Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор наушников
-
EvgeniyK86
Member
Вітаю. Які безпроводні дешеві навушники можна узяти.
Наприклад між Redmi Buds 6 Active чи Redmi Buds 4 Lite які краще? Чи якісь інші подивитись? Для прослуховування відео без претензій на якість звуку.
Наприклад між Redmi Buds 6 Active чи Redmi Buds 4 Lite які краще? Чи якісь інші подивитись? Для прослуховування відео без претензій на якість звуку.
-
feniks_tm
Member
Якщо є можливість і бажання трошки дорожче, то я б глянув у сторону Moondrop Space Travel / Space Travel 2 з алі.EvgeniyK86: ↑ 22.10.2025 21:42 Вітаю. Які безпроводні дешеві навушники можна узяти.
-
Radio Bay
Member
Відоме бюджетне рішенняNeuromantic: ↑ 22.10.2025 12:23Takstar Pro 82 на АліЕкспрес
-
PerfectO
Member
Какие полноразмерные беспроводные 2.4 ГГц наушники посоветуете для игры КС 2 с хорошим позиционированием и с нормальным микрофоном до 100$? Желательно еще нормальная автономность и индикатор заряда аккумулятора в % в приложении, а не в рандомных делениях как у моих старых Steelseries Arctis 1 Wireless. музыку в них слушать не буду, только шутеры и другие игры
-
Евгений King
Member
Панове, треба дівчині взяти wireless повнорозмірну гарнітуру, для роботи за ПК/ігор
Зара вона юзає DT 770 Pro 80Ом, тому прямо зовсім щось базове не прокатить))
Думаю про:
HyperX Cloud III Wireless
HyperX Cloud III S Wireless
Hator Hypergang 3 Wireless
Може хто ще що достойне підкаже? Бюджет - бажано до 6000грн і в норм магазинах, з можливістю повернення товару, бо бездротові вуха буває шо фонять білим шумом, хотілось би мати можливість обміну/повернення.
Думаю про:
Може хто ще що достойне підкаже? Бюджет - бажано до 6000грн і в норм магазинах, з можливістю повернення товару, бо бездротові вуха буває шо фонять білим шумом, хотілось би мати можливість обміну/повернення.
-
IrosLAV
Member
Порадив би HyperX Cloud II (або любі інші Хайпери, вони чудові для не дорогого геймінгу), але відображення заряду у відсотках...?? Тримати для цього окрему програму? ІМХО лишній геморой. Мав безпровідні Рейзери і Аудезе, свисток вставив та й слухаю)) Заряду зазвичай вистачає на багато днів, коли сідає акум завчасно подається звук, кабель встивив на годинку (навіть під час гри) та й не звертаєш уваги...PerfectO: ↑ 25.10.2025 01:27 Какие полноразмерные беспроводные 2.4 ГГц наушники посоветуете для игры КС 2 с хорошим позиционированием и с нормальным микрофоном до 100$? Желательно еще нормальная автономность и индикатор заряда аккумулятора в % в приложении, а не в рандомных делениях как у моих старых Steelseries Arctis 1 Wireless. музыку в них слушать не буду, только шутеры и другие игры
Відправлено через 4 хвилини 17 секунд:
Якщо вона свідомо обрала собі 770 - напевне цінителька якісного звуку і це буде даунгрейд. HyperX Cloud III S класний універсальний варіант, але звук буде "попсовішим" (але дехто таке й любить)Евгений King: ↑ 17.11.2025 02:09 Панове, треба дівчині взяти wireless повнорозмірну гарнітуру, для роботи за ПК/ігор
Думаю про:
-
Евгений King
Member
Ні, просто мої доношуєIrosLAV: ↑ 17.11.2025 04:59 Якщо вона свідомо обрала собі 770
По звуку, треба просто щоб норм було, хвате щось від рівня звучання Cloud II, нічого захмарного не треба
-
Евгений King
Member
Схоже бездротовими вухами ніхто не цікавиться))) 
-
feniks_tm
Member
Скоріше поєднанням бездроту + адекватної якості звуку у межах 100-150$. Імхо, щось людське починається з відмітки ближче до 200$, типу тих же Fractal Scape.
-
Евгений King
Member
Поки немає огляду на rtings.com, але, наче вже в тесті, почекаю, гляну, бо коменти по ним гарні.feniks_tm: ↑ 17.11.2025 21:58Скоріше поєднанням бездроту + адекватної якості звуку у межах 100-150$. Імхо, щось людське починається з відмітки ближче до 200$, типу тих же Fractal Scape.
З іншої сторони, це якась темна конячка, ніяка автономність, фулл пластик, окрім вставки - обруча, доволі велика вага, не розкриті ТТХ драйверів.
