ще і майже усі залізячні канали зговорились: "зараз час купляти вк бо потім буде гірше і дорожче". І це працює, у мене навіть думок не було що б брати 5070Ті, а за 40 тисяч нову пред-топ вк ну як пройти біля такої пропозиції :insane:
oversteve
Member

ще як варік цей експерт норм, + там також мають бути євро на стім
https://telemart.ua/ua/products/msi-gef ... -expert-oc
spong
Member

oversteve
А Giga WINDFORCE OC набагато відрізняється від GAMING OC ?
oversteve
Member

spong: 28.11.2025 15:44 oversteve
А Giga WINDFORCE OC набагато відрізняється від GAMING OC ?
плата така сама за виключенням ргб-контролера, СО трохи простіше і менше, ну і немає 4 року гарантії
Patruletz
Member

oversteve: 28.11.2025 16:23СО трохи простіше і менше
його теоретично для 5070ті вистачає, а що взагалі серед сфф варіантів для 5080 можна дивитись? хочеться меншу коробку ну і там ліміт 315мм
daesz
Member

Patruletz: 28.11.2025 17:44серед сфф варіантів для 5080
В залежності від корпусу, інно3д - єдині 2-слотові. На 2.5 слота варіантів вже трохи більше.
oversteve
Member

Patruletz: 28.11.2025 17:44
oversteve: 28.11.2025 16:23СО трохи простіше і менше
його теоретично для 5070ті вистачає, а що взагалі серед сфф варіантів для 5080 можна дивитись? хочеться меншу коробку ну і там ліміт 315мм
по "сфф" толком не вникав у порівняння, у асуса в прайм додали камеру замість основи, у гіги в віндфорс також, аеро така як віндфорс, у мсі додали 1 трубку у інспаер, а у вантуза і шедоу зробили товстіші трубки
так що скорше за все те саме, що і 5070ті - гіги троха краще за прайм, або на рівні, а мсі така сама шляпа

Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
daesz: 28.11.2025 18:14
Patruletz: 28.11.2025 17:44серед сфф варіантів для 5080
В залежності від корпусу, інно3д - єдині 2-слотові. На 2.5 слота варіантів вже трохи більше.
до речі у інно там є просто х3 і х3 ос, друга вже жирна і широка :D
Patruletz
Member

daesz: 28.11.2025 18:14В залежності від корпусу
315*160*53 звичайна жирність по товщині
oversteve: 28.11.2025 18:24по "сфф" толком не вникав у порівняння
кандидатів мало гіга аеро сфф, асус прайм чи проарт, інно х3 геймінг .. ну і як варіант фаундерс тащити з європи
oversteve: 28.11.2025 18:24 у мсі додали 1 трубку у інспаер
вона сама менша і навряд будуть комфортні показники, думав експерта але там 319
oversteve
Member

Patruletz: 28.11.2025 19:07
daesz: 28.11.2025 18:14В залежності від корпусу
315*160*53 звичайна жирність по товщині
oversteve: 28.11.2025 18:24по "сфф" толком не вникав у порівняння
кандидатів мало гіга аеро сфф, асус прайм чи проарт, інно х3 геймінг .. ну і як варіант фаундерс тащити з європи
oversteve: 28.11.2025 18:24 у мсі додали 1 трубку у інспаер
вона сама менша і навряд будуть комфортні показники, думав експерта але там 319
ви там краще переміряйте самі, бо часто буває, що по факту ще якийсь невеликий запас є і попхати можна шось більше, але у експерта інша проблема - ширина 150мм, то троха задофіга, враховуючи, що ще живлення буде стірчати, ну я якщо корпус бутерброд, то то явно не найкращий варіант, а от для консолі як раз зашибісь
гіга 5080 віндфорс те саме, що аеро, так що ще одного кандидата маєте
daesz
Member

Patruletz: 28.11.2025 19:07315*160*53 звичайна жирність по товщині
Я думав ви вибираєте нову ВК в новий корпус, погано зрозумів :)
Patruletz
Member

oversteve: 28.11.2025 20:17ви там краще переміряйте самі

я даже не знаю скільки воно їхати буде, бо вже тиждень стоїть і не шевелиться
в характеристиках 315*160*53, у відео 315*145*53 але запас має бути
спойлер
daesz: 28.11.2025 20:30Я думав ви вибираєте нову ВК в новий корпус, погано зрозумів

поки їде корпус буду придивлятись до карт, коли вже буде на руках почну шукати бартер чи продам цю, куплю нову
oversteve
Member

Patruletz: 28.11.2025 21:31
oversteve: 28.11.2025 20:17ви там краще переміряйте самі

я даже не знаю скільки воно їхати буде, бо вже тиждень стоїть і не шевелиться
в характеристиках 315*160*53, у відео 315*145*53 але запас має бути
спойлер
daesz: 28.11.2025 20:30Я думав ви вибираєте нову ВК в новий корпус, погано зрозумів

поки їде корпус буду придивлятись до карт, коли вже буде на руках почну шукати бартер чи продам цю, куплю нову
як раз поділитесь враженнями, а то також задумувався над ним
daesz
Member

Patruletz: 28.11.2025 21:31поки їде корпус буду придивлятись до карт, коли вже буде на руках почну шукати бартер чи продам цю, куплю нову
Якщо це корпус із відео (китайська репліка гост с1), то там кліренс менший (це той самий корпус, що й в мене тільки в мене варіант з 2 слімками зверху)
Изображение
Туди полізе нормально тільки інно3д х3, якщо ви, звичайно, не плануєте слухати звуки від пропелерів в притул до стінки корпусу (турбулентність), звучить ось так
13.35
В гост с1 звук буде ще гірший, бо отвори для повітря менші, тому там реально потрібно дивитись тільки карти в 2 слота.
Ответить