World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

rage11: 18.11.2025 21:19 но тут как бы пукан рвет опасно для нервной системы. на акк было почти 54% а сейчас 53 при 30к боев.
Таке враження що ви ще в 2015му році знаходитесь, переживати за статку в танках :facepalm: .
Подібні серії не часто, але бувають. Я рекомендую навчитись забивати на результат, якщо дуже важко забити повністю - зосередитись на своїх діях, не враховуємо команду бо там сподіватись нема на що.

Qwerty1987
При 14% перемог це просто не пощастило. Середня шкода на перемоги впливає ДУЖЕ опосередковано.
rage11
Member

Qwerty1987: 18.11.2025 22:39А что по среднему урону? Просто походу ваш взвод на бой никак не влияет)
я вас умоляю когда половина команды сливается с 500-0 урона, то мои хоть 2к, хоть 5к никак погоды не делают.
DaKaR: 18.11.2025 23:02 компоненти для експериментального обладнання здобуваються шляхом розборки іншого експериментального обладнання?
в кампании Виндхунд помоему не было, а в Дравец за задания есть. еще на тропе престижа за ваучеры выпадало немного
Qwerty1987
Member

Ну тут нужен детальный разбор (какая пара танков, какие показатели урона/фрагов в каждом сливе) в простое " не повезло" я не поверю) :D
rage11
Member

Qwerty1987 ну могу загрузить риплеи вчерашние)) или почту давай. вот пример, выигрывали 10-6 и каким то образом слились, большинство союзников занимались какойто дичью толи дрчили друг дружке, не знаю.
https://wot-record.com/replay/370600/va ... epard_name
Alanis
Member

DaKaR
Да почти во всех доп режимах есть компоненты, просто надо глянуть список наград заранее.
Bender911
Member

rage11: 19.11.2025 08:53 Qwerty1987 ну могу загрузить риплеи вчерашние)) или почту давай. вот пример, выигрывали 10-6 и каким то образом слились, большинство союзников занимались какойто дичью толи дрчили друг дружке, не знаю.
https://wot-record.com/replay/370600/va ... epard_name
Зміни техніку, сервер чи випий магнію, щоб легше на це реагувати :gigi:

Дивився на свою стату тільки по новим танкам 11 рівня, які обрав наугад.
Taschenratte, ТТ - 61% перемог при 100+ боях
AS-XX 40 t, СТ - 52.50%, 240 боїв
AT-FV230 Breaker - 52.11%, 140 боїв

Це при тому що граю соло, під чайок. Бувають зливні дні а буває навпаки. Крім того норм рекомендація дивитись не тільки на процент перемог, а скільки особисто ти натанкував чи настріляв.
rage11
Member

Bender911 меняли и сервера и технику, сегодня играем точно также, только я другую 9ку взял, хотя бы около 50% получается.
у меня Леопард 120 52%, 11гриль 53%, Хакер 53%, 40т - 45% :gigi:
Bender911
Member

rage11

Так твоя статистика показує, що все не так погано:)
Qwerty1987
Member

Может совзводного поменять? :D
rage11
Member

Qwerty1987 это игра упоротая в хламину. да совзводный слабоват, но он играть только начал, неделя. причем когда он играл часть боев один, его кидало более менеее нормально, тк итоговый результат у него получился 25%, а у меня 14.
Shade
Member

Я не знаю, як ви ще й досі продовжуєте грати в цю недогру.) Друг був впросив мене повернутися після 6-ти річної перерви, і це просто якийсь морок. "Дизбаланс" - це тупо найбезневинніше з того всього, що спадає на думку в процесі гри. 6 років тому, пригадую, турбозливи були, але це було один чи два рази на 10 боїв. А зараз це тупо кожен бій практично. Картопля, схоже, за ці роки вирішила остаточно покласти бовт на баланс, видоївши всі можливі соки з цієї гри. Треш якийсь.)
Ostin
Member

Shade: 28.11.2025 02:41турбозливи
Вони компенсуються турбовінами) Став, поколупався в носі, отримав перемогу за 2-3 хвилини - гарна гра :rotate:
ні, я сам вже давно не граю, але там де турбозлив - там і турбовін, це ж очевидно, як вже повезло
Hells Angels
Member

Shade: 28.11.2025 02:41Я не знаю, як ви ще й досі продовжуєте грати в цю недогру.)
у самурая немає цілі є тільки шлях
Shade
Member

Ostin: 28.11.2025 10:12 Вони компенсуються турбовінами)
Турбобої насправді нічим не компенсуються. Безвідносно до того, в якій команді ти опинився - ти або не встигаєш нічого настріляти, або якщо й настріляв - то все одно програв. Про якусь адекватну гру, яка би задовольняла - практично не йдеться.

