Колишній співробітник Intel вкрав 18 тисяч секретних файлів після звільнення

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Scoffer
Member

Ну ви побільше китайців, індусів і арабів винаймайте, а потім дивуйтесь як технології зненацька зливаються в відому або не дуже сторону.
1234waltz
Member

спойлер
Изображение
dead_rat
Member

Ви не хочете платити зп? Ну ок, чел знайшов як заробити

Відправлено через 2 хвилини 40 секунд:
Scoffer: 10.11.2025 11:17 Ну ви побільше китайців, індусів і арабів винаймайте, а потім дивуйтесь як технології зненацька зливаються в відому або не дуже сторону.
Дивно, вони ж дали підписати NDA, що могло піти не так? :laugh:
Liam
Member

Хоч я таке і не підтримую, але не засуджую.
waryag
Member

Scoffer: 10.11.2025 11:17 Ну ви побільше китайців, індусів і арабів винаймайте, а потім дивуйтесь як технології зненацька зливаються в відому або не дуже сторону.
Твій камент ображає росіян :rotate:
avuremybe
Member

Розслідують, як я розумію, тільки файли які він виніс у день звільнення.
Решта 11 років діяльності цього китайця нікого не цікавить? :rotate:
waryag
Member

avuremybe
Якби він систематично зливав інфу, то не спалився би так.
avuremybe
Member

waryag: 10.11.2025 11:44Якби він систематично зливав інфу, то не спалився би так.
Він же не навмання ті 18к файлів вантажив, я думаю.
Цілком можливо, що вони лежали вже відібрані і він їх непомітно виводив назовні через корпоративну переписку, чи ще в ході якоїсь робочої діяльності.
А потім йому об'явили, що часу більш нема і він почав впопихах якісь зовнішні HDD туди підключати (чому було не підключитись через сата?)
Последний раз редактировалось avuremybe 10.11.2025 11:48, всего редактировалось 1 раз.
D_ad
Member

Я гадаю, товарішч Ло, отримавши миска риса та +100500 соціальний рейтинг, може розраховувати на місце в партія та одна кошко-наречена від потужний прутень партія панда дракон.
Vlaad13
Member

У кого то стало больше на одну миску риса и на одну кошку жену
firestarter256
Member

dead_rat
Да есть такое, я не мог покидать штат, в течении 3 лет Да у меня для релокантов те же условия
waryag
Member

avuremybe: 10.11.2025 11:47
waryag: 10.11.2025 11:44Якби він систематично зливав інфу, то не спалився би так.
Він же не навмання ті 18к файлів вантажив, я думаю.
Цілком можливо, що вони лежали вже відібрані і він їх непомітно виводив назовні через корпоративну переписку, чи ще в ході якоїсь робочої діяльності.
А потім йому об'явили, що часу більш нема і він почав впопихах якісь зовнішні HDD туди підключати (чому було не підключитись через сата?)
Думаю, що навмання. На нервах і злості, все, що було під рукою і могло мати цінність)
zalizo_org
Member

Intel вимагає компенсації в $250 тисяч із судовим приписом, який гарантує нерозголошення з боку колишнього співробітника
У свою чергу, уряд КНР оцінює важливість отриманої інформації та припускає, що сплата $250 тисяч не буде проблемою.

Изображение
Inqizitor2022
Member

Он давно в Китае, сейчас получил внеочередное звание. Интел поделом, не нужно нанимать индусов и китайцев. Ибо кроме Китая никто больше не сможет полноценно воспользоваться.
Ну и он работал долго, думаю, за предыдущие годы вынес намного больше.

Отправлено спустя 2 минуты 13 секунд:
waryag: 10.11.2025 11:42Твій камент ображає росіян :rotate:
они и так на всю голову ушибленные, поэтому пофигу. :lol:
doc-oc
Member

Просто ору с этих дегродов! У них там вообще белых нет, одни выходцы из вражеских и нищих стран :laugh:
Пусть теперь радуются, что вся инфа сливается на «родину» :lol:
MqM
Member

Якісь зовсім не тодерантні кроки пропонуєш судити по нації!
От компанії далі наївні щодо кацапів і все шукають там хороших і живих ( а як ми знаємо це дуже вклика рідкість коли поєднується два параметри :D )
avuremybe
Member

doc-oc: 10.11.2025 14:19 Просто ору с этих дегродов! У них там вообще белых нет, одни выходцы из вражеских и нищих стран :laugh:
Після історії з обслуговуванням інфраструктури пентагону китайцями ти ще знаходиш в собі сили дивуватись подібним ситуаціям? :gigi:
Scoffer
Member

MqM: 10.11.2025 16:08Якісь зовсім не тодерантні кроки пропонуєш судити по нації!
Яка трагедія :popcorn:
Пропоную поручити оцінку ШІ: "Вчені з Пенсильванського університету створили ШІ, що сканує обличчя, щоб підказати компаніям, чи варто наймати вас на роботу"
talex
Member

avuremybe: 10.11.2025 16:24
doc-oc: 10.11.2025 14:19 Просто ору с этих дегродов! У них там вообще белых нет, одни выходцы из вражеских и нищих стран :laugh:
Після історії з обслуговуванням інфраструктури пентагону китайцями ти ще знаходиш в собі сили дивуватись подібним ситуаціям? :gigi:
минздрав ихний сисадминили наши и китайцы, потому что распределение идет по часовым поясам
Ответить