Ну шо ти будеш робити, оновлення для батли, оновлення для сталкера, а у мене робота і вихідних не видно на обрії
Новости
Последние статьи и обзоры
Свіже оновлення Battlefield 6 додало нову мапу та режим
-
Rapt0r
Member
Пропоную обговорити Свіже оновлення Battlefield 6 додало нову мапу та режим
Ну шо ти будеш робити, оновлення для батли, оновлення для сталкера, а у мене робота і вихідних не видно на обрії
-
Tetronga
Member
Або світла дають 3 години вденьRapt0r: ↑ 19.11.2025 15:10 Пропоную обговорити Свіже оновлення Battlefield 6 додало нову мапу та режим
Ну шо ти будеш робити, оновлення для батли, оновлення для сталкера, а у мене робота і вихідних не видно на обрії![]()
-
Kullerok
Member
Держи в курсе. Нам очень важно знать твою ситиуциюRapt0r: ↑ 19.11.2025 15:10 Пропоную обговорити Свіже оновлення Battlefield 6 додало нову мапу та режим
Ну шо ти будеш робити, оновлення для батли, оновлення для сталкера, а у мене робота і вихідних не видно на обрії![]()
-
Prescott
Member
Вот именно, впритык хватает что убрать, постирать, приготовить и зарядтся, про игры остаётся пока только мечтать.Tetronga: ↑ 20.11.2025 08:09Або світла дають 3 години вдень
-
Enjthesilence
Member
ну хочаб на 1квт батарейку купити вже потрібно булоPrescott: ↑ 20.11.2025 11:28Вот именно, впритык хватает что убрать, постирать, приготовить и зарядтся, про игры остаётся пока только мечтать.Tetronga: ↑ 20.11.2025 08:09Або світла дають 3 години вдень![]()
Відправлено через 4 години 58 хвилин 3 секунди:
хлопци, це все ще граундед мілітарі кул скінс чи вже клоунада?
- Вложения
-
-
Prescott
Member
Купил, lifepo4, на пару-тройку часов поиграть хватает.Enjthesilence: ↑ 20.11.2025 19:06ну хочаб на 1квт батарейку купити вже потрібно було
-
timetron666
Member
Та це якийсь фейт!? Там вроді нема такого скінаEnjthesilence: ↑ 20.11.2025 19:06ну хочаб на 1квт батарейку купити вже потрібно булоPrescott: ↑ 20.11.2025 11:28
Вот именно, впритык хватает что убрать, постирать, приготовить и зарядтся, про игры остаётся пока только мечтать.![]()
Відправлено через 4 години 58 хвилин 3 секунди:
хлопци, це все ще граундед мілітарі кул скінс чи вже клоунада?воно дуже круте, а як кулеметик тримає, який з половину її ваги буде, пісня
Аа, сорян! Є такий скін