ASUS попереджає про можливе зростання цін на свою продукцію через подорожчання пам’яті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Scoffer: 14.11.2025 12:45
Ostin: 14.11.2025 12:38Люди стали тупіші і слабші.
Так і є. І нижчими, до того ж. Мамонтове м'ясце походу благотворно впливало і на ріст, і на силу, і на мізки :D Природний мамонтовий і печернолевовий відбір не давав ніяким шансів слабеньким і тупеньким. А зараз останні голосують на виборах :D
Кисню було більше. Тому всі виростали більшими (яскравий приклад - динозаври).
Dilfin
Member

Scoffer: 14.11.2025 14:52
Ostin: 14.11.2025 14:40Мавпа може просто існувати, а робот її годуватиме.
Навіщо це роботу? От щоби що? :rotate:

Відправлено через 21 секунду:
Dilfin: 14.11.2025 14:51Позитивний сценарій є завжди
Приклад позитивного розвитку в студію, будь ласка. Хоча б теоретичного.
Є ще один сценарій, утопічний, коли люди візьмуться за голову, коли важкі роботи будуть виконувати роботи і андроїди, а легка праця буде порівну розподілена і буде давати людині можливість жити в соціумі, бути важливою для суспільства, коли люди почнуть жити в мирі з природою, в мирі з собою і іншими, відновлювати джерела енергії, коли людина буде мислити і спільно з ШІ придумає антигравітаційні двигуни та навчиться мандрувати космосом і тераформувати інші планети для життя, але це скоріше утопія, ніж правда, бо багато прагне влади над іншими, не вміє любити ні себе ні інших і запрограмований на фізичному рівні на самознищення.
Tiufin
Member

dead_rat: 14.11.2025 14:34 Tiufin
Ну хоч стріляйтеся, я не бачу позитивних сценаріїв.

Коли автоматизували ручну роботу, то ми ще могли сказати що будемо працювати головою і це добре.

Якщо автоматизуємо розумову працю, то мавпі просто не лишається сенсу для існування - вона просто не потрібна.
Ну от, приїхали... Тисячі років кляті масони робили все, щоб люди залишалися рабами - змінювалась лише зовнішня форма рабства, але суть зберігалася - простий народ завжди мав працювати, щоб вижити. Але тепер кляті масони вирішили лишити людей і цього :D ;)
Це сарказм, якщо що. Просто як приклад того, що негативне мислення завжди знайде негатив. Негатив в тому, що люди мають працювати. І негатив в тому, що вони не мають працювати :)
dead_rat
Member

Tiufin: 14.11.2025 15:13 Негатив в тому, що люди мають працювати. І негатив в тому, що вони не мають працювати :)
Давайте помислимо.

Є хтось, кому належить влада: цар, диктатор, президент… Є населення.

Якщо населення приносить корись керманичу, то він зацікавлений у його збільшенні. Навіть дебільними методами типу заборони абортів.

А от у наших сусідів, вже настав комунізм - гроші в казну йдуть від продажу ресурсів, а не роботи мавп. За 20 років таких ділов керманич зрозумів, що можно з шиком і розмахом влаштувати утилізацію мавп у просислових маштабах без жодних наслідків.

От я ставлю себе на місце «бога із машини» і єдине для чого я б залишив невелику популяцію мавп - поклоніння мені, красівому. Чи створення шоу, знову ж для мене. Де я помиляюся у логіці?
Scoffer
Member

dead_rat: 14.11.2025 15:23Якщо населення приносить корись керманичу, то він зацікавлений у його збільшенні.
При чому не просто збільшені, а і працездатності. А це значить якісь мінімальні соціальні умови, ну там їдло, вода, дах над головою, медицина, освіта йде в комплекті.
А якщо людь йому не треба, то і все оте вищеперечислене теж не треба.
Dilfin
Member

dead_rat: 14.11.2025 15:23
Tiufin: 14.11.2025 15:13 Негатив в тому, що люди мають працювати. І негатив в тому, що вони не мають працювати :)
Давайте помислимо.

Є хтось, кому належить влада: цар, диктатор, президент… Є населення.

Якщо населення приносить корись керманичу, то він зацікавлений у його збільшенні. Навіть дебільними методами типу заборони абортів.

А от у наших сусідів, вже настав комунізм - гроші в казну йдуть від продажу ресурсів, а не роботи мавп. За 20 років таких ділов керманич зрозумів, що можно з шиком і розмахом влаштувати утилізацію мавп у просислових маштабах без жодних наслідків.

