Зробив, з дефолту на ці налаштування завантаження без зависону, перезавантаження знов завис
Новости
Последние статьи и обзоры
Одесса отмечается здесь
-
shad_1985
Member
pawn
Зробив, з дефолту на ці налаштування завантаження без зависону, перезавантаження знов завис
. То що е думки що це не пам'ять?
-
pawn
Member
Щось у вас там накручено. Спробуйте ввімкнути PDM і MCR в розділі AMD Overclocking - PBO. Одні й ті самі опції в біосі можуть бути в різних місцях.
-
BorisBrejcha
Member
Сервісний центр "Интех", Одеса, вулиця Успенская, 101Starkatteri: ↑ 30.09.2020 14:00 Комрады-Одесситы, подскажите, будьте добры, где или к кому можно обратиться с заменой термопасты и прокладок на видеокарте? Может кто из форумчан-одесситов таким занимается? За вознаграждение, естественно.
-
shad_1985
Member
Це і "Спробуйте ввімкнути GDM(Gear Down Mode)pawn: ↑ 12.11.2025 19:38Щось у вас там накручено. Спробуйте ввімкнути PDM і MCR в розділі AMD Overclocking - PBO
також ще раз звертаю увагу, ввімкніть PDM(Power Down Mode) і MCR(Memory Context Restore). У вас на скріні PDM вимкнений."
Одно і теє чи ні? Бо другого не знайшов
-
pawn
Member
Це три незалежних параметра.
GDM - Gear Down Mode
PDM - Power Down Mode
MCR - Memory Context Restore
GDM - Gear Down Mode
PDM - Power Down Mode
MCR - Memory Context Restore
- спойлер

Последний раз редактировалось pawn 12.11.2025 20:21, всего редактировалось 1 раз.
-
shad_1985
Member
pawn
То я це вже зробив
Відправлено через 2 години 6 хвилин 14 секунд:
pawn
замінив мамку.. на MSI B650 PRO-S Wi-Fi - таже проблема загрузка гарна, відправляймо комп'ютер в сон він вісне, так що 90% це проц (((....
То я це вже зробив
pawn
замінив мамку.. на MSI B650 PRO-S Wi-Fi - таже проблема загрузка гарна, відправляймо комп'ютер в сон він вісне, так що 90% це проц (((....
-
Kotya
Member
Цікавить фіналочка.shad_1985: ↑ 12.11.2025 22:26 pawn
То я це вже зробив
pawn
Напишіть як буде ітог.
Таки проц чи ні...
-
pawn
Member
shad_1985
Ні, не проц
Ні, не проц
-
shad_1985
Member
pawn
ну, а що тоді, залишається пам'ять, але чому с кожної планкою так, я думав може не сумісна бо там тільки xmp профіль, але на сайти асуса вона е в сумісних.
Відправлено через 5 хвилин 23 секунди:
ще е думка може це вбудована відуха шкодить
ну, а що тоді, залишається пам'ять, але чому с кожної планкою так, я думав може не сумісна бо там тільки xmp профіль, але на сайти асуса вона е в сумісних.
Відправлено через 5 хвилин 23 секунди:
ще е думка може це вбудована відуха шкодить
-
shad_1985
Member
Дякую pawn за допомогу, особисто дякую Ap0stle що виділив час та прийняв мене в свою обитель)) з його пам'яттю було все теж саме(завісон після сну на налаштуваннях за замовченням, та + завісон при перезавантаженні з віндовс якщо вибрати профіль xmp, дальше не тестували бо повторювалося теж саме що і у мене)
PS проц поїхав к Buldozer. на заміну, за що йому теж дякую що пішов на зустріч, побачимо що буде у нього.
PS проц поїхав к Buldozer. на заміну, за що йому теж дякую що пішов на зустріч, побачимо що буде у нього.
-
West20105
Member
Вітаю всіх. Маю проблему з кітом озу 32гб ддр4.на 2133мгц в 2-х Каналі одразу помилки в тм5,якщо тестити почерзі то помилок немає. Що робилось:протирав контакти,чухав слоти,замінював материнку на б550,грався з вольтажем. Маю ще комплект 2/8, таких проблем немає. Хтось каже що контролер пам'яті в процу вмер і не везе 32гб. Хтось має систему на ам4 щоб перевірити комплект ?(Бажано Київський
) Що дохла пам'ять я сумніваюсь бо 1-го числа вона мені нова тільки приїхала. Типу міняли по гарантії,бо перший комплект теж помилки сипав.
-
Kotya
Member
Біос ап?West20105: ↑ 28.02.2026 15:45 Вітаю всіх. Маю проблему з кітом озу 32гб ддр4.на 2133мгц в 2-х Каналі одразу помилки в тм5,якщо тестити почерзі то помилок немає. Що робилось:протирав контакти,чухав слоти,замінював материнку на б550,грався з вольтажем. Маю ще комплект 2/8, таких проблем немає. Хтось каже що контролер пам'яті в процу вмер і не везе 32гб. Хтось має систему на ам4 щоб перевірити комплект ?(Бажано Київський) Що дохла пам'ять я сумніваюсь бо 1-го числа вона мені нова тільки приїхала. Типу міняли по гарантії,бо перший комплект теж помилки сипав.
Вольтаж трохи на контролер ап?
Щось хоч пробувалось?
-
West20105
Member
Яж перелічив те що я пробував. Біос останній. Вольтаж всюди де можна крутивKotya: ↑ 01.03.2026 23:12Біос ап?West20105: ↑ 28.02.2026 15:45 Вітаю всіх. Маю проблему з кітом озу 32гб ддр4.на 2133мгц в 2-х Каналі одразу помилки в тм5,якщо тестити почерзі то помилок немає. Що робилось:протирав контакти,чухав слоти,замінював материнку на б550,грався з вольтажем. Маю ще комплект 2/8, таких проблем немає. Хтось каже що контролер пам'яті в процу вмер і не везе 32гб. Хтось має систему на ам4 щоб перевірити комплект ?(Бажано Київський) Що дохла пам'ять я сумніваюсь бо 1-го числа вона мені нова тільки приїхала. Типу міняли по гарантії,бо перший комплект теж помилки сипав.
Вольтаж трохи на контролер ап?
Щось хоч пробувалось?![]()
-
Jesterius
Member
Всем привет
Граждане одесситы, есть у кого на пару дней на тест блок питания взять на ватт 850+/- ?)
Поменял видик, вступил в лужу с классической проблемой seasonic prime 1000 platinum (профильный БП) первых ревизий и 3080ти )
От аппетитов данной карты блок в обморок падает
И уходит в защиту от перегрузки по току
Граждане одесситы, есть у кого на пару дней на тест блок питания взять на ватт 850+/- ?)
Поменял видик, вступил в лужу с классической проблемой seasonic prime 1000 platinum (профильный БП) первых ревизий и 3080ти )
От аппетитов данной карты блок в обморок падает
И уходит в защиту от перегрузки по току
-
Kotya
Member
Тількі побачив.Jesterius: ↑ 10.04.2026 23:50 Всем привет
От аппетитов данной карты блок в обморок падает![]()
И уходит в защиту от перегрузки по току![]()
Ще актуально?
Чого не написав?
-
Jesterius
Member
ДаровKotya: ↑ 21.04.2026 17:51Тількі побачив.Jesterius: ↑ 10.04.2026 23:50 Всем привет
От аппетитов данной карты блок в обморок падает![]()
И уходит в защиту от перегрузки по току![]()
Ще актуально?
Чого не написав?![]()
чот протупил
Уже решил вопрос, плюнул, купил другой блок, проблема ушла