Новости
Последние статьи и обзоры
Драйвер GeForce 581.94 Hotfix покликаний усунути падіння продуктивності на системах із Windows 11
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Драйвер GeForce 581.94 Hotfix покликаний усунути падіння продуктивності на системах із Windows 11
О, начинается...
О, начинается...
-
afhpwnd
Member
Windows гальмує продуктивність відеокарт Nvidia... 
-
alextampa
Member
А що, було якесь падіння продуктивності? Не помітив і не бачив ніде в новинах
-
Donate
Member
alextampa: ↑ 20.11.2025 13:11 А що, було якесь падіння продуктивності? Не помітив і не бачив ніде в новинах
This Hotfix addresses the following:
Lower performance may be observed in some games after updating to Windows 11 October 2025 KB5066835 [5561605]
Там все очень образно описано. В некоторых играх с последним апдейтом.
-
VovaII
Member
Це ШІ від Майкрософта буде косячить, а ШІ від Нвідія буде його помилки виправлять?
А ми піддослідні…
А ми піддослідні…
-
Геральт
Member
І тому хотфікс на драйвер, логічно.
Це в колекцію новин про якість, до речі )
-
Enjthesilence
Member
так, тому що нвідія реагує швидше на оновлення вінди ніж майкрософт. багато тут людей ставлять бета-оновлення вінди та фікси? ти ж сам їх вимкнув і всіх агітуєш на це)Геральт: ↑ 20.11.2025 14:08І тому хотфікс на драйвер, логічно.
Це в колекцію новин про якість, до речі )
> вийшов апдейт вінди, щось зламав в якійсь грі, нвідія швидко випускає фікс.
> червоний додік збирає якусь колекцію новин
подивимось, як швидко подібні фікси будуть виходити для карт рдна2-3, а на справді, нікому це нецікаво) більше проблем у зелених драйверах, шукають саме поціновувачі червоних карт, навіщо?
-
XXXshadyXXX
Member
alextampa
А я голову ломал, почему производительность в бенчмарках на картах Nvidia упала на 5-7%
А я голову ломал, почему производительность в бенчмарках на картах Nvidia упала на 5-7%
-
Lekrs
Member
У всьому виний віндовс! 
-
erkins007
Member
Там некоторые проблемы годами тянутся.Enjthesilence: ↑ 20.11.2025 14:22подивимось, як швидко подібні фікси будуть виходити для карт рдна2-3
-
tornadox
Member
В лінуксі від 10 до 50% втрата продуктивності, тo яка альтернатива? switch?
-
Polaris
Member
Я сьогодні тільки минулий поставив, уже хотфікс
-
Vpupkin
Member
-
CADR
Member
В яках конфігураціях? Зазвичай навпаки. Чи то просто для хайпу?tornadox: ↑ 20.11.2025 17:42В лінуксі від 10 до 50% втрата продуктивності, тo яка альтернатива? switch?
-
Nouriel
Member
Щось я не розумію як драйвер фіксить оновлення вінди. Скоріше за все був баг у нвідії і він виліз після оновлення.
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
Отправлено спустя 2 минуты 53 секунды:
Enjthesilence
Пан геральд написав звичайний нейтральний комертар, а пукан фаната хуанга уже на орбіті. Ви нагадуєте кацапів, коли десь натякаєш на Україну, у них така ж реакція

Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
Він тобі не відповість, він в очі не бачив той лінукс, просто чув років 20 тому таку казкуCADR: ↑ 22.11.2025 10:15В яках конфігураціях? Зазвичай навпаки. Чи то просто для хайпу?
Отправлено спустя 2 минуты 53 секунды:
Enjthesilence
Пан геральд написав звичайний нейтральний комертар, а пукан фаната хуанга уже на орбіті. Ви нагадуєте кацапів, коли десь натякаєш на Україну, у них така ж реакція
-
DDt
Member
"Зазвичай" во всех, особенно в ДХ12, но вроде как обещают исправитьCADR: ↑ 22.11.2025 10:15В яках конфігураціях? Зазвичай навпаки. Чи то просто для хайпу?tornadox: ↑ 20.11.2025 17:42
В лінуксі від 10 до 50% втрата продуктивності, тo яка альтернатива? switch?
50% это конечно какие-то редкие случаи, но 10-20% можно сказать норма
-
Nouriel
Member
DDt
Хто на лінуксі користується нвідією?
Хто на лінуксі користується нвідією?
-
DDt
Member
Nouriel
Я
и ещё куча народу
На самом деле там не всё прям плохо, а то складывается ощущение что нвидией прям невозможно пользоваться на линуксах. Недостатки есть, но многие могут их вообще не заметить. Из серьёзного: нет шаред мемори, просадки фпс в ДХ12 играх, аппаратное ускорение в хроме. Если ты хардкорный геймер и тебе надо ощущать прям все 144 мГц твоего 27" олед монитора .... может лучше вообще оставаться на винде?
Я
и ещё куча народу
На самом деле там не всё прям плохо, а то складывается ощущение что нвидией прям невозможно пользоваться на линуксах. Недостатки есть, но многие могут их вообще не заметить. Из серьёзного: нет шаред мемори, просадки фпс в ДХ12 играх, аппаратное ускорение в хроме. Если ты хардкорный геймер и тебе надо ощущать прям все 144 мГц твоего 27" олед монитора .... может лучше вообще оставаться на винде?
-
tornadox
Member
буквально у всіх на жаль.CADR: ↑ 22.11.2025 10:15 В яках конфігураціях? Зазвичай навпаки. Чи то просто для хайпу?
Відправлено через 8 хвилин 57 секунд:
це ти про себе написав?Nouriel: ↑ 22.11.2025 10:59 Він тобі не відповість, він в очі не бачив той лінукс, просто чув років 20 тому таку казку
тим кому вона потрібне, крім поганої швидкодії в іграх є і багато інших корисних навантажень які там працюють відмінно.
-
yuriy_dd
Member
фанати х86 бачать проблеми лише в МакОС