Алее так, мабуть мені все ж треба щось трохи проще, в плані ціни, до 150$
-
valera60
Member
Или такие Sony WH-1000XM4. Очень классные.feniks_tm: ↑ 17.11.2025 21:58типу тих же Fractal Scape
-
Евгений King
Member
BT вуха і даром не треба, тим паче суцільно пластикове одноразове. Але дякую за пропозицію!valera60: ↑ 17.11.2025 22:42Или такие Sony WH-1000XM4. Очень классные.feniks_tm: ↑ 17.11.2025 21:58типу тих же Fractal Scape
PS: для телефона є Moondrop Space Travel 1ї та 2ї версії, цілком по звуку ОК, і вартують якісь смішні копійки
-
XXXshadyXXX
Member
У меня Sony WH-1000XM5 - LDAC и Deezer Hi-FI делают вещи панове + очень хороший шумодав.
-
heidfeld
Member
Ану любители китайского
, накиньте вариантов полноразмерных наушников (закрытых, полуоткрытых) до 50$, которые рвут все и вся по звуку. Обязательно сопротивлением от 60 Ом.
Покупка в любой точке мира где есть мист.
p.s а то чета япы наушники не делают почти, и за такие деньги вообще нету под мои требования.
Покупка в любой точке мира где есть мист.
p.s а то чета япы наушники не делают почти, и за такие деньги вообще нету под мои требования.
-
feniks_tm
Member
До 50$ один з небагатьох адекватних закритих варіантів це Fiio JT1.heidfeld: ↑ 22.11.2025 09:57 накиньте вариантов полноразмерных наушников (закрытых, полуоткрытых) до 50$.
Опір не має жодної кореляції з якістю звуку, не придумуй велосипед на рівному місці.heidfeld: ↑ 22.11.2025 09:57 Обязательно сопротивлением от 60 Ом.
Закатай губуheidfeld: ↑ 22.11.2025 09:57 до 50$, которые рвут все и вся по звуку
-
lewerlin
Member
Губозакаточна машинка.heidfeld: ↑ 22.11.2025 09:57до 50$, которые рвут все и вся по звуку.
-
heidfeld
Member
EVGA Nu судя по тестам лучше работает с бОльшим сопротивлением наушников. Идеально около 300.feniks_tm: ↑ 22.11.2025 12:19Опір не має жодної кореляції з якістю звуку, не придумуй велосипед на рівному місці.heidfeld: ↑ 22.11.2025 09:57 Обязательно сопротивлением от 60 Ом.
-
feniks_tm
Member
Я не думаю, що вони її проектували чисто від високоомні вуха. Так, можливо там буде більше вихідної потужності на них, але тим JT1 за великим рахунком і встройки достатньо. Проблеми можуть бути, якщо пхати щось <16 Ohm, з повнорозмірними 32 все там ок має бути.heidfeld: ↑ 22.11.2025 12:51EVGA Nu судя по тестам лучше работает с бОльшим сопротивлением наушников. Идеально около 300.feniks_tm: ↑ 22.11.2025 12:19
Опір не має жодної кореляції з якістю звуку, не придумуй велосипед на рівному місці.
А, бачу... ну за такий прайс так обісратись треба було постаратись
Последний раз редактировалось feniks_tm 22.11.2025 13:12, всего редактировалось 2 раза.
-
heidfeld
Member
feniks_tm: ↑ 22.11.2025 12:58 Я не думаю, що вони її проектували чисто від високоомні вуха. Так, можливо там буде більеш вихідної отужності на них, але тим JT1 за великим рахунком і встройки достатньо. Проблеми можуть бути, якщо пхати щось <16 Ohm, з повнорозмірними 32 все там ок має бути.
- спойлер
поэтому и хотел наушники с сопротивлением повыше. звуковуха в этом плане не ограничивает, а показатели становятся лучше на выходе.
-
feniks_tm
Member
Ну залишається тільки тестити як воно буде на практиці, підбирати навушники за спротивом у цьому бюджеті це марна справа. На крайняк докинути якийсь простенький свисток на здачу (типу Graveaudio DA06 чи інших на CX31993), якщо там дійсно якісь спотворення по каналам буде чутно.heidfeld: ↑ 22.11.2025 13:11feniks_tm: ↑ 22.11.2025 12:58 Я не думаю, що вони її проектували чисто від високоомні вуха. Так, можливо там буде більеш вихідної отужності на них, але тим JT1 за великим рахунком і встройки достатньо. Проблеми можуть бути, якщо пхати щось <16 Ohm, з повнорозмірними 32 все там ок має бути.и все остальные параметры улучшаются при большем сопротивлении наушников, если верить этому тесту https://reference-audio-analyzer.pro/re ... #gsc.tab=0
- спойлер
- кс45с4.jpg
поэтому и хотел наушники с сопротивлением повыше. звуковуха в этом плане не ограничивает, а показатели становятся лучше на выходе.