ага, віддавати 500+ баксів за корпус котрий підходить лише до певної лінійки ВК, да й самі ВК тоже оверпрайснуті трошечкиdaesz: ↑ 15.11.2025 21:15А ці отвори на торці ВК для чого по вашому?
Новости
Последние статьи и обзоры
Майстер вказав на низьку ремонтопридатність NVIDIA RTX Pro 6000 через модульний дизайн PCB
-
Patruletz
Member
-
OldGoodGames
Member
дик, і варіантів особо адекватних/конкурентноспроможних небуло і поки немає,daesz: ↑ 15.11.2025 21:15Що тут можна сказати - ви самі його "виростили" (не ви конкретно)OldGoodGames: ↑ 15.11.2025 14:34доречі ненавідія знову показала, що вона клала болт на споживачів коли робить таку хрінь за такі кошти![]()
М - монополія, і як тільки на це дивляться регулятори, або на усе закривають очі бо усі залежать від цих технологій
-
daesz
Member
Ми ж говорили про транспорування карт в цілому?kairo: ↑ 15.11.2025 21:23Так це ж не RTX Pro 6000.
Відправлено через 5 хвилин 23 секунди:
До чого тут корпус? Отвори для монтажу є на 95% відеокарт. Вибрав 4 рандомні імені зі списку - отвори є на всіх 4Patruletz: ↑ 15.11.2025 21:24ага, віддавати 500+ баксів за корпус котрий підходить лише до певної лінійки ВК, да й самі ВК тоже оверпрайснуті трошечкиdaesz: ↑ 15.11.2025 21:15А ці отвори на торці ВК для чого по вашому?![]()
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/ ... ry#gallery
https://geizhals.de/inno3d-geforce-rtx- ... 44085.html
https://www.msi.com/Graphics-Card/GeFor ... NG-TRIO-OC
https://www.palit.com/palit/vgapro.php? ... 20G&tab=ga
Навіть 4090 реф їх мав
https://www.techpowerup.com/review/nvid ... ion/3.html
- спойлер

https://www.techpowerup.com/review/nvid ... ion/4.html
-
Patruletz
Member
в сенсі до чого тут корпус? корпус зроблений під карту котра фіксується згаданими отворамиdaesz: ↑ 15.11.2025 21:44До чого тут корпус?
в мене також є 3 отвори на торці карти, але я її от так bolt-on зафіксувати в корпусі просто не зможу
-
kairo
Member
В мене карта має ось таку фіксацію(фото не моє). І я все одно не ризикнув би перевозити її в корпусі.daesz: ↑ 15.11.2025 21:44Ми ж говорили про транспорування карт в цілому?
- спойлер
Корпус за $1000 ексклюзивно під 5090 Астрал.daesz: ↑ 15.11.2025 21:15А ці отвори на торці ВК для чого по вашому?kairo: ↑ 15.11.2025 20:39Ніякі підставки не спасуть карту при транспортуванні.
- 3.39
-
daesz
Member
Я кинув відео з конкретним корпусом як приклад, монтажні отвори є на 95% карт. А зафіксувати карту цими отворами не те щоб важко, було б бажання.Patruletz: ↑ 15.11.2025 22:21в сенсі до чого тут корпус? корпус зроблений під карту котра фіксується згаданими отворами
Відправлено через 53 секунди:
А яким чином ця фіксація може захистити карту при транспортуванні?kairo: ↑ 15.11.2025 22:33В мене карта має ось таку фіксацію(фото не моє). І я все одно не ризикнув би перевозити її в корпусі.
Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
kairo: ↑ 15.11.2025 22:33Корпус за $1000 ексклюзивно під 5090 Астрал.
Читайте повідомлення вище.
-
Patruletz
Member
окей викинем звідти 5080/5090 astral, ставимо якийсь вантуз ... фіксуйdaesz: ↑ 15.11.2025 22:47Я кинув відео з конкретним корпусом як приклад, монтажні отвори є на 95% карт.
я от це пробую доказати, але трішки складно.kairo: ↑ 15.11.2025 22:33Корпус за $1000 ексклюзивно під 5090 Астрал.
-
daesz
Member
Patruletz: ↑ 15.11.2025 22:50окей викинем звідти 5080/5090 astral, ставимо якийсь вантуз ... фіксуй
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/m ... #gallery-4
- спойлер

https://www.phanteks.store/products/pha ... cket-whitedaesz: ↑ 15.11.2025 22:48А зафіксувати карту цими отворами не те щоб важко, було б бажання.
- спойлер

