Новости
Последние статьи и обзоры
ШІ-агент SIMA 2 від DeepMind може сам проходити ігри, і це крок до створення великого ШІ
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити ШІ-агент SIMA 2 від DeepMind може сам проходити ігри, і це крок до створення великого ШІ
Гугл винайшли ботів в іграх?
-
mrigi
Member
А можна спочатку AI персонажів у іграх? Бо проходити ігри ми і самі можемо.
-
Scoffer
Member
Завжди мріяв купити гру, а потім купити бота щоб він її пройшов 
-
Dilfin
Member
Ви не розумієте для чого це робиться? Чесно? Це робиться для того, щоб створити універсальну ШІ модель, яка буде навчена на віртуальних світах, жити в реальному світі і не тільки жити, а і творити, воювати, захищати, ще простіше поясню, цю модель просто перенесуть з віртуального світу в реальний, в андроїд, моделей яких вже повно, які навіть акробатичні трюки вміють робити...dead_rat: ↑ 14.11.2025 12:17 Пропоную обговорити ШІ-агент SIMA 2 від DeepMind може сам проходити ігри, і це крок до створення великого ШІ
Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Гугл винайде і андроїдів які зможуть з Вами говорити про закони фізики і не тільки...dead_rat: ↑ 14.11.2025 12:17 Пропоную обговорити ШІ-агент SIMA 2 від DeepMind може сам проходити ігри, і це крок до створення великого ШІ
Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
А тепер буде по іншому: Завжди мріяв купити бота, щоб допоміг пройти це життя за мене.
-
dead_rat
Member
Dilfin
Поки що, той розрекламований андроід виявився куклою на дистанційному управлінні. А роліки зняли підвішуючи його на нитках.
Поки що, той розрекламований андроід виявився куклою на дистанційному управлінні. А роліки зняли підвішуючи його на нитках.
-
mrigi
Member
Так і бачу як перегравшого в бетлфілд бота відпускають у реальне життя, де він вбиває людей навколо і не розуміє чому ті лівають гру і не респавнятьсяDilfin: ↑ 14.11.2025 12:35робиться для того, щоб створити універсальну ШІ модель, яка буде навчена на віртуальних світах, жити в реальному світі і не тільки жити, а і творити, воювати, захищати
-
Graveworm
Member
-
Alex646
Member
Щоб проходити ігри, не обов'язково мати інтелект. 
-
maxud_b
Member
Згоден з Вами. Такі боти не розрізняють чи це симуляція в грі, чи реальнісь - у них інше завдання.Dilfin: ↑ 14.11.2025 12:35 ... А тепер буде по іншому: Завжди мріяв купити бота, щоб допоміг пройти це життя за мене.
Сам пробував написати бота, щоб робив рецензію на репозиторій з гітхабу: хороші рішення і недоліки, загальну оцінку за 5 балами. Так реально вийшло. Гпт 3.5 турбо ще поганенько справлявся, а от 4о був досить непоганим, як для першої спроби одного аматора(мене), результат був вражаючим. Першим ділом, свої оцінив.... Вийшло недуже - знайшов багато недоліків в моїх репозиторіях
-
Dilfin
Member
Якщо Ви мене маєте за бота, то я не грав в Battlefield.mrigi: ↑ 14.11.2025 12:40Так і бачу як перегравшого в бетлфілд бота відпускають у реальне життя, де він вбиває людей навколо і не розуміє чому ті лівають гру і не респавнятьсяDilfin: ↑ 14.11.2025 12:35робиться для того, щоб створити універсальну ШІ модель, яка буде навчена на віртуальних світах, жити в реальному світі і не тільки жити, а і творити, воювати, захищати
Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
Класна картинка.)Graveworm: ↑ 14.11.2025 13:13 IMG_20251114_131231_470.jpg
-
AlexWest
Member
Наш світ – теж симуляція, а ми – ШІ-агенти, які навчаються.Dilfin: ↑ 14.11.2025 12:35 Ви не розумієте для чого це робиться? Чесно? Це робиться для того, щоб створити універсальну ШІ модель, яка буде навчена на віртуальних світах, жити в реальному світі і не тільки жити, а і творити, воювати, захищати, ще простіше поясню, цю модель просто перенесуть з віртуального світу в реальний, в андроїд, моделей яких вже повно, які навіть акробатичні трюки вміють робити...
От тільки не розумію одного – чому ігри стали такими простими й одноклітинними? Творцям нашої симуляхи треба, щоб ми розвивали гововний чи спинний мозок?
-
Bukakanga
Member
попробуйте Whisper from the stars. ТОлько осторожно отвечайте, есть тенденция к тому, что игра собирает персональные данныеmrigi: ↑ 14.11.2025 12:17 А можна спочатку AI персонажів у іграх? Бо проходити ігри ми і самі можемо.
-
Dilfin
Member
Не знаю на скільки можна вірити вченим і ШІ то наш світ не симуляція, хотілося б в це вірити, часто також здавалося, що ми живемо в матриці, ще до фільму матриця, люди часто це почуття називають дежавю.AlexWest: ↑ 14.11.2025 14:24Наш світ – теж симуляція, а ми – ШІ-агенти, які навчаються.Dilfin: ↑ 14.11.2025 12:35 Ви не розумієте для чого це робиться? Чесно? Це робиться для того, щоб створити універсальну ШІ модель, яка буде навчена на віртуальних світах, жити в реальному світі і не тільки жити, а і творити, воювати, захищати, ще простіше поясню, цю модель просто перенесуть з віртуального світу в реальний, в андроїд, моделей яких вже повно, які навіть акробатичні трюки вміють робити...![]()
От тільки не розумію одного – чому ігри стали такими простими й одноклітинними? Творцям нашої симуляхи треба, щоб ми розвивали гововний чи спинний мозок?
-
yurius_r
Member
Будуть офф боти для wow? 
-
lewerlin
Member
Я вибачаюсь, але вже майже десяток років пройшло, як ОпенАІшний бот феєрив на ТІ по Доті, і вигадував фішки, які потім вся просцена абузила. І щось нинішнім LLMкам до нього, як до Місяця. Прогрес 
-
AlexWest
Member
Dilfin: ↑ 14.11.2025 15:10Вчені давно поділилися в цьому питанні )AlexWest: ↑ 14.11.2025 14:24 Не знаю на скільки можна вірити вченим і ШІ то наш світ не симуляція, хотілося б в це вірити, часто також здавалося, що ми живемо в матриці, ще до фільму матриця, люди часто це почуття називають дежавю.
А ШІ просто береже ваші нерви )
-
7_s_7
Member
Все что он может и сможет в будущем прекрасно подходит для военных. Где и будет использовано.
-
pawn
Member
Хочу бота, який за мене передивиться весь PH.
-
Alexsandr
Member
Вот только физика игры и реальность отличаются. Как и повреждения в игре и жизни. Т.е. бот обученный в игре бесполезен в жизни. что разве обучить в играх типа Постал "основам".Dilfin: ↑ 14.11.2025 12:35
Ви не розумієте для чого це робиться? Чесно? Це робиться для того, щоб створити універсальну ШІ модель, яка буде навчена на віртуальних світах, жити в реальному світі і не тільки жити, а і творити, воювати, захищати, ще простіше поясню, цю модель просто перенесуть з віртуального світу в реальний, в андроїд, моделей яких вже повно, які навіть акробатичні трюки вміють робити...