Death Stranding 2: On the Beach для ПК можуть анонсувати на The Game Awards

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Death Stranding 2: On the Beach для ПК можуть анонсувати на The Game Awards
Це ми чекаємо :) Перша гра затягнула своєю меланхолічною безнадійною атмосферою і саундтреком, хоча геймплей дуже на любителя.
Sailor Popeye
Member

Перша, спочатку була цікава, особливо коли почався Озерний Узел але до кінця вже набридає і на типу "геніальний" сюжет вже все одно, до середини гри починає провисати.
Особливо сподобався геніальний момент з титрами два рази.
Prescott
Member

Не надо, игра редкостная мудятина фантазий азиата.
Lekrs
Member

Якщо не така нудятіна як перша, можна спробувати
Dremjke
Member

Lekrs: 26.11.2025 15:39Якщо не така нудятіна як перша, можна спробувати
Така сама.
ІМХО найкраще від бурята - це metal gear solid 1-2-3.
kairo
Member

Мені перша сподобалась. Буду чекати Director's Cut на ПК.
Firestarter
Junior

kairo: 26.11.2025 15:52 Мені перша сподобалась. Буду чекати Director's Cut на ПК.
Аналогічного, але на Коробку.
ПС: Як каже моя дружина: "це якась така гра де нічого не відбувається". Але я пройшов дві третини, напевно(озерний регіон саме закінчив), досить цікаво.
Liberty
Junior

Спробував першу торент едішн орієнтовно 2 місяці назад в яку награв години 3-4. Не скажу, що був в захваті, але гра сподобалась (в першу чергу сюжетом, хоча за декілька годин я далеко не зайшов). Було прийняте рішення, що треба гру купувати. Декілька днів назад побачив, що вона продається зі знижною і прикупив її. Закінчу з V Rising і перейду до Death Stranding (надіюсь найближчим часом, але часу як завжди - обмаль).
XAMCTBO
Member

Liberty: 26.11.2025 16:32 Спробував першу торент едішн орієнтовно 2 місяці назад в яку награв години 3-4. Не скажу, що був в захваті, але гра сподобалась (в першу чергу сюжетом, хоча за декілька годин я далеко не зайшов). Було прийняте рішення, що треба гру купувати. Декілька днів назад побачив, що вона продається зі знижною і прикупив її. Закінчу з V Rising і перейду до Death Stranding (надіюсь найближчим часом, але часу як завжди - обмаль).
Перша цікавіша і динамічніша на ютубі, а у другої остання третина нудна навіть на ютубі. Першу ЕГС свого часу роздавали безкоштовно.
AlexWest
Member

Lekrs: 26.11.2025 15:39 Якщо не така нудятіна як перша, можна спробувати
Всі оглядачі як один кажуть: зайшла перша – зайде друга. Не зайшла перша – не чіпайте другу.

Отправлено спустя 5 минут 46 секунд:
Грав нещодавно в MGS ∆ Remake. Не знаю чи було таке в оригіналі, але тут реально крутий стелс, поведінка ворогів і взаємодія з ними. В Death Stranding ці моменти сильно порізані. Чому Кодзіма не зміг втримати власну планку? З ними DS була б геймплейним шедевром. А поки вона для мене лише сюжетний шедевр (середина трохи провисає, але початок і особливо фінал – це досконалість) із оригінальним, але трохи недотиснутим геймплеєм.
Турбує, що другу частину ще більше спростили. Сподіваюся, в ній теж буде новий рівень складності на ПК. А щодо сюжету я спокійний - до геніальної шизи готовий.
vsx
Member

А чего сразу не анонсировали? Типа дадим пользователям PS5 почувствовать себя уникальными. Пару месяцев.
lividum
Member

якраз сьогодні дійшла до неї черга. Ну що сказати...мене перемогло меню цієї "геніальної" гри. Я ще не бачив гри (мабуть крім ів онлайн, але це інше) де було б так незручно, хаотично та аляповато все нас...то. В мене просто диссонанс відбувся та зір поплив. Протримався я години 3 і врешті решт програв черговому зануренню . А так ідея була цікава, цікаво, що там далі за задумка. Але головним героєм даного витвору я не стану вже. Може колись подивлюся на ютубі. Це вже друга гра яка полетіла в утіль. За день до цього туди ж почимчикувала нудотна Єкспедішн 33 (в черговий раз переконався, що ігри треба пробувати власноруч, а не вірити стороннім джерелам).
AlexWest
Member

lividum, меню – тобто інтерфейс? Він у багатьох японських іграх такий. Мені теж було важко з ним... якраз перші кілька годин. Але враховуючи, що гра на 50-100 годин, це ок.
der_meister
Member

А мне игра понравилась, 98 часов наиграл. Жду на ПК, посмотреть красоты :super:
Enjthesilence
Member

перша частина в свій час як "гра", а саме геймплейно взагалі не зайшла. аудіо-візуально - так, гарно, але грати було дуже нудно, через силу закінчив. наче у другій частині трохи жвавіше з цим, судячи з відгуків
MqM
Member

Dremjke: 26.11.2025 15:44
Lekrs: 26.11.2025 15:39Якщо не така нудятіна як перша, можна спробувати
Така сама.
ІМХО найкраще від бурята - це metal gear solid 1-2-3.
якщо він бурят, то ти циган
GreenMile
Member

Гра специфічна, але цікава, не в останній час за рахунок "офлайнової онлайності", ггг, я награв 159 годин, під кінець розважався тим, що будував дороги і канатні переправи всюди, де міг, при чому, цікаво було спостерігати, як на дорогу почали робити внески і інші гравці.
Це гра де можна просто безцільно бродити, роздивлятися світ, чілити під файну музичку, кілька годин витратити щоб нарешті знайти шлях, як видертись на саму високу точку гори, щоб побачити там вже купу чужих відміток :gigi:
1488 лайків
1488.jpg
Придержусь думки, що, якщо не зайшла перша гра, то другу починати не варто.
Особисто я чекаю.
der_meister
Member

GreenMile: 26.11.2025 22:12не в останній час за рахунок "офлайнової онлайності",
кстати, да. игра еще и этим интересна
пиратка тут вообще пролетает ))))
GreenMile: 26.11.2025 22:12награв 159 годин
:up:
nv_ua
Member

GreenMile
Хех, теж бачив канат цей, трохи його там розширив у мережу через всі ті гори. Прикольна механіка перехитрити всратий рельєф, заради чого ти довго повзаєш і займаєшся великим будівництвом)

Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
der_meister
доречі цей онлайновий приколдес гри повністю ліквідує сенс піратки і можливо палить певну частину гравців, які її з торента пограли і ниють, що світ був порожній та нудний :gigi:
Ответить