От я ставлю себе на місце «бога із машини» і єдине для чого я б залишив невелику популяцію мавп - поклоніння мені, красівому. Чи створення шоу, знову ж для мене. Де я помиляюся у логіці?
Класно сказано, для тупих, але тут, як і в світі багато глухих і сліпих оптимістів, які дуже розумні і крім всього гарного, доброго і хорошого нічого не бачать, бо в них все добре, велика зарплата, комфортне житло, сучасний електричний автомобіль, знаю таких, що відпочивають по пів року в рік, їм зашибісь вони вписались в систему капіталізму і більшість блогери...
daesz
Member

Dilfin: 14.11.2025 12:21Збірки на АМ4 "трудяться в поті лиця" і не тільки трудяться, навіть пограти в сучасні ігри на них можна на високих настройка
Літом доцільність збірок на АМ4 були дуже низькою, через приємні ціни на АМ5.
так також навіть буває? :D
Pride91
Member

Impulse101: 13.11.2025 13:03 Пропоную обговорити ASUS попереджає про можливе зростання цін на свою продукцію через подорожчання пам’яті
Если бы только рост цен. Но, сколько еще вреда несет развитие ИИ - деградация образования, и как следствие интеллекта. Сейчас дети мало того что на удаленке, так еще им ненужно делать ни-фи-га своей головой. Достаточно составить правильный промпт, но со временем даже с этим могут быть проблемы.
Потом замещение реальных людей на рабочих местах, при чем, как правило, замещение некачественное. Т.е. другими словами - снижение качества товаров и услуг, безработица.
Потом дипфейки, подставы, мошенничество.
Потом засилье ИИ роликов и музыки в инсте, на ютубе, спотифае и т.д. Меня реально бесит когда смотришь что-то и думаешь, а реально ли это видео? Тем более сейчас в ИИ генерят все подряд хоть как котенок играется с клубком, хоть как бабушка печет пирожки.

Это все так на вскидку, первое что приходит в голову. Короче конечно приятно иметь в кармане такого ассистента как чат гпт, но все это того не стоит имхо. И будет только хуже.
Не фантазуйте, ядерний апокаліпсис настане раніше, тож повстання машин і правління штучного інтелекту цілком можливо, не буде нашою найбільшою проблемою. А все те що ви написали, вже говорилось і в відношенні вікіпедії чи ютубу.. все це в теорії так, в насправді не так.
Impulse101
Member

Pride91: 14.11.2025 22:30
Impulse101: 13.11.2025 13:03 Пропоную обговорити ASUS попереджає про можливе зростання цін на свою продукцію через подорожчання пам’яті
Если бы только рост цен. Но, сколько еще вреда несет развитие ИИ - деградация образования, и как следствие интеллекта. Сейчас дети мало того что на удаленке, так еще им ненужно делать ни-фи-га своей головой. Достаточно составить правильный промпт, но со временем даже с этим могут быть проблемы.
Потом замещение реальных людей на рабочих местах, при чем, как правило, замещение некачественное. Т.е. другими словами - снижение качества товаров и услуг, безработица.
Потом дипфейки, подставы, мошенничество.
Потом засилье ИИ роликов и музыки в инсте, на ютубе, спотифае и т.д. Меня реально бесит когда смотришь что-то и думаешь, а реально ли это видео? Тем более сейчас в ИИ генерят все подряд хоть как котенок играется с клубком, хоть как бабушка печет пирожки.

Это все так на вскидку, первое что приходит в голову. Короче конечно приятно иметь в кармане такого ассистента как чат гпт, но все это того не стоит имхо. И будет только хуже.
Не фантазуйте, ядерний апокаліпсис настане раніше, тож повстання машин і правління штучного інтелекту цілком можливо, не буде нашою найбільшою проблемою. А все те що ви написали, вже говорилось і в відношенні вікіпедії чи ютубу.. все це в теорії так, в насправді не так.
Та які ж тут фантазії, те що я описав відбувається тут і зараз, і якщо цього не бачити ну я не знаю яким сліпим потрібно бути. Про повстання машин чи ще щось я нічого не казав, тільки про деградацію суспільства, якості товарів, послуг, розважального та освітнього контенту.
OldGoodGames
Member

ШІ це чергова західна тенологія за для контролю над населенням усього Світу :gigi:

Списочок західних технологій на які підсаджували світ:
1.ПК
2.Інет
3.Смартфони
4.ШІ
5....

І це тільки що стосується ІТ, є ще автівки, долар, освіта, кіно, ігри.
Чергова теорія змови? Ні, не думаю!

Відправлено через 16 хвилин 55 секунд:
Dilfin: 14.11.2025 15:05
Scoffer: 14.11.2025 14:52
Навіщо це роботу? От щоби що? :rotate:

Відправлено через 21 секунду:

Приклад позитивного розвитку в студію, будь ласка. Хоча б теоретичного.
Є ще один сценарій, утопічний, коли люди візьмуться за голову, коли важкі роботи будуть виконувати роботи і андроїди, а легка праця буде порівну розподілена і буде давати людині можливість жити в соціумі, бути важливою для суспільства, коли люди почнуть жити в мирі з природою, в мирі з собою і іншими, відновлювати джерела енергії, коли людина буде мислити і спільно з ШІ придумає антигравітаційні двигуни та навчиться мандрувати космосом і тераформувати інші планети для життя, але це скоріше утопія, ніж правда, бо багато прагне влади над іншими, не вміє любити ні себе ні інших і запрограмований на фізичному рівні на самознищення.
Не згоден. На ШІ вже зараз ідуть шалені ресурси планети, а ви кажете про роботів усюди бо ще більше енергії та ресурсів + ріст населення це ще більше ресурсів... Це снігова куля яка скочується з вершини... І яку вже не зупинити... Окрім того що ії чекає унизу...
Ответить