Я бы даже сказал, это лучшая игра В МИРЕ на текущий момент.chipsy: ↑ 27.11.2025 18:35 А якби ще вдалий старт, охохохох, грав вже коли все майже виправили і дополірували, гра прекрасна, сюжет топовий, і доповнення шикарне.![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Продажі Cyberpunk 2077 перевищили 35 мільйонів копій
-
Kattelia
Member
-
vsx
Member
-
daesz
Member
Той випадок, коли знаєш хто такий Ідріс Ельба, але Граймс довелось гуглитиAlexWest: ↑ 27.11.2025 12:07хіба-що Ґраймс
-
daesz
Member
Якби тут були новини тільки для оверклокерів, то можна було б заходити на сайт разок в 2-3 місяціCreature4O: ↑ 27.11.2025 13:11 Новини такого плану, дуже важливі для оверклокерів усієї країни, а може і усього світу. Тримайте нас в курсі подій!
-
daesz
Member
Повідомлення тепер не об'єднуються якщо запощені в межах декількох годин одне від одного?
edt. лол, ок, схоже більше не об'єднуються
edt. лол, ок, схоже більше не об'єднуються
-
MqM
Member
Називати Кіберпанк дженерік шутер це верх геймерського маразму. А сенс терміну "дженерік" часом не втратив? може час пригадатиTetronga: ↑ 27.11.2025 13:40 За купу наглих побрихеньок за час розробки і перед релізом (казки про нелінійну РПГ, коли вийшов дженерік сучасний шутерок з прокачечкою, "чудова" робота на пс4 (про) і тд), жахливий забагований реліз я ні копійки не дам розробникам на цю гру, але і зла не бажатиму. Нехай живе далі CDPR![]()
-
7_s_7
Member
Да прибудет с ними сила 
Удачи им в их начинаниях*(продолжениях)
Удачи им в их начинаниях*(продолжениях)
-
Tetronga
Member
А що це, як не дженерік шутер сьогодні? Це однозначно не РПГ, бо тут ніякої рольової системи просто нема, а прокачка зараз в будь-якому шутері є. Вороги не вмирають від хедшотів, натомість маючи полоски хп як в якомусь Бордерлендсі... або в будь-якому шутері сьогодніMqM: ↑ 27.11.2025 19:51Називати Кіберпанк дженерік шутер це верх геймерського маразму. А сенс терміну "дженерік" часом не втратив? може час пригадатиTetronga: ↑ 27.11.2025 13:40 За купу наглих побрихеньок за час розробки і перед релізом (казки про нелінійну РПГ, коли вийшов дженерік сучасний шутерок з прокачечкою, "чудова" робота на пс4 (про) і тд), жахливий забагований реліз я ні копійки не дам розробникам на цю гру, але і зла не бажатиму. Нехай живе далі CDPR![]()
У ворогів відсутній хоча б базовий ШІ, як і в будь-якому шутері сьогодні... Тупі болванчики, які мовчки ловлять пулі і ліниво відстрілюються
Що ще? Як на мене достатньо, щоб назвати геймплей гри "дженерік" на сьогодні
-
MqM
Member
Почнемо з простого, дженерік від слова генерувати) Ви тут бачите готові запозичені рішення? Якщо навіть у дизайні Кіберпанк запам'ятовується, геймплей теж не є прохідним і виділяється поміж інших ігор, сюжет теж має цікаві рішення) А технічна частина окрема тема - власний рушій, який при бажанні можна налаштувати на ультрареалізм в графіці та конкурувати з усіма сучасними рушіямиTetronga: ↑ 27.11.2025 20:45А що це, як не дженерік шутер сьогодні? Це однозначно не РПГ, бо тут ніякої рольової системи просто нема, а прокачка зараз в будь-якому шутері є. Вороги не вмирають від хедшотів, натомість маючи полоски хп як в якомусь Бордерлендсі... або в будь-якому шутері сьогодніMqM: ↑ 27.11.2025 19:51
Називати Кіберпанк дженерік шутер це верх геймерського маразму. А сенс терміну "дженерік" часом не втратив? може час пригадати
У ворогів відсутній хоча б базовий ШІ, як і в будь-якому шутері сьогодні... Тупі болванчики, які мовчки ловлять пулі і ліниво відстрілюються
Що ще? Як на мене достатньо, щоб назвати геймплей гри "дженерік" на сьогодні
"У ворогів відсутній хоча б базовий ШІ, як і в будь-якому шутері сьогодні" - то ви вже перебільшуєте) Ну назвіть ідеальний ші в шутерах, як приклад
-
XAMCTBO
Member
