Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Вітаю. Які безпроводні дешеві навушники можна узяти.
Наприклад між Redmi Buds 6 Active чи Redmi Buds 4 Lite які краще? Чи якісь інші подивитись? Для прослуховування відео без претензій на якість звуку.
feniks_tm
Member

EvgeniyK86: 22.10.2025 21:42 Вітаю. Які безпроводні дешеві навушники можна узяти.
Наприклад між Redmi Buds 6 Active чи Redmi Buds 4 Lite які краще? Чи якісь інші подивитись? Для прослуховування відео без претензій на якість звуку.
Якщо є можливість і бажання трошки дорожче, то я б глянув у сторону Moondrop Space Travel / Space Travel 2 з алі.
Radio Bay
Member

Neuromantic: 22.10.2025 12:23Takstar Pro 82 на АліЕкспрес
Відоме бюджетне рішення
PerfectO
Member

Какие полноразмерные беспроводные 2.4 ГГц наушники посоветуете для игры КС 2 с хорошим позиционированием и с нормальным микрофоном до 100$? Желательно еще нормальная автономность и индикатор заряда аккумулятора в % в приложении, а не в рандомных делениях как у моих старых Steelseries Arctis 1 Wireless. музыку в них слушать не буду, только шутеры и другие игры
Евгений King
Member

Панове, треба дівчині взяти wireless повнорозмірну гарнітуру, для роботи за ПК/ігор
Зара вона юзає DT 770 Pro 80Ом, тому прямо зовсім щось базове не прокатить))
Думаю про:
HyperX Cloud III Wireless
HyperX Cloud III S Wireless
Hator Hypergang 3 Wireless

Може хто ще що достойне підкаже? Бюджет - бажано до 6000грн і в норм магазинах, з можливістю повернення товару, бо бездротові вуха буває шо фонять білим шумом, хотілось би мати можливість обміну/повернення.
IrosLAV
Member

PerfectO: 25.10.2025 01:27 Какие полноразмерные беспроводные 2.4 ГГц наушники посоветуете для игры КС 2 с хорошим позиционированием и с нормальным микрофоном до 100$? Желательно еще нормальная автономность и индикатор заряда аккумулятора в % в приложении, а не в рандомных делениях как у моих старых Steelseries Arctis 1 Wireless. музыку в них слушать не буду, только шутеры и другие игры
Порадив би HyperX Cloud II (або любі інші Хайпери, вони чудові для не дорогого геймінгу), але відображення заряду у відсотках...?? Тримати для цього окрему програму? ІМХО лишній геморой. Мав безпровідні Рейзери і Аудезе, свисток вставив та й слухаю)) Заряду зазвичай вистачає на багато днів, коли сідає акум завчасно подається звук, кабель встивив на годинку (навіть під час гри) та й не звертаєш уваги...

Відправлено через 4 хвилини 17 секунд:
Евгений King: 17.11.2025 02:09 Панове, треба дівчині взяти wireless повнорозмірну гарнітуру, для роботи за ПК/ігор
Зара вона юзає DT 770 Pro 80Ом, тому прямо зовсім щось базове не прокатить))
Думаю про:
HyperX Cloud III Wireless
HyperX Cloud III S Wireless
Hator Hypergang 3 Wireless

Може хто ще що достойне підкаже? Бюджет - бажано до 6000грн і в норм магазинах, з можливістю повернення товару, бо бездротові вуха буває шо фонять білим шумом, хотілось би мати можливість обміну/повернення.
Якщо вона свідомо обрала собі 770 - напевне цінителька якісного звуку і це буде даунгрейд. HyperX Cloud III S класний універсальний варіант, але звук буде "попсовішим" (але дехто таке й любить)
Евгений King
Member

IrosLAV: 17.11.2025 04:59 Якщо вона свідомо обрала собі 770
Ні, просто мої доношує
По звуку, треба просто щоб норм було, хвате щось від рівня звучання Cloud II, нічого захмарного не треба
Евгений King
Member

Схоже бездротовими вухами ніхто не цікавиться))) :weep:
feniks_tm
Member

Евгений King: 17.11.2025 21:51 Схоже бездротовими вухами ніхто не цікавиться))) :weep:
Скоріше поєднанням бездроту + адекватної якості звуку у межах 100-150$. Імхо, щось людське починається з відмітки ближче до 200$, типу тих же Fractal Scape.
Евгений King
Member

feniks_tm: 17.11.2025 21:58
Евгений King: 17.11.2025 21:51 Схоже бездротовими вухами ніхто не цікавиться))) :weep:
Скоріше поєднанням бездроту + адекватної якості звуку у межах 100-150$. Імхо, щось людське починається з відмітки ближче до 200$, типу тих же Fractal Scape.
Поки немає огляду на rtings.com, але, наче вже в тесті, почекаю, гляну, бо коменти по ним гарні.
З іншої сторони, це якась темна конячка, ніяка автономність, фулл пластик, окрім вставки - обруча, доволі велика вага, не розкриті ТТХ драйверів.
Алее так, мабуть мені все ж треба щось трохи проще, в плані ціни, до 150$
valera60
Member

