Новости
Последние статьи и обзоры
AMD розпочала впровадження технологій FSR Redstone з релізом драйвера Adrenalin 25.11.1
-
bes
Member
что то запустил этот cod7 и fsr ray regeration в qhd на максимум 55 фпс на качестве fsr 4.0 - 80-90 . Реально может у меня что то со зрением но я что то разницы вообше не увидел, да и игра такая какая то не сильно графонистая. Как по мне ей лучи вообще не надо.
-
kairo
Member
Перевстановлювати драйвер під час гри, це дебільна логіка ПЗ, а не вина користувача.Yurius: ↑ 14.11.2025 11:21Саме так, тільки що побачив новини про новий драйвер і встановив з мого дозволу, люди вже не знають до чого доколупатися.
-
harito
Member
После установки новых дров я просто сразу удаляю этот AMD Install Manager и всё.
-
erkins007
Member
Лол, если это так, то это позор, потому что у зелёных реконструкция минимально на фпс влияет.bes: ↑ 14.11.2025 14:37 что то запустил этот cod7 и fsr ray regeration в qhd на максимум 55 фпс на качестве fsr 4.0 - 80-90 . Реально может у меня что то со зрением но я что то разницы вообше не увидел, да и игра такая какая то не сильно графонистая. Как по мне ей лучи вообще не надо.
-
Vpupkin
Member
AMD за останні роки робила щось своє корисне, чи тільки аналоги зелених фіч з запізненням?
-
pawn
Member
Це дуже маніпулятивне твердження. Ви ж наче як +/- в темі. Все залежить від кількості джерел, кількості рефрацкій і тп. Тому реконструкція може і незначно впливати, а може досить сильно впливати. Вірніш навіть не так, профіт від реконструкції може бути досить відчутнім, так і приблизно нульовим.erkins007: ↑ 14.11.2025 20:39потому что у зелёных реконструкция минимально на фпс влияет.
Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Проци непогані)Vpupkin: ↑ 14.11.2025 21:05AMD за останні роки робила щось своє корисне
-
erkins007
Member
Именно потому что в теме потому и заявляю что реконструкция на зелёных картах не наносит ущерба фпс. По крайней мере на старших картах где нет недостатка в тензорной мощи.pawn: ↑ 14.11.2025 21:11Ви ж наче як +/- в темі
-
pawn
Member
Ні, це трошки не так. Ну принаймні в рівні моїх знаннів. Я от думаю чи вступати з вами в сильну полеміку чи ніerkins007: ↑ 15.11.2025 00:43Именно потому что в теме потому и заявляю что реконструкция на зелёных картах не наносит ущерба фпс.
RR для променів це по аналогії приблизно те саме, що DLSS для screen space.(Дуже умовно). RR має імпакт навпаки. При умовно простих сценах без SSR, якщо променів багато, то RR не допоможе. Якщо їх мало, то буде профіт.
Ну це типу як DLSSq для 8к, він не сильно допоможе, а для 4к - цілком робочий варіант.
Я не виключаю, що можу помилятись:)
-
erkins007
Member
РР не увеличивает фпс, она наоборот уменьшает его улучшая качество трассировкиpawn: ↑ 15.11.2025 00:59Ну це типу як DLSSq для 8к, він не сильно допоможе, а для 4к - цілком робочий варіант.
Я не виключаю, що можу помилятись:)