Вмирають, як мінімум від снайперських гвинтівок із модифікаторами на критичні пошкодження. У перших версіях гри були "слонобої" з модифікаторами і потрібними пасивками, то навіть мінібоси хедшотами відлітали. Потім систему скилів і зброї переробили. Зброя зброєю, але як раз з'явилися спеціалізації, типу нетранерів, чи мілішників, які почали потребувати не тількі потрібних скілів, а і комплекту шмоток і імплантів під це. І чим не РПГ?Tetronga: ↑ 27.11.2025 20:45 Вороги не вмирають від хедшотів, натомість маючи полоски хп як в якомусь Бордерлендсі... або в будь-якому шутері сьогодні![]()
-
daesz
Member
В грі 7 закінчень. Це лінійна?Tetronga: ↑ 27.11.2025 13:40казки про нелінійну РПГ
Tetronga: ↑ 27.11.2025 20:45Це однозначно не РПГ
Тобто як в екшн-РПГ?Tetronga: ↑ 27.11.2025 20:45Вороги [..] маючи полоски хп як в якомусь Бордерлендсі
Ні, як в будь-якому шутері взагалі. Навіть в умовній КС є полоска НР, просто її бачить тільки ваш противник.Tetronga: ↑ 27.11.2025 20:45або в будь-якому шутері сьогодні
В умовній КС вороги не завжди помирають від хедшотів. І взагалі шутерів, де хедшот - це не завжди КО поголовна більшість. Відразу крім R6S навіть не згадаю хоч одного.Tetronga: ↑ 27.11.2025 20:45Вороги не вмирають від хедшотів
-
FreezerUA
Member
Я не відніс би КП до дженеріків, але в даному випадку не праві Ви. Generic - це не від слова генерувати (Generate), а перекладаєтсья як "типовий", "звичайний"MqM: ↑ 27.11.2025 20:49 Почнемо з простого, дженерік від слова генерувати)...
-
Mike88
Member
daesz: ↑ 27.11.2025 19:42Той випадок, коли знаєш хто такий Ідріс Ельба, але Граймс довелось гуглитиAlexWest: ↑ 27.11.2025 12:07хіба-що Ґраймс![]()
-
Tetronga
Member
Тим, що РПГ це не просто прокачечка статів?XAMCTBO: ↑ 27.11.2025 23:20Вмирають, як мінімум від снайперських гвинтівок із модифікаторами на критичні пошкодження. У перших версіях гри були "слонобої" з модифікаторами і потрібними пасивками, то навіть мінібоси хедшотами відлітали. Потім систему скилів і зброї переробили. Зброя зброєю, але як раз з'явилися спеціалізації, типу нетранерів, чи мілішників, які почали потребувати не тількі потрібних скілів, а і комплекту шмоток і імплантів під це. І чим не РПГ?Tetronga: ↑ 27.11.2025 20:45 Вороги не вмирають від хедшотів, натомість маючи полоски хп як в якомусь Бордерлендсі... або в будь-якому шутері сьогодні![]()
Наприклад, комплексні діалоги та вибори в них, які на щось впливають? Моральна система? Та банально порівняй Fallout New Vegas і Cyberpunk 2077. Так, для мене на фоні Фоллаута Кіберпанк - просто шутерок. Нажаль
Про це все розповідали розробники, що "воно ж в грі, а ще шо
що вибори впливають на сюжет ", а по факту МЕНЕ обманули. Чому ви дефаєте це, якщо вас це не застало? Я ж тільки радий, якщо ви задоволені тим, що отримали. А я за грою слідував давно і ловив всю цю лапшу на вуха, малюючи в голові хорошу рольову гру, а не те, що вийшло.
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
А на що впливають закінчення? На фінал і все? Чи це радикально інші, нові ситуації, місії і так далі відкриває, ну як в умовному VtMB, де від обраного виду вампіра навіть геймплей істотно змінюється, не кажучи про те, що в них різні сюжетні лінії?daesz: ↑ 27.11.2025 23:27В грі 7 закінчень. Це лінійна?Tetronga: ↑ 27.11.2025 13:40казки про нелінійну РПГДо слова, в умовному скайрімі - тільки одне
![]()
Tetronga: ↑ 27.11.2025 20:45Це однозначно не РПГТобто як в екшн-РПГ?Tetronga: ↑ 27.11.2025 20:45Вороги [..] маючи полоски хп як в якомусь Бордерлендсі
Ні, як в будь-якому шутері взагалі. Навіть в умовній КС є полоска НР, просто її бачить тільки ваш противник.Tetronga: ↑ 27.11.2025 20:45або в будь-якому шутері сьогодні
В умовній КС вороги не завжди помирають від хедшотів. І взагалі шутерів, де хедшот - це не завжди КО поголовна більшість. Відразу крім R6S навіть не згадаю хоч одного.Tetronga: ↑ 27.11.2025 20:45Вороги не вмирають від хедшотів
Про все інше Ви кеп звісно, але я думаю, що Ви самі розумієте, що я не це мав на увазі.