feniks_tm: 17.11.2025 21:58типу тих же Fractal Scape
Или такие Sony WH-1000XM4. Очень классные.
Евгений King
Member

valera60: 17.11.2025 22:42
feniks_tm: 17.11.2025 21:58типу тих же Fractal Scape
Или такие Sony WH-1000XM4. Очень классные.
BT вуха і даром не треба, тим паче суцільно пластикове одноразове. Але дякую за пропозицію!
PS: для телефона є Moondrop Space Travel 1ї та 2ї версії, цілком по звуку ОК, і вартують якісь смішні копійки :shuffle:
XXXshadyXXX
Member

У меня Sony WH-1000XM5 - LDAC и Deezer Hi-FI делают вещи панове + очень хороший шумодав.
heidfeld
Member

Ану любители китайского 💩, накиньте вариантов полноразмерных наушников (закрытых, полуоткрытых) до 50$, которые рвут все и вся по звуку. Обязательно сопротивлением от 60 Ом.
Покупка в любой точке мира где есть мист.

p.s а то чета япы наушники не делают почти, и за такие деньги вообще нету под мои требования.
feniks_tm
Member

heidfeld: 22.11.2025 09:57 накиньте вариантов полноразмерных наушников (закрытых, полуоткрытых) до 50$.
До 50$ один з небагатьох адекватних закритих варіантів це Fiio JT1.
heidfeld: 22.11.2025 09:57 Обязательно сопротивлением от 60 Ом.
Опір не має жодної кореляції з якістю звуку, не придумуй велосипед на рівному місці.
heidfeld: 22.11.2025 09:57 до 50$, которые рвут все и вся по звуку
Закатай губу :lol:
lewerlin
Member

heidfeld: 22.11.2025 09:57до 50$, которые рвут все и вся по звуку.
Губозакаточна машинка.
heidfeld
Member

feniks_tm: 22.11.2025 12:19
heidfeld: 22.11.2025 09:57 Обязательно сопротивлением от 60 Ом.
Опір не має жодної кореляції з якістю звуку, не придумуй велосипед на рівному місці.
EVGA Nu судя по тестам лучше работает с бОльшим сопротивлением наушников. Идеально около 300.
feniks_tm
Member

heidfeld: 22.11.2025 12:51
feniks_tm: 22.11.2025 12:19
EVGA Nu судя по тестам лучше работает с бОльшим сопротивлением наушников. Идеально около 300.
Я не думаю, що вони її проектували чисто від високоомні вуха. Так, можливо там буде більше вихідної потужності на них, але тим JT1 за великим рахунком і встройки достатньо. Проблеми можуть бути, якщо пхати щось <16 Ohm, з повнорозмірними 32 все там ок має бути.

А, бачу... ну за такий прайс так обісратись треба було постаратись :rotate:
спойлер
Изображение
Последний раз редактировалось feniks_tm 22.11.2025 13:12, всего редактировалось 2 раза.
heidfeld
Member

feniks_tm: 22.11.2025 12:58 Я не думаю, що вони її проектували чисто від високоомні вуха. Так, можливо там буде більеш вихідної отужності на них, але тим JT1 за великим рахунком і встройки достатньо. Проблеми можуть бути, якщо пхати щось <16 Ohm, з повнорозмірними 32 все там ок має бути.
спойлер
кс45с4.jpg
и все остальные параметры улучшаются при большем сопротивлении наушников, если верить этому тесту https://reference-audio-analyzer.pro/re ... #gsc.tab=0

поэтому и хотел наушники с сопротивлением повыше. звуковуха в этом плане не ограничивает, а показатели становятся лучше на выходе.
feniks_tm
Member

heidfeld: 22.11.2025 13:11
feniks_tm: 22.11.2025 12:58 Я не думаю, що вони її проектували чисто від високоомні вуха. Так, можливо там буде більеш вихідної отужності на них, але тим JT1 за великим рахунком і встройки достатньо. Проблеми можуть бути, якщо пхати щось <16 Ohm, з повнорозмірними 32 все там ок має бути.
спойлер
кс45с4.jpg
и все остальные параметры улучшаются при большем сопротивлении наушников, если верить этому тесту https://reference-audio-analyzer.pro/re ... #gsc.tab=0

поэтому и хотел наушники с сопротивлением повыше. звуковуха в этом плане не ограничивает, а показатели становятся лучше на выходе.
Ну залишається тільки тестити як воно буде на практиці, підбирати навушники за спротивом у цьому бюджеті це марна справа. На крайняк докинути якийсь простенький свисток на здачу (типу Graveaudio DA06 чи інших на CX31993), якщо там дійсно якісь спотворення по каналам буде чутно.
Ответить