Окремо, до речі, хочеться відзначити якийсь жах зі світляками в грі, які тепер геть усі стирчать по кущах, і не світяться практично під самим носом попри твої 540+ метрів огляду :insane:
KPAH
Member

Я удивлен как они в 2025 году решили имбу такую выкатить, наверное один из лучших премов в истории. Правда не фармит вообще. :rolleyes:

Изображение
Bender911
Member

Shade: 28.11.2025 02:41 Я не знаю, як ви ще й досі продовжуєте грати в цю недогру.) Друг був впросив мене повернутися після 6-ти річної перерви, і це просто якийсь морок. "Дизбаланс" - це тупо найбезневинніше з того всього, що спадає на думку в процесі гри. 6 років тому, пригадую, турбозливи були, але це було один чи два рази на 10 боїв. А зараз це тупо кожен бій практично. Картопля, схоже, за ці роки вирішила остаточно покласти бовт на баланс, видоївши всі можливі соки з цієї гри. Треш якийсь.)
Не знаю де ви це бачите. Я не з тих, що "раніше трава зеленіша" і не бачу ніякий кардинальних перекосів. Баланс як у всіх іграх такого плану, то просідає, то виправляється. Але я дивлюсь на свій результат, якщо команда коли-неколи "турбозлила", то головне, що я в ТОПі і норм настріляв/натанкував. Щодо кількості перемог вище писав, що на всіх нових танках від 52% до 61%. Тобто все комфортно.

А історія коли 6 років не грав, а потім повернувся, то це питання завищених очікувань та втрати навиків. Може ви були на Маусі і після 6 років поїхали не туди:)

Відправлено через 11 хвилин 29 секунд:
KPAH
За 4 бої рано казати чи дійсно він імба, а подивлюсь, цікаво.

Відправлено через 10 хвилин 20 секунд:
Shade: 28.11.2025 11:23 Турбобої насправді нічим не компенсуються. Безвідносно до того, в якій команді ти опинився - ти або не встигаєш нічого настріляти, або якщо й настріляв - то все одно програв. Про якусь адекватну гру, яка би задовольняла - практично не йдеться.
Про не встигаю і не настрілюю - у мене інший досвід. Купив Мауса тільки в цьому році, крім того, що ледве їзде він явно не імба давно. Проте купа задолення від гри на ньому і статистика норм.
спойлер
Изображение
lewerlin
Member

Shade: 28.11.2025 02:416 років тому
За шість років і гра і баланс радикально змінились. Краще не стали, але і не гірше, просто по іншому - змінилась фокусна аудиторія.
Серед знайомих є ноулайфер, у якого горить з 4,5к середнього і п'ятої сторінки рейтингу, бо він хоче 6к і першу( і в нього періодично виходить).
Shade: 28.11.2025 11:23і не світяться практично під самим носом попри твої 540+ метрів огляду :insane:
Я не світився, окрім як ренгеном(50м), ще у 13му році, на Хелкеті :gigi: . А зараз ще й усякі малошумки(навіть бонові), пріоритетні слоти і як вишенька - інструкції на маскування за 20к. Додайте ще доп. пайок і у вас Леопард матиме маскування, краще Хеллкета з 13го.

От тут і закопана свинка - зараз баланс враховує всі "новомодні" модулі, розхідники і багатоперкові екіпажі.
KPAH: 28.11.2025 11:56Правда не фармит вообще. :rolleyes:
По статистиці, до колаби, він був кращим фармером, з відривом :rolleyes: . Та і зараз задніх не пасе, хоч коефи в нього і не топ.
rage11
Member

Shade: 28.11.2025 02:41 Я не знаю, як ви ще й досі продовжуєте грати в цю недогру.) Друг був впросив мене повернутися після 6-ти річної перерви, і це просто якийсь морок. "Дизбаланс" - це тупо найбезневинніше з того всього, що спадає на думку в процесі гри. 6 років тому, пригадую, турбозливи були, але це було один чи два рази на 10 боїв. А зараз це тупо кожен бій практично. Картопля, схоже, за ці роки вирішила остаточно покласти бовт на баланс, видоївши всі можливі соки з цієї гри. Треш якийсь.)
тоже задаюсь этим вопросом, наркота какая то на отрицательные эмоции и 30% положительных :gigi: заманивают твари, то раздали бесплатно на выбор любую ветку прокачать и 30+ дней према, это когда 11ки ввели, а сейчас вот начнется новогоднее наступление( опять прийдется играть. меня больше другое раздражает что игра периодически мешает играть, не дает лишний раз пробить даже при откровенном поражении, косая стрельба.
Qwerty1987
Member

А мне вот блек рока выдали за усердие, теперь модерку качаю с 40% вин рейтом и 2000 среднего :gigi:
mycolaevich
Member

Shade: 28.11.2025 02:41 Я не знаю, як ви ще й досі продовжуєте грати в цю недогру.)
Тому що все не настільки погано як всі розказують)))
Якщо хочеться поробити піу-піу не напружуючись то гра з цим чудово справляється, особливо якщо є хороший акк і не треба нічого фармити/качати.
Ответить