Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

FirstTDM: 21.11.2025 12:28Ага... брал в начале года 5080 за 64К - сейчас глянул в ту же точку = 65,5К ... прошло 9 месяцев - правильно сделал, что не ждал... интересно будет посмотреть на цены в начале 2026 года... пугают знатно всех и все...
так на 5080 ціна і не була сильно завищена у нас , бо вона нікому не потрібна , а вот 5070 ті (краща в цьому поколінні серед і зелених і красних) була по оверпрайсу.
Vader
Member

Yurius: 21.11.2025 12:40
vsx: 21.11.2025 11:34Надо брать на старте продаж по двойным ценам и смотреть на всех свысока
хахах , та йому ж подарували , тому 56к за 5070ті не рахуються :D
Так точно,зовсім нерахуються,мені карту донька подарувала за 57,а я їй айфон за 80...нічого ні де нерахується :gigi: По друге,яб її і так,і так купив,просто почекав би вихода червоних,я очікував на прорив якись.Звісно він є в чомусь,але все одно,була би куплена 5070ти.Якось так...
vsx
Member

Vader: 21.11.2025 12:38 Именно так!Смотреть на всех свысока необязательно.
обязательно
спойлер
Screenshot_15.png
Vader
Member

vsx
Смешно,но для меня покупка видеокарты такого уровня,это просто покупка,а не культ.
И 6070ти ,я буду тоже покупать сразу,еще и не продав эту...
Я вообще не понимаю людей которые,реально,как то возвышают себя что ли над теми у кого меньше писюн(карта)и тд..Это касается всего.

Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
Просто в наших реалиях,если есть возможность,то лучше купить сразу..Потому что потом,можно и не купить вовсе,или налипнуть на цены еще выше.
FirstTDM
Member

Yurius: 21.11.2025 12:45а вот 5070 ті (краща в цьому поколінні серед і зелених і красних) була по оверпрайсу.
Ну да... потом 5070Ti стала лучшей фпс/цена... только вот вышла она на полтора месяца позже... а так да, согласен - сегодня, перед "страшным" 2026 годом, оптимальнее всего взять именно 5070Ti... ну или 5090 для работы за счет компании :)
Patruletz
Member

oversteve: 21.11.2025 12:45опустилася ближче до ррц
якщо правильно памятаю то після початку продажів її підняли до 1539usd, а чи опускалась хез

якщо дивитись ктс де купував то карта скинула всього 2800грн :-/
oversteve
Member

Patruletz: 21.11.2025 13:04
oversteve: 21.11.2025 12:45опустилася ближче до ррц
якщо правильно памятаю то після початку продажів її підняли до 1539usd, а чи опускалась хез

якщо дивитись ктс де купував то карта скинула всього 2800грн :-/
ррц для європи була 1170, потім знизили до 1120, ваша карта напевно десь +100-150 до ррц, бо не донна модель
рахуйте ви купили за 1.5к євро, зараз 1.3к, так що грубо кажучи -200 євро, а от те, що грн сама подешевшала то вже інше питання :weep:
Zealoth
Member

Если уж пошел такой разговор, я сомневаюсь что на старте можно было взять 5070ти за 36-38к, а вот месяц другой назад вполне.
XXXshadyXXX
Member

850 баксов сейчас, скидка в северных европах
спойлер
Изображение
oversteve
Member

XXXshadyXXX: 21.11.2025 17:16 850 баксов сейчас, скидка в северных европах
спойлер
Изображение
у нас 900 - не велика різниця :dontknow:
Vader
Member

oversteve
У нас 900 :facepalm: За какое исполнение?Ну елки палки,уже 100 раз обговаривали это..Свистяще,трещащее лайно..Это нормальная карта?Разве что,для того,абы купить.Такие вещи покупаются с заделом получать кайф,а не нервы..Доплатив ,тех же 5 тысяч,уже совсем другое дело.....Ну продай потом нормально эту гигу..Продашь?