Але краще прилюбитись до корпусу, коли злив аргумент і немає більше що сказати.
Поки все що бачу це 2х випадки товстолобостіPatruletz: ↑ 15.11.2025 22:50я от це пробую доказати, але трішки складно.
-
Patruletz
Member
-
daesz
Member
me right now

Відправлено через 31 секунду:
Тільки підібрати потрібного розміру/довжини.
Жду ще 3 пости про корпус та астрал 5090

Відправлено через 3 хвилини 9 секунд:daesz: ↑ 15.11.2025 22:54краще прилюбитись до корпусу, коли злив аргумент і немає більше що сказати.
https://www.aliexpress.com/item/1005006815444170.htmlPatruletz: ↑ 15.11.2025 23:01зафіксуєш да??
Тільки підібрати потрібного розміру/довжини.
+ клепка.daesz: ↑ 15.11.2025 22:54"було б бажання" (с)
Жду ще 3 пости про корпус та астрал 5090
-
Hells Angels
Member
daesz
так вони по суті праві, хіккі тупо зробили в n-ний раз корпус під карту асуса за 500+ бачей
коли тобі кажуть про щось інше ти гнеш свою лінію про якщо захотіти можна зробити, аргументація топ
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
де карта стоїть на райзері та підпорка не всралась, все навантаження на ньому і він "пружинить", тому той колхоз і не треба
так вони по суті праві, хіккі тупо зробили в n-ний раз корпус під карту асуса за 500+ бачей
коли тобі кажуть про щось інше ти гнеш свою лінію про якщо захотіти можна зробити, аргументація топ
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
де карта стоїть на райзері та підпорка не всралась, все навантаження на ньому і він "пружинить", тому той колхоз і не треба
-
daesz
Member
1 є, можна ще 2?Hells Angels: ↑ 15.11.2025 23:10хіккі тупо зробили в n-ний раз корпус
-
Melofon
Member
В обычном корпусе даже если прикрутить кронштейн к этим отверстиям не факт что это спасет карту весом в два+ кг, это в этом корпусе что на фото (из толстенного металла) она очень жестко крепится считай к самому шасси, да и карта тут вертикально и ей тупо некуда гнуться и некуда деться (в таком корпусе я бы и не палился перевозить бо тут все глухо и жестко), а в обычном корпусе карта которая стоит стандартно горизонтально висит совсем совсем не так хорошо будет по креплению даже если к этим отверстиям прикрутить какой-то кронштейн, все равно нагрузка на слот будет, особенно на скачках в машине.daesz: ↑ 15.11.2025 21:15А ці отвори на торці ВК для чого по вашому?
Отправлено спустя 5 минут 53 секунды:
Вот именно!daesz: ↑ 15.11.2025 22:48А яким чином ця фіксація може захистити карту при транспортуванні?
-
daesz
Member
Можливо якщо корпусом грати в баскетболMelofon: ↑ 16.11.2025 01:20В обычном корпусе даже если прикрутить кронштейн к этим отверстиям не факт что это спасет карту весом в два+ кг
Вперед/назад. Ніби все те саме, що й в звичайному.Melofon: ↑ 16.11.2025 01:20да и карта тут вертикально и ей тупо некуда гнуться и некуда деться
Думаю, якщо взяти 2 кутники потрібного розміру та прикрутити їх одним кінцем до ВК, а другим до самого шасі (до посадочних місць під пропелери), то все буде надійно, особливо якщо відповідально підійти до вправи, а не "на відлюбись".Melofon: ↑ 16.11.2025 01:20а в обычном корпусе карта которая стоит стандартно горизонтально висит совсем совсем не так хорошо будет по креплению даже если к этим отверстиям прикрутить какой-то кронштейн, все равно нагрузка на слот будет, особенно на скачках в машине.
Там на зображенні карта фіксується вздовж дальнього краю, при тому передній так і залишився не зафіксованим. Від провисання воно захистить, від ями на дорозі - ні.Melofon: ↑ 16.11.2025 01:20Вот именно!