-
daesz
Member
Так, пропустивши певні моменти в грі чи зробивши певний вибір - отримуєш те чи інше закінчення.Tetronga: ↑ 28.11.2025 19:03А на що впливають закінчення? На фінал і все?
Ну тобто, як в КП77 прокачавши різні скіли - отримуєш різний геймплей? Чи стелс жбурляльщик кинжалів, чи нетранер який взагалі ворогів фейс2фейс ніколи не бачить, чи умовний мілішник із молотом, чи такий собі мерк із автоматом стріляючий у все що рухається?Tetronga: ↑ 28.11.2025 19:03як в умовному VtMB, де від обраного виду вампіра навіть геймплей істотно змінюється
Напевно, що ні. Бо бачу тільки якесь невідоме бажання прилюбитись до будь-чого. VtMB, доречі, лайно собаче, (імхо звичайно) kotor1/deus ex >Tetronga: ↑ 28.11.2025 19:03я думаю, що Ви самі розумієте, що я не це мав на увазі
-
XAMCTBO
Member
Доречі шикарний виступ. Дивився його з балкону і ще довго був під впливом.Mike88: ↑ 28.11.2025 11:40 Той випадок, коли знаєш хто такий Ідріс Ельба, але Граймс довелось гуглити
На ютубах так собі виглядає, у грі краще.
Отправлено спустя 11 минут 27 секунд:
А може пан все ж спробує пройти цю гру?Tetronga: ↑ 28.11.2025 19:03 Тим, що РПГ це не просто прокачечка статів?
Наприклад, комплексні діалоги та вибори в них, які на щось впливають? Моральна система? Та банально порівняй Fallout New Vegas і Cyberpunk 2077. Так, для мене на фоні Фоллаута Кіберпанк - просто шутерок.
В КП походження впливає на реплікі деяких квестів. А що казати, тут не тільки репліки, а навіть стать впливає, на то чпокнеш ти чи чпокнуть тебе. Чи за щічку потримають. Допоможешь корпоративній дамі, і чпокнеш її, або знайдеш її у воді, із забетанованими ногами у тазіку.
Пану аби до чогось доколупатися.
У КП РПГ більш ніж достатньо. Що в оригіналі, що у фантом ліберті. Життя і смерть тут ходять пліч о пліч.
-
МОНАХ
Member
► Коли проходив перший раз і по геймплею ще ніхто нічого не знав особливо, то проходив гру так, як звик: дали локацю - зачищаю до блиску все, що доступно, або що можу. А от коли вже проходив другий раз, то першим моїм завданням було - чимскоріше пройти вступну частину і заполучити Джонні собі в голову і тільки вже аж після цього рухатись далі по квестах, взагалі - туди-сюди по карті в принципі, щоб побільше побачити оцих його з'явлень під ситуації і коментарі, деякі з них дійсно веселі. Фрази "Від імені персоналу готелю "Вільна Каліфорнія", бажаю вам, ...л...ть, приємних снів" або "... тра-та-та а в твоїй голові сиджу ...тий ЙА!" і я вже мовчу про "Єдине, що ми тут отримаємо, так це -...!" - то навіть часто в повсякденному житті використовую, бо підходящі випадки досить часто трапляютьсяKattelia: ↑ 27.11.2025 19:10 ...появлений Сильверхенда с его комментариями во время различных ситуаций уже в Киберпанке.
► "Делікатна зброя" - це один з кращих музичних треків у гріdaesz: ↑ 27.11.2025 19:42 Той випадок, коли знаєш хто такий Ідріс Ельба, але Граймс довелось гуглити![]()
► А я от якраз чув про таку виконавицю, але раніше не звертав увагу - в більшості не мої жанри у неї. Але що стосується самої гри, то я був дуже здивований, так як чув, що вона там щось натворила в музичному плані, але ж я ще тоді не чув ЩО! А тут виявляється:
XAMCTBO: ↑ 28.11.2025 22:34 Доречі шикарний виступ. Дивився його з балкону і ще довго був під впливом.
- отаку круту музяку серед іншого підвезли!
- спойлер
- ► В грі, звісно, дуже шикарний і різноманітний саунд, на всі смаки. І хоча я в перепроходженнях все одно для їзди по місту вмикаю свою, ще більш підходящу музику, але від кількох композицій - просто балдію.
► "Катарсис" у мене трапився ще до того, як Реди випустили доповнення про псяче місто. Дана композиція раніше вперше з'являлася на гарячому радіо після того, як допомогти Ліззі впоратися з "наслідками" її короткочасного любовного роману - на той момент я цього не знав і десь після цього квесту виїхав в пустоші, позакривати деякі "знаки питання". Гнав я десь по каньйону в нічних сутінках і раптом - чую щось новеньке, причому по басах, ритміці і мелодиці настільки незвичне, що я аж зупинився і сидів тихенько поки всю композицію не прослухав...
► Після цього я і побіг "гуглити" саму композицію і вже так взнав, що це саме Граймс створила.