в мене фпс виріс на базі моноліту на 13%
Новости
Последние статьи и обзоры
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав велике оновлення 1.7
-
man1242
Member
Пропоную обговорити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав велике оновлення 1.7
-
AlcoRider
Member
Коли чекати оновлення рушія? Рік майже не грав, чекав покращеннь 
-
Yalg
Member
Полное отключение ЛБГТ технологий и год спустя не завезли?
-
Vpupkin
Member
А шойта?Yalg: ↑ 17.11.2025 19:48ЛБГТ технологий
-
MqM
Member
просто знеси всі свої яой моди)Yalg: ↑ 17.11.2025 19:48 Полное отключение ЛБГТ технологий и год спустя не завезли?
-
vsx
Member
они собирались его на новый уе переносить?
-
Panasi
Member
Я думаю, що це не проста задача, і якщо вони далі планують розвивати гру, то можливо через рік випустять. На раніше я би не розраховував.
-
Ande76
Junior
По роудмапу это уже через месяц. Ассоциированные с GSC блогеры говорят, что на февраль 2026 перенесут. Тогда же и первое дополнение
-
Devijack
Member
по коментарям розробників що я чув, ніяких сроків немає і роадмап написан у рандомній черзі яка не відповідає послідовності. Тож не раджу сидіти чекати а грати якщо є бажання, а в майбутньому перепройти по свіжому поглиблюючись в дослідження світу і нових штук. Я так кіберпанк раза 4 проходив бо патчі достатньо збадьорювали гру.AlcoRider: ↑ 17.11.2025 19:45Коли чекати оновлення рушія?
-
Vpupkin
Member
Підвезли знижку у 30%

-
maxafon
Member
коли мультиплеєр? щось про нього жодної згадки вже рік
-
VovaII
Member
А Нвідія, тим часом, додала у драйвері DLSS, у перші три гри Сталкера. — Як це вона змогла/зуміла??
-
acidburn
Member
Проходив ще на 1.6 і багів у самому геймплеї практично не помітив, може крім на Малахіті дверей, що не відчиняються і потрібно лізти через тунель.
Але сподіваюся будуть покращувати як Кіберпанк ще роками, і ще там десь DLC
Але сподіваюся будуть покращувати як Кіберпанк ще роками, і ще там десь DLC
-
Archer
Member
Сподіваюсь що проблем зі сховками с апгрейдами не буде, залишилось 9 штук у Прип'яті щоб отримати досягнення флешка рояль, при першому проходженні за варту, один сховок неможливо було залутати на дузі, і начебто розробники вирішили його перемістити, ну подивимось чи не зламається це досягнення після патчу.
-
Enjthesilence
Member
забудь про це)maxafon: ↑ 17.11.2025 23:21 коли мультиплеєр? щось про нього жодної згадки вже рік
-
maxafon
Member
а як же мій бонусний скін для мультиплеєра з передзамовлення?Enjthesilence: ↑ 17.11.2025 23:42забудь про це)maxafon: ↑ 17.11.2025 23:21 коли мультиплеєр? щось про нього жодної згадки вже рік
-
IronWithin
Member
В них досі на сайті вакансії висять для мережевиків, тому послухайте пораду і забудьте)
-
Enjthesilence
Member
зникне так само з опису гри в стимі, як і алайф 2.0
-
MqM
Member
не шахраї, а просто спритність рук)
Проте я надіюся все ж так не буде)
-
AlexWest
Member
Вони дійсно хотіли додати A-Life 2.0 і решту плюх, бо тоді не знали, що UE5 – це левіафан, який пожирає продуктивність системи.