-
LVladislavchik
Member
Patruletz
Ну в Вашому випадку треба вже витратити декілька годин щоб розібратися з базовим 3д-моделюванням, зробити модельку і знайти людину з 3д-принтером, але не бачу нічого складного. Всі розміри можна зняти звичайною металевою лінійкою без штангенциркулів, там банально малюється кришка з буртиком щоб воно вставлялося в оте вікно без люфтів, а в самій кришці робляться 3 отвори щоб притягнути кришку до відіка, вийде красиве та практичне рішення, при зміні відіка можна просто надрукувати нову кришку з новими отворами якщо не будуть співпадати.
Ну в Вашому випадку треба вже витратити декілька годин щоб розібратися з базовим 3д-моделюванням, зробити модельку і знайти людину з 3д-принтером, але не бачу нічого складного. Всі розміри можна зняти звичайною металевою лінійкою без штангенциркулів, там банально малюється кришка з буртиком щоб воно вставлялося в оте вікно без люфтів, а в самій кришці робляться 3 отвори щоб притягнути кришку до відіка, вийде красиве та практичне рішення, при зміні відіка можна просто надрукувати нову кришку з новими отворами якщо не будуть співпадати.
-
kairo
Member
Та отримати мікротріщину PCie при транспортуванні. Карти коштують $2-10К, навіщо щось вигадувати, якщо можна просто вийняти карту і все.LVladislavchik: ↑ 16.11.2025 07:49не бачу нічого складного
-
dead_rat
Member
Системник може бути з гарантійними пломбами. Та й найвірогідніше, що власник просто про це не подумав.kairo: ↑ 16.11.2025 13:40Та отримати мікротріщину PCie при транспортуванні. Карти коштують $2-10К, навіщо щось вигадувати, якщо можна просто вийняти карту і все.LVladislavchik: ↑ 16.11.2025 07:49не бачу нічого складного
-
LVladislavchik
Member
kairo
Sff збирають саме для мобільності та підходять відповідально до кріплення карти в компі, ніхто з сфф секти не дістає відік перед кожним перенесенням пк, я ж не пропоную просто на стяжки та ізоленту закріпити, а повністю працездатне рішення, коли карта прикручена з двох сторін та не гуляє.
Sff збирають саме для мобільності та підходять відповідально до кріплення карти в компі, ніхто з сфф секти не дістає відік перед кожним перенесенням пк, я ж не пропоную просто на стяжки та ізоленту закріпити, а повністю працездатне рішення, коли карта прикручена з двох сторін та не гуляє.
-
kairo
Member
Таке могло прокатити хіба в Україні в 90х. Усі комплектуючі ПК здаються по гарантії окремо.dead_rat: ↑ 16.11.2025 16:31Системник може бути з гарантійними пломбами.
Щось згадався одіозний руснявий дизайнер, який у свого Рендж Ровера залив масло по вінця, бо думав, що то типу як омивачкаТа й найвірогідніше, що власник просто про це не подумав.
Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
Ніяке кріплення 2кг карти не гарантує мікротріщин PCB, якщо мова не йде про райзер. Вам на любому сервісі скажуть, що це досить популярна причина виходу карт з ладу.LVladislavchik: ↑ 16.11.2025 16:57відповідально до кріплення карти в компі
-
Scoffer
Member
Ем, ні. Якщо ти купляєш ПК як розсипуху, то все звісно окремо. Якщо ти купляєш брендований виріб від делл/хп/леново/обрати своє, то гарантія на виріб в цілому. Пломби теж досі ставлять. В Україні ще відносно лояльні сервіси, між іншим. В америці з практично 100% ймовірністю пошлють лісом якщо ти не якийсь блогер з мільйоном підписників.kairo: ↑ 16.11.2025 18:53Усі комплектуючі ПК здаються по гарантії окремо.