Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Ответить
Автор
Member

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
анти__бот
Member

Melofon
зробив з того що було, на нову плату з процом і памятю треба ще стільки вкласти
та і мені воно не особливо потрібно, мало граю

Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
розглядав також варіант з б550 бу та щось поки не хочется
pawn
Member

Чого тільки на Алі не знайдеш))
Изображение
MetallicA
Member

Змінив платформу з ам4 на ам5 і заодно купив новий корпус(який же він класний :super: )
Загальний робочий вид,плюс головний експерт в пк корпусах :)
Система профільна
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Трошки наркоманії вам :gigi:
Завжди подобався цей корпус, та не було причини зібрати в ньому, але рендер-ферму треба розширити. :)
Як результат влізли обидві мп без проблем, болт-он майже, в кейсі виявилось місця більше ніж було розраховано по оф інформації (по ній з лоупрофіль вентилями було впритик, але з повноцінними ще є декілька мм запасу) + по якості\матеріалам прям приємно здивував в порівнянні з North XL.
Мети "естетика всередині" не було. :shuffle:
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Хтось ще бачив 2системи\32 ядра в подібному об’ємі? :gigi: :gigi:
daesz
Member

prosha_evolist: 28.11.2025 18:46Хтось ще бачив 2системи\32 ядра в подібному об’ємі?
Якщо б була коробка, де БЖ стоїть перпендикулярно, то теоретично міг би бути менший корпус :D
Що до збірки - брали дошки мінісфорум напряму чи десь "поближче" у перекупів? І як вийшло з розтаможкою, все дивлюсь на 16тиядерник із 3д кешем і слюні течуть взяти, але мені не дуже заходить набір конекторів на задній панелі, доволі лімітований :-/
prosha_evolist
HWBOT OC Team

daesz: 28.11.2025 20:47перекупів
Просто на штатівському ібеї і далі містом :) Оскільки вийшло нове покоління (MS-A2 виглядає цікаво, але боюсь що шумно буде), то 7945hx є в продажі з цікавими цінами. (загалом 795S7 виходить дешевше, але я хотів цей фрактал :shuffle: )
І як вийшло з розтаможкою
Декларація: материнська плата, ціна 89$ :gigi:
заходить набір конекторів на задній панелі
Під основний комп я б задумувався, дуже скудно по багатьох моментах, певні моменти сирі, в новому біосі є налаштування розгону, в старому - просто активація буста, та й при зміні чогось (типу планки озу) любить робити дуже довгий старт. +якщо по hdmi не підключений монітор, то по віддаленому доступу просто не виводить зображення (мені то байдуже, потрібна мені софтина в автозавантажені, і цього достатньо), fancontrol працює трошки кривовато, термоінтерфейс убогий, 24пін на живлення мп просто :censoured:, він дуже тугий і я з нього просто не зміг більше витягнути спліттер :facepalm: Коли маєш топові мп в інших системах - то це як знущання :(
Але загалом топ ноут проц в такому розмірі це топ, в мене були думки про воду :gigi:
daesz
Member

prosha_evolist
дяк за розгорнуту відповідь, про більшість цих нюансів ніхто навіть не згадує. Та й брати я хотів саме в якості основного ПК брати, тож є над чим поки подумати :)
oversteve
Member

prosha_evolist: 28.11.2025 18:46 Хтось ще бачив 2системи\32 ядра в подібному об’ємі? :gigi: :gigi:
в такому нє, але бачив як з 2х нр200 зібрали 1, в який засунули 2 материнки :D
анти__бот
Member

Зробив собі живлення процесора в стилі ноктуа
спойлер
Изображение
SaDisT
Member

всем привет, посоветуйте как можно спрятать или сделать красивее подключение питания к видеокарте? так чтоб красиво, надежно и проверенный вариант) а то переходников в интернете куча а как оно и шо не понятно) спасибо заранее

пс. решил спросить тут чтоб не создавать тему только по одному лишь вопросу) не судите строго
McRobert
Member

Насмотришься этих ваших Оптимумов в ютубах, и тоже хочется SFF собирать
спойлер
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Ncase T1 Gunmetal, MSI B850I, 7800X3D (лимит на темп. 85С), Deepcool AN400, Team 32Gb, Gigabyte RTX5070Ti (85% мощность, +150 ядро), Corsair SF750

БП, помимо относительно мягких и коротких кабелей, до 300Вт не запускает вентилятор. Это то, чего очень не хватало в прошлой сборке NZXT H510. Видео тихое и холодное - в нетребовательных играх комп практически бесшумен. Память забирал чуть ли не единственный в стране комплект, поэтому куплено до начала вакханалии с ценами.
Filabatya
Member

McRobert
Супер Сліпер, а той малий не жужжить?
Последний раз редактировалось Filabatya 29.01.2026 22:22, всего редактировалось 1 раз.
McRobert
Member

Filabatya
С базовой настройкой выделяется на фоне всего - выкручено в минимум в биосе. Судя по обзорам, если ssd не pciex5, можно его и вовсе отключить.
leif
Member

McRobert: 29.01.2026 21:59Насмотришься этих ваших Оптимумов в ютубах, и тоже хочется SFF собирать
ну він капець гарно знімає) можна зрозуміти.

у тебе приємна збірка вийшла, це лайк
спойлер
перехворів років 6-7 тому цим і сам, але зараз щось вже не цікаво, переліз назад в мідл тавер. хіба воду зібрати в SFF, але щось ніяк не підірвусь.
Yurius
Member

Треба думки зі сторони, не дуже я познущався над трубками Арктіка,можна так залишати на постійне?
спойлер
IMG_20260301_103841890_HDR~2.jpg
StTechnik
Member

Yurius
Если все перегибы плавные и нет пережатия - то в принципе можно. Жидкость просто должна циркулировать. Длины там особой нет как для контура - должно быть ок.
Yurius
Member

StTechnik: 01.03.2026 10:54 Yurius
Если все перегибы плавные и нет пережатия - то в принципе можно. Жидкость просто должна циркулировать. Длины там особой нет как для контура - должно быть ок.
Ну перегиби наче природні,нічого не пережате,помпа залочена на 45%
StTechnik
Member

Yurius: 01.03.2026 10:55Ну перегиби наче природні,нічого не пережате,помпа залочена на 45%
Ну и норм. Должно все работать. Нравятся мне белые сборки :up:
Melki
Member

Yurius: 01.03.2026 10:43не дуже я познущався над трубками
мы в SFF еще и не так их закручиваем
leif
Member

а як вони отут закріплені? хтось розбирав/бачив розборку?
спойлер
Изображение
це єдине місце про яке особисто я б потенційно хвилювався, решта згинів взагалі безпроблемні імхо
Ответить