Отправлено спустя 1 минуту 14 секунд:
Я бы лучше купил 5070,но в хорошем исполнении,нежели 5070ти в фиговом.
oversteve
Member

Vader: 21.11.2025 17:36 oversteve
У нас 900 :facepalm: За какое исполнение?Ну елки палки,уже 100 раз обговаривали это..Свистяще,трещащее лайно..Это нормальная карта?Разве что,для того,абы купить.Такие вещи покупаются с заделом получать кайф,а не нервы..Доплатив ,тех же 5 тысяч,уже совсем другое дело.....Ну продай потом нормальео эту гигу..Продашь?
:facepalm: за такий самий віндфорс, як там під спойлером

п.с. до речі цей віндфорс одна із самих нормальних невеликих карт серед 5070ті

Відправлено через 41 секунду:
Vader: 21.11.2025 17:38 Я бы лучше купил 5070,но в хорошем исполнении,нежели 5070ти в фиговом.
це особливий вид збочення, враховуючи різницю в продуктивності між картами :-/
Ektalion
Member

oversteve: 21.11.2025 17:40 це особливий вид збочення, враховуючи різницю в продуктивності між картами :-/
Це веселий дядько, якщо ти не знав :laugh:
Vader
Member

oversteve
В тебе такий віндфорс? :gigi:

Отправлено спустя 2 минуты 18 секунд:
Ektalion: 21.11.2025 18:11
oversteve: 21.11.2025 17:40 це особливий вид збочення, враховуючи різницю в продуктивності між картами :-/
Це веселий дядько, якщо ти не знав :laugh:
обоснуй..а то тільки ляпати язиком..У веселого дядька,як і усіх тут,є своя думка..Хтось згоден,хтось не згоден..
Мені подобаються такі пасажири,які ту карту тільки на малюнках бачили,за то відпрягаються за неї...
oversteve
Member

Vader: 21.11.2025 19:30 oversteve
В тебе такий віндфорс? :gigi:
я зараз без відяхи, бо недавно продав свою 4070с, але думаю скоро 5070ті буде, і з великою імовірністю як раз цей віндфорс
Vader
Member

oversteve
Ага,ось воно як..Ну ну,чекаю відгук..
Тільки в мене як раз є щось про цю карту ,не по малюночкам,і обзорчикам з ютуба.
Питання закрито,прийде час,піднімем цю тєму)))Я за цю карту не просто так написав...В вас аж піна тут зі всіх щелин повалила....Ви ж навіть не запитали,чого я так про неї написав..,але це таке :shuffle: Як цей вище написав-веселий дядько..ню ню,потім повеселимося ;)
sergant2020
Junior

Vader
Я так розумію така картка була у вас. ;) І вона була гучною?
oversteve
Member

Vader: 21.11.2025 20:31 oversteve
Ага,ось воно як..Ну ну,чекаю відгук..
Тільки в мене як раз є щось про цю карту ,не по малюночкам,і обзорчикам з ютуба.
Питання закрито,прийде час,піднімем цю тєму)))Я за цю карту не просто так написав...В вас аж піна тут зі всіх щелин повалила....Ви ж навіть не запитали,чого я так про неї написав..,але це таке :shuffle: Як цей вище написав-веселий дядько..ню ню,потім повеселимося ;)
якщо ви про термогель, який може поплисти, то та проблема була у перших партіях, пізніше не бачив щоб хтось жалівся
якщо про вентилятори - тут вони цілком ок, як у 5070 геймінг та 5080 аеро, але я не виключаю, що може попастися якийсь брак :dontknow:

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
якщо щось інше - поділіться з публікою будь ласка, власне на це тема і розрахована :)
Vader
Member

sergant2020
Так,збирав комп саме з цею картою.Так,по моїм міркам вона гучна,окрім того була якась фігня з обертами кулерів.Так і незрозумів в чому справа..Ок,можливо мені такий екземпляр попав,але наврядше.Піску дроселів не було-факт.Взагалі,мені вона зовсім несподобалась,але замовнику було пофігу..Для нього,це було не дуже гучно,як він сказав,для мене-гучно,і оце непорозуміння з обертами кулерів.

Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Собі,я би її не купляв,це точно.
Nouriel
Member

Ijachok: 21.11.2025 11:47До речі, що думаєте про вибір RX 9070 і магазин, в якому брати?
там всі виконання норм, хіба гіга як завжди трохи відстає
у комтрейдінгу бачив по 28к паверколор ріпер, може ціна збережеться до того часу. там купую постійно по передоплаті все норм

Отправлено спустя 4 минуты 22 секунды:
Zealoth: 21.11.2025 16:56Если уж пошел такой разговор, я сомневаюсь что на старте можно было взять 5070ти за 36-38к, а вот месяц другой назад вполне.
36к не було ніколи, хіба проскакувало у сіряках де будеш чекати місяць поки тобі привезуть з європи і чи вобще привезуть)) по 38к рідко проскакує уже місяців, он в телемарті гіга 38к якраз була пару днів тому.
Ответить