Одесса отмечается здесь

Все оверклокеры планеты здесь!
Ответить
Автор
Member

pawn
Зробив, з дефолту на ці налаштування завантаження без зависону, перезавантаження знов завис :lol: . То що е думки що це не пам'ять?
pawn
Member

Щось у вас там накручено. Спробуйте ввімкнути PDM і MCR в розділі AMD Overclocking - PBO. Одні й ті самі опції в біосі можуть бути в різних місцях.
BorisBrejcha
Member

Starkatteri: 30.09.2020 14:00 Комрады-Одесситы, подскажите, будьте добры, где или к кому можно обратиться с заменой термопасты и прокладок на видеокарте? Может кто из форумчан-одесситов таким занимается? За вознаграждение, естественно.
Сервісний центр "Интех", Одеса, вулиця Успенская, 101
shad_1985
Member

pawn: 12.11.2025 19:38Щось у вас там накручено. Спробуйте ввімкнути PDM і MCR в розділі AMD Overclocking - PBO
Це і "Спробуйте ввімкнути GDM(Gear Down Mode)
також ще раз звертаю увагу, ввімкніть PDM(Power Down Mode) і MCR(Memory Context Restore). У вас на скріні PDM вимкнений."

Одно і теє чи ні? Бо другого не знайшов
pawn
Member

Це три незалежних параметра.

GDM - Gear Down Mode
PDM - Power Down Mode
MCR - Memory Context Restore
спойлер
Изображение
На старих версіях BIOS GDM може називатись як ADDR_CMD_MODE (Buf = GDM Disabled, Unbuf = Enabled)
Последний раз редактировалось pawn 12.11.2025 20:21, всего редактировалось 1 раз.
shad_1985
Member

pawn
То я це вже зробив

Відправлено через 2 години 6 хвилин 14 секунд:
pawn
замінив мамку.. на MSI B650 PRO-S Wi-Fi - таже проблема загрузка гарна, відправляймо комп'ютер в сон він вісне, так що 90% це проц (((....
Kotya
Member

shad_1985: 12.11.2025 22:26 pawn
То я це вже зробив

Відправлено через 2 години 6 хвилин 14 секунд:
pawn
замінив мамку.. на MSI B650 PRO-S Wi-Fi - таже проблема загрузка гарна, відправляймо комп'ютер в сон він вісне, так що 90% це проц (((....
Цікавить фіналочка.
Напишіть як буде ітог.
Таки проц чи ні...
pawn
Member

shad_1985
Ні, не проц
shad_1985
Member

pawn
ну, а що тоді, залишається пам'ять, але чому с кожної планкою так, я думав може не сумісна бо там тільки xmp профіль, але на сайти асуса вона е в сумісних.

Відправлено через 5 хвилин 23 секунди:
ще е думка може це вбудована відуха шкодить
shad_1985
Member

Дякую pawn за допомогу, особисто дякую Ap0stle що виділив час та прийняв мене в свою обитель)) з його пам'яттю було все теж саме(завісон після сну на налаштуваннях за замовченням, та + завісон при перезавантаженні з віндовс якщо вибрати профіль xmp, дальше не тестували бо повторювалося теж саме що і у мене)

PS проц поїхав к Buldozer. на заміну, за що йому теж дякую що пішов на зустріч, побачимо що буде у нього.
West20105
Member

Вітаю всіх. Маю проблему з кітом озу 32гб ддр4.на 2133мгц в 2-х Каналі одразу помилки в тм5,якщо тестити почерзі то помилок немає. Що робилось:протирав контакти,чухав слоти,замінював материнку на б550,грався з вольтажем. Маю ще комплект 2/8, таких проблем немає. Хтось каже що контролер пам'яті в процу вмер і не везе 32гб. Хтось має систему на ам4 щоб перевірити комплект ?(Бажано Київський :D ) Що дохла пам'ять я сумніваюсь бо 1-го числа вона мені нова тільки приїхала. Типу міняли по гарантії,бо перший комплект теж помилки сипав.
Kotya
Member

West20105: 28.02.2026 15:45 Вітаю всіх. Маю проблему з кітом озу 32гб ддр4.на 2133мгц в 2-х Каналі одразу помилки в тм5,якщо тестити почерзі то помилок немає. Що робилось:протирав контакти,чухав слоти,замінював материнку на б550,грався з вольтажем. Маю ще комплект 2/8, таких проблем немає. Хтось каже що контролер пам'яті в процу вмер і не везе 32гб. Хтось має систему на ам4 щоб перевірити комплект ?(Бажано Київський :D ) Що дохла пам'ять я сумніваюсь бо 1-го числа вона мені нова тільки приїхала. Типу міняли по гарантії,бо перший комплект теж помилки сипав.
Біос ап?
Вольтаж трохи на контролер ап?
Щось хоч пробувалось? :dontknow:
West20105
Member

Kotya: 01.03.2026 23:12
West20105: 28.02.2026 15:45 Вітаю всіх. Маю проблему з кітом озу 32гб ддр4.на 2133мгц в 2-х Каналі одразу помилки в тм5,якщо тестити почерзі то помилок немає. Що робилось:протирав контакти,чухав слоти,замінював материнку на б550,грався з вольтажем. Маю ще комплект 2/8, таких проблем немає. Хтось каже що контролер пам'яті в процу вмер і не везе 32гб. Хтось має систему на ам4 щоб перевірити комплект ?(Бажано Київський :D ) Що дохла пам'ять я сумніваюсь бо 1-го числа вона мені нова тільки приїхала. Типу міняли по гарантії,бо перший комплект теж помилки сипав.
Біос ап?
Вольтаж трохи на контролер ап?
Щось хоч пробувалось? :dontknow:
Яж перелічив те що я пробував. Біос останній. Вольтаж всюди де можна крутив
Jesterius
Member

Всем привет
Граждане одесситы, есть у кого на пару дней на тест блок питания взять на ватт 850+/- ?)
Поменял видик, вступил в лужу с классической проблемой seasonic prime 1000 platinum (профильный БП) первых ревизий и 3080ти )
От аппетитов данной карты блок в обморок падает :gigi:
И уходит в защиту от перегрузки по току :lol:
Kotya
Member

Jesterius: 10.04.2026 23:50 Всем привет
Граждане одесситы, есть у кого на пару дней на тест блок питания взять на ватт 850+/- ?)
Поменял видик, вступил в лужу с классической проблемой seasonic prime 1000 platinum (профильный БП) первых ревизий и 3080ти )
Тількі побачив.
Ще актуально?
Чого не написав? :)
Jesterius
Member

Kotya: 21.04.2026 17:51
Jesterius: 10.04.2026 23:50 Всем привет
Тількі побачив.
Ще актуально?
Чого не написав? :)
Даров
чот протупил :gigi:
Уже решил вопрос, плюнул, купил другой блок, проблема ушла :rotate:
Ответить